Dodaj do ulubionych

insynuacje...

24.03.11, 09:01
i oszczerstwo, działanie dywersyjne czy wynurzenia psychola?
forum.gazeta.pl/forum/w,902,123555741,123555741,A_gdy_by_to_byl_za_mach.html
Obserwuj wątek
    • burlasino Re: insynuacje... 24.03.11, 09:38
      Spokojnie ...

forum.gazeta.pl/forum/w,902,123555741,123561437,Re_A_gdy_by_to_byl_za_mach.html
      • Gość: rozebrać Re: insynuacje... IP: *.lublin.mm.pl 24.03.11, 14:56
        No można by więcej wymieć powodów dla których Rosjanom polepszyło się po tej katastrofie. Juz nie mówiąc o rzadzącej w Polsce ubecji
    • Gość: świergotek Re: insynuacje... IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 09:45
      Ja też podejrzewam, że to był zamach zorganizowany przez rosyjskie służby przy współpracy agentów (czyt. zdrajców) w Polsce.

niezalezna.pl/7620-wrog-ludu-gdy­-byl-za­mach
      • tajnos.agentos Re: insynuacje... 24.03.11, 09:48
        A ja podejrzewam, że tu zawinili kosmici.
        vanat.salon24.pl/263175,zamach-w-smolensku-a-ufo
        • burlasino Re: insynuacje... 24.03.11, 10:23
          Aaaaa, proszę Pana, kosmici to inna sprawa. Oni mogą wszystko - robić wybuchy bez wybuchów, zamachy bez zamachiwania, wywoływać katastrofy siłą woli, no, dosłownie wszystko. To trzeba było od razu, rok temu tak mówić, a nie dopiero teraz, kiedy dzielny naród polski zmarnował tyle energii na jakieś bzdurne śledztwa, dochodzenia, badania, ekspertyzy itp, które przecież i tak nie ujawnią całej prawdy, bo ONI (kosmici) wszystko mogą, więc nie dadzą nam poznać tej prawdy nigdy. :(
          • burlasino Re: insynuacje... 24.03.11, 10:28
            PS
            Chyba, że ich (kosmitów) wspólnicy, znaczy się ruskie, puszczą niechcący farbę, bo w tym ruskim burdelu wszystko może się zdarzyć.
            PS2
            Wspólnictwo ruskich z kosmitami jest oczywiste, bo kto lata w Kosmos? Amerykańskie wahadłowce idą już na emeryturę i w Kosmosie zostają tylko ruskie Sojuzy.
            • Gość: bosman czyli tak jak przypuszczałem... IP: *.centertel.pl 24.03.11, 11:08
              wynurzenia psychola.
              • Gość: przeszlakowska2 Re: czyli tak jak przypuszczałem... IP: *.nplay.net.pl 24.03.11, 12:00
                Możliwość zalogowania się została zablokowana. Powód: publikacja cudzych zdjęc bez zgody autora. Wniosek o zniesienie blokady prosimy kierować na adres: abuse@gazeta.pl.

Pytanie kto się pode mnie podszywa?
                • Gość: przeszlakowska2 Re: czyli tak jak przypuszczałem... IP: *.nplay.net.pl 24.03.11, 12:02
                  A mój IP przejął świergotek?
                  • swiergotek_drzewny Re: czyli tak jak przypuszczałem... 24.03.11, 13:23
                    > A mój IP przejął świergotek?

Tak, przejąłem i nie oddam :)
                    • skoru-sa22 Re: czyli tak jak przypuszczałem... 24.03.11, 17:00
                      swiergotek_drzewny napisał:

> > A mój IP przejął świergotek?
                      >
                      > Tak, przejąłem i nie oddam :)

