nabucco1954-54 24.03.11, 09:01 i oszczerstwo, działanie dywersyjne czy wynurzenia psychola? forum.gazeta.pl/forum/w,902,123555741,123555741,A_gdy_by_to_byl_za_mach.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burlasino Re: insynuacje... 24.03.11, 09:38 Spokojnie ... forum.gazeta.pl/forum/w,902,123555741,123561437,Re_A_gdy_by_to_byl_za_mach.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozebrać Re: insynuacje... IP: *.lublin.mm.pl 24.03.11, 14:56 No można by więcej wymieć powodów dla których Rosjanom polepszyło się po tej katastrofie. Juz nie mówiąc o rzadzącej w Polsce ubecji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świergotek Re: insynuacje... IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 09:45 Ja też podejrzewam, że to był zamach zorganizowany przez rosyjskie służby przy współpracy agentów (czyt. zdrajców) w Polsce. niezalezna.pl/7620-wrog-ludu-gdy-byl-zamach Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: insynuacje... 24.03.11, 09:48 A ja podejrzewam, że tu zawinili kosmici. vanat.salon24.pl/263175,zamach-w-smolensku-a-ufo Odpowiedz Link Zgłoś
burlasino Re: insynuacje... 24.03.11, 10:23 Aaaaa, proszę Pana, kosmici to inna sprawa. Oni mogą wszystko - robić wybuchy bez wybuchów, zamachy bez zamachiwania, wywoływać katastrofy siłą woli, no, dosłownie wszystko. To trzeba było od razu, rok temu tak mówić, a nie dopiero teraz, kiedy dzielny naród polski zmarnował tyle energii na jakieś bzdurne śledztwa, dochodzenia, badania, ekspertyzy itp, które przecież i tak nie ujawnią całej prawdy, bo ONI (kosmici) wszystko mogą, więc nie dadzą nam poznać tej prawdy nigdy. :( Odpowiedz Link Zgłoś
burlasino Re: insynuacje... 24.03.11, 10:28 PS Chyba, że ich (kosmitów) wspólnicy, znaczy się ruskie, puszczą niechcący farbę, bo w tym ruskim burdelu wszystko może się zdarzyć. PS2 Wspólnictwo ruskich z kosmitami jest oczywiste, bo kto lata w Kosmos? Amerykańskie wahadłowce idą już na emeryturę i w Kosmosie zostają tylko ruskie Sojuzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman czyli tak jak przypuszczałem... IP: *.centertel.pl 24.03.11, 11:08 wynurzenia psychola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeszlakowska2 Re: czyli tak jak przypuszczałem... IP: *.nplay.net.pl 24.03.11, 12:00 Możliwość zalogowania się została zablokowana. Powód: publikacja cudzych zdjęc bez zgody autora. Wniosek o zniesienie blokady prosimy kierować na adres: abuse@gazeta.pl. Pytanie kto się pode mnie podszywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeszlakowska2 Re: czyli tak jak przypuszczałem... IP: *.nplay.net.pl 24.03.11, 12:02 A mój IP przejął świergotek? Odpowiedz Link Zgłoś
swiergotek_drzewny Re: czyli tak jak przypuszczałem... 24.03.11, 13:23 > A mój IP przejął świergotek? Tak, przejąłem i nie oddam :) Odpowiedz Link Zgłoś
skoru-sa22 Re: czyli tak jak przypuszczałem... 24.03.11, 17:00 swiergotek_drzewny napisał: > > A mój IP przejął świergotek? > > Tak, przejąłem i nie oddam :) Pocztę moją w NPLAY także??? To kolega będzie sam sobie płacił za swoje użytkowanie i współpracowników. To nie moja familia. Jeszcze sprawdzę telefon i te czaty przez niego. Dziwne pisma dostaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świergotek Re: czyli tak jak przypuszczałem... IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 17:23 A nie dostajesz przypadkiem rozkazów z telewizora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świergotek Re: czyli tak jak przypuszczałem... IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 14:21 Za tą upieczoną kaczkę, w dodatku z jabłkiem w d... ,nalezy ci się ban dożywotni :) fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2648544,2,8,100-4605.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a to zielone... IP: *.centertel.pl 24.03.11, 14:52 szczypiorko-podobne to co ma symbolizować? Odpowiedz Link Zgłoś
skoru-sa22 Re: a to zielone... 24.03.11, 17:02 Gość portalu: bosman napisał(a): > szczypiorko-podobne to co ma symbolizować? Nie co a kogo, to przecież świergotek drzewny we własnej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardillon och, burlasino! IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 12:51 Och! Kochany Burlasino, zawsze tak ładnie "postujesz", a teraz sie wygłupiasz:PPPP Przeciez poza Ruskimi i Amerykanami w kosmosie jest jeszcze "matka boska" Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: a Bosek? n/t 24.03.11, 12:55 Ani Bosek ani jego matka nie mieli z tym nic wspolnego. Troche powagi panowie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: a Bosek? n/t 24.03.11, 13:45 pogarda napisał: > Ani Bosek ani jego matka nie mieli z tym nic wspolnego. Troche powagi panowie. > pzdr A skąd wiesz? Tej możliwości także nie można wykluczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: insynuacje... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 13:12 Wyzywanie obecnie nie prowadzi do niczego. Dopiero ze dwieście lat po upadku Polski dowiedzieliśmy się że prawie cały polski Sejmy pod koniec XVIII wieku był sprzedany Rosji i Prusom. Niby dlaczego teraz miałoby być inaczej? Sami tu piszecie, że Polacy to dno. Komorowski to człowiek WSI, przecież sam to mówił i ich otwarcie wspierał. Ma prawo mieć takie zdanie. Ma prawo opierać politykę Polski na współpracy z Rosją. Czechy zlikwidowały pokomunistyczny wywiad i służby i zbudowały nowy, pomimo tego, że Amerykanie(jak mówi nasz spec z SLD) gwarantowali nad nimi pełną kontrolę. My oparliśmy się na starych. A samolot zestrzelili Indianie. Z łuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: insynuacje... IP: *.lublin.mm.pl 24.03.11, 13:21 sss-manskie ujadanie, ale jestescie co poniektorzy porąbani, co ten JK z wami zrobil? I jak? On tak upiorny jak i cała jego świta. Wielkie Tworki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: insynuacje... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 13:26 No właśnie, proszę opowiedzieć jak było w Tworkach i czy nie wolał Pan Abramowic? Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: insynuacje... 24.03.11, 19:59 A we Warszawie, co niektóre kręgi co wiedza najlepiej, twierdzą, że juz na Okęciu zaczęli ich zabijać. Pan Błasik pana Protasiuka to np. wzrokiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: insynuacje... IP: *.paradowski.pl 24.03.11, 20:23 jakiekolwiek naciski na śp. A.Protasiuka to absurd, był już w wieku emerytalnym i mogli mu naskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: insynuacje... IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 13:45 podaj go bosmanku do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman chorych psychicznie... IP: *.centertel.pl 24.03.11, 14:55 nie można podać do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: chorych psychicznie... IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 16:12 oczywiscie ze mozna, sad nakaze goscia przebadac po prostu skladaj pozew bosmanku Odpowiedz Link Zgłoś