Dodaj do ulubionych

Opłatek ludowców. Hala MOSiR pękała w szwach. Z...

30.01.11, 19:38
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • carrera4 Re: Opłatek ludowców. Hala MOSiR pękała w szwach. 30.01.11, 20:12
      Że też oni muszą co roku akurat u nas ...
      • Gość: M my wy oni IP: 83.238.201.* 30.01.11, 20:14
        jak tak wielokrotne koalicje i duże poparcie to się za bardzo nie odwdzięczyli lubelszczyznie. Psl jest jak pis chce głosów a nic nie daje w zamian.To wykorzystywanie regionu dla politycznych celów.Zobaczcie na PO tam gdańsk, wrocław, warszawa dostają inwestycje za głosy
      • Gość: ku chwale PSL Re: Opłatek ludowców. Hala MOSiR pękała w szwach. IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 22:28
        psl na lubelszczyznie to partia interesików, i baza kadr. czy Tusk w całej polsce nie mógł znalesc nastepcy Hetmana ze musiał szukac wsrod jego najblizszych współpracowników? czy moze stanowiska sa traktowane jako prywatna własnosc? prawie jak dziedziczone :)
    • marzof10 chłop potęgą jest????? 30.01.11, 20:50
      Sukces wyborczy w pszenno-buraczanym, zacofanym województwie jest wart fety przynajmniej dwudniowej. A potem zapyziałe gminy będą czekały aż im manna z nieba spadnie, a programy unijne pójdą sie paść na łąkach, żeby to jeszcze ekologicznych. Ich Alma Mater - Uniwersytet Przyrodniczy - funduje sobie high-tech, hi,hi. Wzrusza mnie mój region..
    • Gość: bartolomeo Buractwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 23:25
      Potęga PSL na Lubelszczyźnie - półmafijnej struktury wiarołomnych interesiarzy, nepotyzmu i kolesiowskiej protegi, to bardzo jasny i oczywisty poowód zacofania tego regionu i jego upośledzenia w stosunku do pozostałych województw, nawet wyprzedzanych niegdyś białostoczczyzny i rzeszowszczyzny. Oby tak dalej - niech buractwo Lubelszczyzny dalej wybiera sobie do władzy zadufane kmioctwo z PSL i obłudników z PiS, a rychło w wyścigu na unijne dno prześcigniemy wszystkie regiony Ruminii i Bułgarii.

PS
      No i prtzydałoby się więcej takich "opłatków", gdzie całe to bvuractwo widac jak na dłoni. Może następny w czerwcu? (Skoro może być "opłatek" w końcu stycznia, to dlaczego nei mógłby być w czerwcu?)
      • Gość: kemor Re: Buractwo IP: *.wodr.konskowola.pl 31.01.11, 12:06
        Ktoś kto formułuje takie opinie sam w sobie jest - burakiem i zieje buractwem.Co do nepotyzmu to chciałbym, żeby "bartolmeo" pokazał taką partię, która wygrała wybory a stanowiska oddała np. pis, sama - brona, lpr i inne ! Buractwo to w/g mnie odpady po burakach i myślę, że pasuje jak ulał do ciebie. A odnośnie co kto zrobił to ja chciałbym przypomnieć, że droga S- 17 to czyja zasługa ? Czy jest taki który ma większy wkład jak Marszałek Hetman !!! w jej budowę ? Wyśmiewanie się z opłatka - naszego Narodowego Zwyczaju jest po prostu zwykłym HAMSTWEM. A tak na dodatek - wykształcenie w PSL-u jest napewno lepsze jak w .. i .. i ... bo takie słownictwo jakiego się używa świadczy o niskim a nawet niższym jak w Rumuni
        • Gość: bartolomeo Re: Buractwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 12:54
          Kup sobie, chłopku-roztropku, słownik ortograficzny, żebyś wiedział jak się pisze chamstwo oraz co piszemy wielką literą. I nie chrzań o wcinaniu wafla jako o zwyczaju narodowym, bo spęd buractwa w hali sportowej to jeszcze nie naród. A wafla, notabene, łyka się bodaj 24 grudnia, a nie kiedy idzie luty.
          • Gość: kemor Re: Buractwo IP: *.wodr.konskowola.pl 31.01.11, 13:29
            No i widzę chłopka nierostropka i widzę ciemnotę z tępotą. Przynajmniej buraku przyznaj, że jesteś debilem poitycznym i to już świadczy o twoim HAMSTWIE przez samo H jak HAM na dawnej Hanki a dzisiaj Świętoduskiej i dzisiaj go brak - ale pozostał w tobie
            • Gość: marzof10 Re: Buractwo IP: *.lublin.mm.pl 31.01.11, 15:14
              HAM po hebrajsku, CHAM i chamstwo po polsku roztropku wyedukowany pewnie na wysrolu. I naucz sie polszczyzny, poprawnej polszczyzny, to znaczy: ortografii, interpunkcji i stylistyki takoż. Na logiczne formułowanie opinii, z przyczyn oczywistych, nie liczę!! I jeszcze poproszę o jakiś konkrecik świadczący, że marszałek Hetman "załatwił" S-17???
    • roger30 Opłatek ludowców. Hala MOSiR pękała w szwach. Z... 31.01.11, 06:17
      Najpierw niech PSL rozliczy się ze swojej działaności w rządzie a może dostaną w skali kraju 5 % to nie wybory samorządowe gdzie ludzie wybrali mniejsze zło
      • Gość: bartolomeo Re: Opłatek ludowców. Hala MOSiR pękała w szwach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 12:56
        Buractwo z Lubelszczyzny wybrało swoich. Taki element tu przeważa i tyle.
        • Gość: kemor Re: Opłatek ludowców. Hala MOSiR pękała w szwach. IP: *.wodr.konskowola.pl 31.01.11, 13:37
          A mnie jest tu fajnie i nigdy bym nie zamienił na inne - Lublin to moje miasto tak mój jest PSL. A niech burak nazywa mnie kmiotem ! to jego obraża nie mnie ja jestem tu i tu zostanę żeby pomóc takim jak Hetman oświecić takich buraków. Chciałbym się z tobą spotkać w cztery oczy myślę, że zmienił byś zdanie
          • Gość: bartolomeo Re: Opłatek ludowców. Hala MOSiR pękała w szwach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 17:22
            Co prawda tylko krowa nie zmienia poglądów, nie sądzę jednak abyś "tete a tete" poraził mnie swoim urokiem osobistym. Znam (niestety) wielu tzw. ludowców i wiem dobrze co to za "gatunek". Słownik nadal aktualny, "zmieniłbyś" pisze się łącznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka