Dodaj do ulubionych

Kandydatka Palikota: Jak wygram odwołam proboszcza

• bluerandy Palikot POdobno startuje z listy Geje Do Senatu 20.09.11, 00:44
      Ciekawe co na to była żona....
    • luzopo Kandydatka Palikota: Jak wygram odwołam proboszcza 20.09.11, 02:31
      Oczywiscie ta pani mowi bzdury, ale bzdury tez wyglasza ksiadz. Z katolicyzmem nie ma to nic wspolnego. Jestem katolikiem i bardzo wstydze sie za takich ksiezy, nie dosc ze prowadza agitacje to jeszcze uczestnicza w matactwach na temat katastrofy smolenskiej. A gdzie dekalog.
    • 03halina15 Kandydatka Palikota: Jak wygram odwołam proboszcza 20.09.11, 02:52
      jak wygraszna na wibratorze to Janusz da ci malpke moze dwie
      • koloratura1 Re: Kandydatka Palikota: Jak wygram odwołam probo 20.09.11, 09:20
        03halina15 napisała:

> jak wygraszna na wibratorze to Janusz da ci malpke moze dwie

Jak widzę, ty już, bez oglądania się na Palikota, wychyliłaś/eś ze cztery...
    • 03halina15 Kandydatka Palikota: Jak wygram odwołam proboszcza 20.09.11, 02:56
      i jak tu glosowac na taki babsztyl , zawziete , oczy krwawe , zamiast zajac sie problemami spolecznymi oswiadcza ,ze bedzie usuwac proboszczow , kopa w du..pe i do garow
    • 03halina15 Kandydatka Palikota: Jak wygram odwołam proboszcza 20.09.11, 02:56
      i jak tu glosowac na taki babsztyl , zawziete , oczy krwawe , zamiast zajac sie problemami spolecznymi oswiadcza ,ze bedzie usuwac proboszczow , kopa w du..pe i do garow
      • koloratura1 A'propos mego poprzedniego postu:... 20.09.11, 09:24
        03halina15 napisała:

> i jak tu glosowac na taki babsztyl , zawziete , oczy krwawe , zami
        > ast zajac sie problemami spolecznymi oswiadcza ,ze bedzie usuwac pro
        > boszczow , kopa w du..pe i do garow

...wychyliłaś/eś dużo, dużo więcej niż cztery...
    • koloratura1 Nie głosuję na Palikota, ale mam prośbę: 20.09.11, 08:39
      Gość portalu: Micrent napisał(a):

> Głosując na Palikota głosujesz na komunizm+faszyzm.

Możesz tę myśl jakoś rozwinąć?
    • koloratura1 Brawo! 20.09.11, 09:15
      bluerandy napisał:

> sam jesteś kretynem fagasie śmierdzący

Nie ma to jak argument w dyskusji - inteligentny inaczej!

PS.: W realu to Ty latasz z bejsbolem czy tylko o tym marzysz?

• Gość: bosman bluerandy z bejsbolem??? IP: *.centertel.pl 20.09.11, 11:51
        żartujesz :-) to ciota mocna tylko w ryju.
      • tajnos.agentos Re: Brawo! 20.09.11, 14:55
        Ten psychol nie wie co to jest Fagas, nawet do Wikipedii nie chciało mu się zajrzeć... Typowy PiSuarowy elektorat!:DDD
    • dolarekkanadyjski Odwołam proboszcza, wyślę misję na Marsa... 20.09.11, 11:48
      A wieczorami będę pracować nad lekiem na AIDS. Aha, i ijeszcze jedno - jak mnie wybierzecie to uratuję Grecję. Populiści Palikota lecą po bandzie
    • Gość: bosman dlatego mechesie stul pysk IP: *.centertel.pl 20.09.11, 11:48
      i siedź cicho. I pamiętaj - napletek nie odrasta!
      • Gość: robert Nie martw się tą przypadlością IP: *.static.cloud-ips.com 20.09.11, 14:50
        W rzeźni przyszyją ci nawet koński ;)
    • onefoks Kandydatka Palikota: Jak wygram odwołam proboszcza 20.09.11, 19:43
      w konstytucji mosi być "rozdział kośćioła od państwa"
      • prawda_1_tylko_prawda Oby nie był on taki sam jak... 21.09.11, 10:57
        Twój rozdział od wiedzy o ortografii języka polskiego. Bo to byłoby jednak straszne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka