Dodaj do ulubionych

Ile za godzine dla opiekunki?

16.08.10, 18:59
Bardzo proszę o konkrety. Szukam opiekunki dla 2,5 letniej córki na4-5 godzin
dziennie, codziennie od pn do pt. Jakie są realne stawki za godzine dla
takiej opiekunki? Dzielnica Czechów. Opiekunka (potencjalna) bez dojazdów. Nie
chodzi o sprzątanie czy gotowanie, tylko spacer, zabawa, zjadanie obiadku z małą.
Obserwuj wątek
    • mgos-hia Re: Ile za godzine dla opiekunki? 17.08.10, 23:12
      do mnie będzie przychodzić opiekunka do córki na ok 5-6 godz dziennie, 5 dni w tyg, będę jej płaciła 8 zł za godzinę. Im mniej godzin tym większa stawka. Ja wolę zapłacić więcej (a wiem, że można znaleźć opiekunkę za 5-6 zł) niż potem szukać po tygodniu kolejnej, ponieważ niania znajdzie lepsza ofertę.
      • magdalenalbl Re: Ile za godzine dla opiekunki? 17.09.10, 14:59
        Dziewczyny, zastanowcie sie nad klubem malucha - mozna oddawac dziecko na caly dziec, badz na godziny. Ja mam informacje o 3 tego typu klubach - na Nadbystrzyckiej (www.zaczarowanylas.info), na Zana (www.klubmalegobystrzaka.pl) i na Szczesliwej (www.szczesliwymaluch.pl). Porownajcie sobie oferty i ceny, pojdzcie, zobaczcie, porozmawiajcie. Ja chce wrocic do pracy, ale nie mam ochoty wpuszczac obcej osoby do domu, zastanawiac sie co sie dzieje z moja Mala i jeszcze slono za to placic, bo jak przeliczylam, to miesieczny koszt bedzie sie wahal miedzy 1000 a 1300zl, nie wspominam juz o koniecznosci gotowania na nastepny dzien - brrrr...
        • zabcia35 magdalenalbl 21.11.10, 20:13
          Koleżanko, czy Ty widziałaś cennik Klubiku malucha w Lublinie o nazwie MIŚ ? Ja właśnie nie moge ochłonąć. Za miesiąc trzeba tam zapłacić 14 tysięcy złotych !!!!!!!!!! Bagatela, rocznie 168 tysięcy złotych !
          Podejrzewam, ZE Super Niania z TVN u nie policzyła by sobie 14 tysiecy zł za opiekę nad dzieckiem.
          Skad takie ceny? Czy to w ogóle jest mozliwe????? Czy inne kluby malucha w Lublinie tez są dla milionerów ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka