bluerandy Palikot POdobno startuje z listy Geje Do Senatu 20.09.11, 00:44 Ciekawe co na to była żona.... Odpowiedz Link Zgłoś
luzopo Kandydatka Palikota: Jak wygram odwołam proboszcza 20.09.11, 02:31 Oczywiscie ta pani mowi bzdury, ale bzdury tez wyglasza ksiadz. Z katolicyzmem nie ma to nic wspolnego. Jestem katolikiem i bardzo wstydze sie za takich ksiezy, nie dosc ze prowadza agitacje to jeszcze uczestnicza w matactwach na temat katastrofy smolenskiej. A gdzie dekalog. Odpowiedz Link Zgłoś
03halina15 Kandydatka Palikota: Jak wygram odwołam proboszcza 20.09.11, 02:52 jak wygraszna na wibratorze to Janusz da ci malpke moze dwie Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kandydatka Palikota: Jak wygram odwołam probo 20.09.11, 09:20 03halina15 napisała: > jak wygraszna na wibratorze to Janusz da ci malpke moze dwie Jak widzę, ty już, bez oglądania się na Palikota, wychyliłaś/eś ze cztery... Odpowiedz Link Zgłoś
03halina15 Kandydatka Palikota: Jak wygram odwołam proboszcza 20.09.11, 02:56 i jak tu glosowac na taki babsztyl , zawziete , oczy krwawe , zamiast zajac sie problemami spolecznymi oswiadcza ,ze bedzie usuwac proboszczow , kopa w du..pe i do garow Odpowiedz Link Zgłoś
03halina15 Kandydatka Palikota: Jak wygram odwołam proboszcza 20.09.11, 02:56 i jak tu glosowac na taki babsztyl , zawziete , oczy krwawe , zamiast zajac sie problemami spolecznymi oswiadcza ,ze bedzie usuwac proboszczow , kopa w du..pe i do garow Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A'propos mego poprzedniego postu:... 20.09.11, 09:24 03halina15 napisała: > i jak tu glosowac na taki babsztyl , zawziete , oczy krwawe , zami > ast zajac sie problemami spolecznymi oswiadcza ,ze bedzie usuwac pro > boszczow , kopa w du..pe i do garow ...wychyliłaś/eś dużo, dużo więcej niż cztery... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nie głosuję na Palikota, ale mam prośbę: 20.09.11, 08:39 Gość portalu: Micrent napisał(a): > Głosując na Palikota głosujesz na komunizm+faszyzm. Możesz tę myśl jakoś rozwinąć? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Brawo! 20.09.11, 09:15 bluerandy napisał: > sam jesteś kretynem fagasie śmierdzący Nie ma to jak argument w dyskusji - inteligentny inaczej! PS.: W realu to Ty latasz z bejsbolem czy tylko o tym marzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman bluerandy z bejsbolem??? IP: *.centertel.pl 20.09.11, 11:51 żartujesz :-) to ciota mocna tylko w ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Brawo! 20.09.11, 14:55 Ten psychol nie wie co to jest Fagas, nawet do Wikipedii nie chciało mu się zajrzeć... Typowy PiSuarowy elektorat!:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dolarekkanadyjski Odwołam proboszcza, wyślę misję na Marsa... 20.09.11, 11:48 A wieczorami będę pracować nad lekiem na AIDS. Aha, i ijeszcze jedno - jak mnie wybierzecie to uratuję Grecję. Populiści Palikota lecą po bandzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman dlatego mechesie stul pysk IP: *.centertel.pl 20.09.11, 11:48 i siedź cicho. I pamiętaj - napletek nie odrasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Nie martw się tą przypadlością IP: *.static.cloud-ips.com 20.09.11, 14:50 W rzeźni przyszyją ci nawet koński ;) Odpowiedz Link Zgłoś
onefoks Kandydatka Palikota: Jak wygram odwołam proboszcza 20.09.11, 19:43 w konstytucji mosi być "rozdział kośćioła od państwa" Odpowiedz Link Zgłoś
prawda_1_tylko_prawda Oby nie był on taki sam jak... 21.09.11, 10:57 Twój rozdział od wiedzy o ortografii języka polskiego. Bo to byłoby jednak straszne... Odpowiedz Link Zgłoś