Pocztę moją w NPLAY także??? To kolega będzie sam sobie płacił za swoje użytkowanie i współpracowników. To nie moja familia. Jeszcze sprawdzę telefon i te czaty przez niego. Dziwne pisma dostaję.
                      • Gość: świergotek Re: czyli tak jak przypuszczałem... IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 17:23
                        A nie dostajesz przypadkiem rozkazów z telewizora?
                  • Gość: świergotek Re: czyli tak jak przypuszczałem... IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 14:21
                    Za tą upieczoną kaczkę, w dodatku z jabłkiem w d... ,nalezy ci się ban dożywotni :)

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2648544,2,8,100-4605.html
                  • Gość: bosman a to zielone... IP: *.centertel.pl 24.03.11, 14:52
                    szczypiorko-podobne to co ma symbolizować?
                    • skoru-sa22 Re: a to zielone... 24.03.11, 17:02
                      Gość portalu: bosman napisał(a):

> szczypiorko-podobne to co ma symbolizować?

Nie co a kogo, to przecież świergotek drzewny we własnej postaci.
            • Gość: cardillon och, burlasino! IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 12:51
              Och! Kochany Burlasino, zawsze tak ładnie "postujesz", a teraz sie wygłupiasz:PPPP

Przeciez poza Ruskimi i Amerykanami w kosmosie jest jeszcze "matka boska"
              • Gość: bosman a Bosek? n/t IP: *.centertel.pl 24.03.11, 12:53
                • pogarda Re: a Bosek? n/t 24.03.11, 12:55
                  Ani Bosek ani jego matka nie mieli z tym nic wspolnego. Troche powagi panowie.
                  pzdr
                  • tajnos.agentos Re: a Bosek? n/t 24.03.11, 13:45
                    pogarda napisał:

> Ani Bosek ani jego matka nie mieli z tym nic wspolnego. Troche powagi panowie.
                    > pzdr

A skąd wiesz? Tej możliwości także nie można wykluczyć...
    • Gość: sss Re: insynuacje... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 13:12
      Wyzywanie obecnie nie prowadzi do niczego. Dopiero ze dwieście lat po upadku Polski dowiedzieliśmy się że prawie cały polski Sejmy pod koniec XVIII wieku był sprzedany Rosji i Prusom. Niby dlaczego teraz miałoby być inaczej? Sami tu piszecie, że Polacy to dno. Komorowski to człowiek WSI, przecież sam to mówił i ich otwarcie wspierał. Ma prawo mieć takie zdanie. Ma prawo opierać politykę Polski na współpracy z Rosją.
      Czechy zlikwidowały pokomunistyczny wywiad i służby i zbudowały nowy, pomimo tego, że Amerykanie(jak mówi nasz spec z SLD) gwarantowali nad nimi pełną kontrolę. My oparliśmy się na starych.
      A samolot zestrzelili Indianie. Z łuku
      • Gość: belfer Re: insynuacje... IP: *.lublin.mm.pl 24.03.11, 13:21
        sss-manskie ujadanie, ale jestescie co poniektorzy porąbani, co ten JK z wami zrobil? I jak? On tak upiorny jak i cała jego świta. Wielkie Tworki!
        • Gość: sss Re: insynuacje... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 13:26
          No właśnie, proszę opowiedzieć jak było w Tworkach i czy nie wolał Pan Abramowic?
      • _aaa_ Re: insynuacje... 24.03.11, 19:59
        A we Warszawie, co niektóre kręgi co wiedza najlepiej, twierdzą,
        że juz na Okęciu zaczęli ich zabijać.
        Pan Błasik pana Protasiuka to np. wzrokiem:)))
        • Gość: aron Re: insynuacje... IP: *.paradowski.pl 24.03.11, 20:23
          jakiekolwiek naciski na śp. A.Protasiuka to absurd, był już w wieku emerytalnym i mogli mu naskoczyć.
    • Gość: aron Re: insynuacje... IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 13:45
      podaj go bosmanku do sądu
      • Gość: bosman chorych psychicznie... IP: *.centertel.pl 24.03.11, 14:55
        nie można podać do sądu.
        • Gość: aron Re: chorych psychicznie... IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 16:12
          oczywiscie ze mozna, sad nakaze goscia przebadac po prostu

skladaj pozew bosmanku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka