Dodaj do ulubionych

biustonosze

18.03.03, 12:41
(zgodnie z życzenienm :-)
nosicie? jakich firm? jaka faktura, kolory?
Ja nosze tylko koronkowe, czarne lub czerwone; uwazam, ze kompletna nagosc
nie jest sexy
no i oczywiscie null stringow i tych spraw - tam musi panowac wolnosc
milego dnia
Obserwuj wątek
    • Gość: sel Re: biustonosze IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 12:51
      nie dość, że facet to na dodatek transwersyta
    • Gość: szefowa gola.........prawda IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 13:01
      Krolewno ile ty tego tonicu wczoraj wypilas? Jestem doprawdy zawiedziona - co
      za banal: "koronkowe, czarne, czerwone"...Wiecej fantazji,polotu, wyobrazni
      prosze...Po za tym ganianie bez majtek jest ostatnio bardzo pase i praktykowane
      tylko na glebokiej prowincji...Napij sie lepiej dziecko kawy z subtelna nuta
      lagodnych srodkow uspokajajacych, moze jakies delikatne antydepresanty? To
      ostatnio jest bardzo dobrze widziane w towarzystwie...
      • norma_jean Re: gola.........prawda 18.03.03, 14:44
        No dobra, niech beda i koronkowe. Tylko jak mam zalozyc czarny albo czerwony
        pod biala bluzke?? To to wies! Negra, doradz maluczkim!
        • negra28 Normo droga! 18.03.03, 16:50
          Naprawde tak Ci zaimponowałam? Az do tego stopnia, ze chcialabys mnie
          nasladowac? Zdumiewasz mnie, ale coz, ok - nie nos bialych bluzek, to proste!
          Teraz nosi sie bluzeczki w kolorze ecru lub bezowym z recznie robionych
          koronek, ale absolutnie nie biale - zreszta to chyba wyjasnilaby Ci bardziej
          profesjonalnie niejaka szefowa z grodu Kraka. A poza tym - jest wiosna,
          nieldugo lato, po co Ci stanik?
          • norma_jean Re: Normo droga! 18.03.03, 19:52
            negra28 napisała:

> Naprawde tak Ci zaimponowałam?
            :))
            A jak myslisz??
            Z tym ecru cos Ci sie chyba jednak pomieszalo, w sobotebylam na Via Condotti
            (chyba robisz tam zakupy?) i nikt z wielkich ecru nie proponuje. A tym bardziej
            koronek. Sprawdz, czy nie masz Quelle z ubieglego roku!
            --
            NJ
      • negra28 szefowo! 18.03.03, 16:47
        erstens: passe, zweitens: to Ty, szefowo szanowna, decydujesz o tym, co jest de
        mode?
        Mentorski ton nijak nie pasuje do nieprofesjonalnej zarówno pod wzgledem formy,
        jak i tresci Twojej wypowiedzi.
        Ad dziecka... No, coz, wnioskuje z tego, ze moglabys byc moja matka... Chyba
        nie babka?!?
    • Gość: szefowa gola....prawda IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 17:22
      Spokojnie dziecko, spokojnie...Oddychaj gleboko, to uspokaja...Tabletki
      wzielas? Jesli nie, to wez natychmiast!!! I gacie na pupe, bo mi sie jeszcze
      przeziebisz...
      • negra28 Menopauza daje znać? 18.03.03, 17:46
        Ale, babciu, nie bierz pochopnie hormonów - WHO jednoznacznie stwierdziła, ze
        hormony uderzaja w mozg, ooo! juz dostrzegam pierwsze symptomy: nerwowosc,
        irytacja, frustracja, delirium, validol, tabletki tonizujace i hop do lozeczka
        w ramiona kochanka najlepiej, tylko licz sie ze sporym wydatkiem, gdyz za darmo
        nikt takiego prochna nie tknie, no coz, starosc nie radosc
        pa, sloneczko!
    • Gość: szefowa gola.......prawda IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 19:11
      No juz dobrze, dobrze...Nie denerwuj sie tak....Obiecuje, ze cie nie zwolnie!!!
      Ale ty tez musisz mi cos obiecac!!!Musisz - powtarzam - MUSISZ zakladac do
      pracy spodnice!!! Ja rozumiem, ze przy swoich klopota mozesz miec majtkowstret,
      dobrze nie zakladaj skoro to wywoluje takie skutki. Ale spodnica jest po prostu
      konieczna. I prosze, sluchaj Pana Doktora!!! Nie, nie, nie mialam na mysli
      dentysty...I bierz te tabletki...
      • negra28 szefowo! 19.03.03, 19:07
        widzę, ze polepszyło się! brawo, młoda damo! a nie mówiłam - odstawić HTZ?
        Pozdrawiam
    • bigtool4u czerwone koronkowe 19.03.03, 04:01
      kurwy takie nosza
      • negra28 niezupełnie 19.03.03, 19:08
        raczej call girl, ale takie to Ty mogłeś tylko na zdjęciach oglądać gdyz w
        realu nie ma co marzyć, co? :)))))))))))
    • ax4 Re: biustonosze 19.03.03, 04:09
      czy wlasnie takie zdjecie dostane ???? wwwwwwwwooooooooowwww !!!!!!!!!!!
      • anahella Re: biustonosze 20.03.03, 02:44
        ax4 napisał:

> czy wlasnie takie zdjecie dostane ???? wwwwwwwwooooooooowwww !!!!!!!!!!!

a ty ciagle tych fotek nie dostales?
        • ax4 Re: biustonosze 20.03.03, 19:13
          tak samo jak tego chlebowego koputera, Moja Droga !
          • anahella chlebowy komputer 21.03.03, 02:34
            Nie napisales ze chcesz to nie wysylalam:P W Polsce teraz wysylanie spamu bez
            zgody adresata jest zlamaniem prawa. Chcesz zebym przez ciebie do tiurmy
            trafila? A kto mi bedzie przysylal cebule i smalec? Ale co mi tam - sprawdz
            poczte za chwilke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka