Dodaj do ulubionych

aaaron ewoluuje ;-)

16.07.11, 15:02
Do tej pory byl aaaaron busowy baron (?). Teraz juz jest Autentyczny Rodak Obrońca Narodu...

Trzeba przyznac, ze dobrego samopoczucia mu nie brakuje ;-P

W samozwanczych zapedach jest rownie dobry (jesli nie lepszy) jak pewien polityk, ktory mianowal sie byl Krolem Chlopow Polskich. Czy aaaaronkowi to wrozy podobna kariere?

Rynek kolejowy
Obserwuj wątek
    • jola.iza1 Re: A ja nie kumam 16.07.11, 15:11
      Wiem, iż pełnia księżyca, ale maleje.
      Skąd ten personalny wątek?
      Czarownico, Empi ?
      • czarownica.z.tubtina Re: A ja nie kumam 16.07.11, 16:45
        A co jest personalnego w tym watku, tak zle przez Ciebie widzianego? Poglady aaaaarona? Znasz je przeciez z tego forum, podobnie jak kazdy z tego forum, wysylany na Bialorus przez aaaaaaarona? A moze aaaaaron powinien sie wstydzic swoich pogladow i nie powinnam ich upowszechniac? A moze nowy nick aaaarona jest powodem do wstydu?

I co ma do tego pelnia? Na sabat lece dopiero wieczorem i to niezaleznie od faz lysego na niebie ;-))))))
        • wampir-wampir Re: A ja nie kumam 16.07.11, 17:02
          czarownica.z.tubtina napisała:

> I co ma do tego pelnia? Na sabat lece dopiero wieczorem i to niezaleznie od faz
          > lysego na niebie ;-))))))

Dementuję pogłoski jakoby ten Sabat to ze mną nad Wiarem. Ja się prowadzam pełniowo jak najbardziej i oczywiście w damskim towarzystwie, ale nie z Czarownicą tym razem ;-)))
          • czarownica.z.tubtina Re: A ja nie kumam 16.07.11, 17:08
            Ekhm, ekhm... czy to propozycja niedoodrzucenia na nastepna pelnie? ;-P
            • wampir-wampir Re: A ja nie kumam 16.07.11, 17:56

> Ekhm, ekhm... czy to propozycja niedoodrzucenia na nastepna pelnie? ;-P

Byłoby mi bardzo przyjemnie ;-)))
              • czarownica.z.tubtina Re: A ja nie kumam 16.07.11, 20:38
                To jestesmy umowieni! Przy nastepnej pelni ksiezyca spotykamy sie na Wiezy Trynitarskiej i lecimy na sabat... Tylko jeszcze mala rada techniczna - koniecznie musisz zaopatrzyc sie w Firebolt'a. Do wyboru masz tylko jeden model:

Firebolt

Bez niego nie nadazysz za mna ;-)))))))))
                • wampir-wampir Re: A ja nie kumam 16.07.11, 20:50

>Tylko jeszcze mala rada techniczna - koniecznie
                  > musisz zaopatrzyc sie w Firebolt'a. Do wyboru masz tylko jeden model

OK, załatwione, tylko przemaluję go na czarno ;-)))
          • jola.iza1 Re: A ja nie kumam 16.07.11, 19:33
            wampir-wampir napisał:
            > Dementuję pogłoski jakoby ten Sabat to ze mną nad Wiarem...
            Kocham Wiar, nie da się tam zrobić sabatA, Ty wiesz, że o kapliczki, i take taam?:))
            • wampir-wampir Re: A ja nie kumam 16.07.11, 19:42
              jola.iza1 napisała:

> Ty wiesz, że o kapliczki, i take taam?:))

Kapliczki, cerkiewki, pagórki, mini wodospad nad Rybotyczami i złapane w dolinie raki na kolację. Kochaaam :-)))
              • jola.iza1 Re: A ja nie kumam 16.07.11, 19:46
                Tyż kocham:) Huwniki patrzOM:)
        • jola.iza1 Re: A ja nie kumam 16.07.11, 19:43

> A co jest personalnego w tym watku, tak zle przez Ciebie widzianego? Poglady aa
          > aaarona? ...
          Hmmmm , siE zastanowię, pozwolisz?
          Ju SZSZZ wiem, w tytule Montku na forum Lublin, o aaronku?
          Mimo wszystko, aron nie palikot, libo tusk.
          Każdy czuma czaczę, jak potrafi, przepraszam:(
          • czarownica.z.tubtina Re: A ja nie kumam 16.07.11, 20:42
            Nie przepraszaj Jolu :-)))))). Nawet jesli nie jest personalnym (watek, znaczy sie, bo przeciez nie aaaaaaron) to kiedy tu wpadnie jeszcze pare osob - na pewno takim sie stanie ;-)))))))

Milego wieczoru, znikam na swoj sabat!

Sioooooooo, i juz mnie nie ma ;-)))))
    • Gość: JB Re: aaaron ewoluuje ;-) IP: *.lublin.mm.pl 16.07.11, 15:56
      www.youtube.com/watch?v=4WM462K6J8E&feature=related
    • wampir-wampir Re: aaaron ewoluuje ;-) 16.07.11, 20:08

> W samozwanczych zapedach jest rownie dobry (jesli nie lepszy) jak pewien polity
      > k, ktory mianowal sie byl Krolem Chlopow Polskich. Czy aaaaronkowi to wrozy pod
      > obna kariere?

Nie podobną, inną zgoła. Arooooonek jest wierny jak pies. Zapowiaaaaaadał wszak insurekcję jaaaaarosławską pod wodzą wodzaaaaa. Będzie najsłynniejszym giermkiem albo rycerzem z kosą, może nawet zmieni imię na Bartosz, a nazwiszko na Jarosławski ;-)))
      • czarownica.z.tubtina Re: aaaron ewoluuje ;-) 16.07.11, 20:49
        Kiedys, dosc dawno juz, Pilch napisal znakomity felieton: Jaroslaw kopnal zubra w dupe! Bylo to tuz po wyznaniach Jaroslawa Marka Rymkiewicza jakim to wspanialym politykiem jest JK (nie mylic z JFK ;-P), a Polska byla wg Rymkiewicza zubrem tym wlasnie, ktory nabral przyspieszenia...

Jakos tak mi sie zawsze kojarzy, ze aaaaaron moze jest wlasnie takim zubrem, ktorego tez JK kopnal w dupe?

Dobranocnie ;-))))))))))))))
        • wampir-wampir Re: aaaron ewoluuje ;-) 16.07.11, 20:56
          Hmm, może faktycznie go kopnął i to ciut za mocno, bo poleciał aż do Mińska i teraz robi za Belarus Travel Agency na FL ;-)))

Przeżyliśmy potop szwedzki, przeżyjemy i radziecki. Take it easy...

Dobranoc.
        • tajnos.agentos Re: aaaron ewoluuje ;-) 16.07.11, 21:46
          :P:)))
    • Gość: bosman nie znalazłem niczego dot. "ewolucji"... IP: *.centertel.pl 18.07.11, 15:44
      ćwoka z partaczewa, ale cieszy mnie rozpoczęcie przebudowy tunelu ( wielokrotnie o tym pisałem na forum) mimo że będę miał prze-ye-ba-ne z racji korzystania z tunelu codziennie podczas dojazdów do pracy. I nie wierzę w te bajdy, że w nowych tunelach zaczną się polowania na przechodniów przez tamtejszą żulię. Gdyby były - były by i teraz. Dziwi mnie za to tunel wprost z dworca na Kunickiego. Moim zdanie potrzebny jest jak ku(.......)e majtki, zwłaszcza przy obecnym "nasileniu" pasażerskim, zwłaszcza w tamtym kierunku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka