Dodaj do ulubionych

Pierwszy World Champion, który mieszka z posłem

21.10.11, 08:45
I to jest to co chroni świat od zupełnego zidiocenia. Nie radość z zabicia człowieka - choćy Kadafiego! Nie doopa kaśki od donka czy olki od mordotymoja! Ale panie Pośle- wszystkie koty są inteligentne, dachowce również! Przydaliby się tacy koledzy i koleżanki dla Amadeo i weterynarz na koszt lokalnych budżetów, żeby sterylizować - bo wiadomo bieda lubi się rozmnażać i ja to wiem z obszarów bliskich Biłgorajowi! I następne ostrzeżenie przed dorcią ze skurniewic- osłanka peło. Uchwyci temat i nianiania - też mam kota. Takie miernoty jak jej rodzina i takie cwaniactwo trzeba batem. Chętnie nawiązałabym kontakt a i w sprawach rozsądku w prawie mogłabym społecznie pomóc. Mnie los rzucił właśnie do skurniewic i za późno, żeby cokolwiek zmienić!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość gość Re: Pierwszy World Champion, który mieszka z posł IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.11, 13:58
      gratuluję nagrody cudny zwierzak!!!

też mam pięknego maine coona, który nie jeździ co prawda na wystawy...
      jest to kocur wyjątkowy, grzeczny, łagodny, lubiacy towarzystwo. Pomimo swojej dość znacznej wagi jak na kota jest bardzo wybredny co do jedzenia, powiedziałabym, że wręcz niejadek. Raczej to sama skóra i kości choć ukryte pod znaczną ilością futra. Mój jest dość duży bo to facet ale jeszcze 9 kg nie przekroczył i pewnie długo nie przekroczy...
      Wszyscy są zakochani w naszym futrzaku
    • an_dziolek24 Pierwszy World Champion, który mieszka z posłem 24.10.11, 14:40
      Małe sprostowanie - nie kot, który mieszka z posłem, tylko poseł, który mieszka z kotem. Wszyscy znawcy kociej natury wiedzą, że to pan mieszka u kota. Kot mu na to pozwala w nagrodę za codzienną obsługę!!!
      • przemek-leniak ano ano 24.10.11, 15:24
        kociaczek milutki nader a posłowi się coś do ust przykleiło (nie robić takich zdjęć proszę mile) ale za to oczy ma wesołe :-)
        największe z domowych są chyba gepardy jednak ale i seine tzun fajny i jaką zastawę skompletował... a każdym pojemniku inne żarełko?
        ładnie ładnie ;-)
        • przemek-leniak Katzun oczywiście 24.10.11, 15:36
          seine Katzun...
          choć może seine Man?
          ach ta mowa niemów...
        • Gość: xxx Re: ano ano IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.11, 20:06
          Największy jest norweski leśny.
          • przemek-leniak dawnym dawno 25.10.11, 08:40
            kusiło mnie żeby jechać za chlebem i wycinać norweskie lasy
            a dziś się zwiaduje że mógłbym dostać największego kota...
      • Gość: kaszubka Re: Pierwszy World Champion, który mieszka z posł IP: *.koscierzyna.vectranet.pl 24.10.11, 23:04
        zrabiscie napisany tekst baba!~!!!
    • rowno Pierwszy World Champion, który mieszka z posłem 24.10.11, 15:52
      Czyżby wreszcie n o r m a l n y członek PIS?... Nie wierzę własnym oczom, ale nieśmiało pozdrawiam...
      • przemek-leniak ach pojadę czymś teologicznie pieknym 24.10.11, 16:03
        normalność a cóż to jest normalność?
        bo członek to raczej wiadomo czym jest... (a nie ma linka he he)
        wiara wiadomo
        i PiS w sumie mniej więcej też...
        oczy i reszta też pi razy nomen omen ;-)
      • tajnos.agentos Re: Pierwszy World Champion, który mieszka z posł 24.10.11, 23:20
        Hodowcy medalowych zabaweczek oraz bibelotów nie mogą być normalni, nieważne z którą polityczną bandą się identyfikują lub nie...
        • przemek-leniak he he a za modelką medalową leciałbyś z jezykiem 24.10.11, 23:38
          na brodzie i nie wybrzydzał na jej rodzicieli...
          i to jest właśnie hipokryzja imć tajnosie :-P
          • tajnos.agentos Re: he he a za modelką medalową leciałbyś z jezyk 25.10.11, 07:51
            Gdyby dana medalowa była przedstawicielką gatunku zwanego homo sapiens, to czemu nie, a koty lubię niespecjalnie.:PPP
            • przemek-leniak hi hi a gdyby była króliczkiem? 25.10.11, 08:57
              to powiadasz już nie?
              Oj Tajnosie mój agentosie link
              i drugi dla umilenia pogoni link
              pzdr.
              "czy kto widział jak biegnie króliczek ulicą?
              czy to widział kto?
              w naszym mieście szukali króliczka ze świcą...
              " ;-)
    • pata.m Pierwszy World Champion, który mieszka z posłem 24.10.11, 20:18
      Kot fajny, ale od posła PIS nie wzięłabym, nawet jakby dopłacił. Poza tym, są fajniejsze - bengale i mój biały dachowiec, Bilić.
      • przemek-leniak są posły bengale? 24.10.11, 23:39
        bo że dachowce to wiedziałem...
        • Gość: xxx Re: IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.11, 00:04
          bo maine coon to taki kochany amerykański dachowiec...a gaduła z niego straszna. Nie wiem jak Wasze futrzaki ale mój to używa więccej niż 1000 róznych dzwięków- normalnie cudne stworzenie...
          • przemek-leniak one gadają fakt 25.10.11, 01:09
            jak się człowiek wsłucha to od razu wiadomo czy kuweta brudna czy jogurcik czy kefirek a może suche...
            inaczej na drzwi zamknięte inaczej na pochwalenie się myszą
            no i jeszcze mruczą
            a do siebie to maja takie kuluary że ho ho
            pzdr.
            • Gość: bleee... Re: one gadają fakt IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 08:53
              ...kot jaki jest - każdy wie... a właściciela sobie nie wybiera i lubi każdego (i mruczy dla każdego), który daje michę i ciepełko... bleee...
              • przemek-leniak a niektórych dziabią i 25.10.11, 09:00
                pazrurskami ich....
                a co
                pzdr. ;-)
                • Gość: bleee... Re: a niektórych dziabią i IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 09:30
                  ...tak robią te z wybujałym ego i nadmiernym poczuciem przynależności (człowieka do kota...)... ale w chwilach dobroci i te koty traktują nas dobrze... bleee...
                  • jael53 Re: a niektórych dziabią i 26.10.11, 12:04
                    Pięknotowi najlepsze życzenia urodzinowe :-).
                • Gość: kadrel Re: a niektórych dziabią i IP: *.lublin.mm.pl 26.10.11, 18:07
                  Na pazurki najlepsza jest rolka ręcznika papierowego. Przednimi łapkami sie ją obejmuje a tylnymi kopie z całych sił...
                  Jeszcze można szarpać zębami...

Najgorsze jest potem sprzątanie takiego poszatkowanego confetti... :P
                  • Gość: bleee... Re: a kłębuszek... IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 18:16
                    ...a kłębek wełny... to jest wyzwanie... bleee...
      • simchat Re: Pierwszy World Champion, który mieszka z posł 28.10.11, 07:05
        pata.m napisała:

> Kot fajny, ale od posła PIS nie wzięłabym, nawet jakby dopłacił. Poza tym, są f
        > ajniejsze - bengale i mój biały dachowiec, Bilić.

Dziwię sie twojemu kotu, ze z toba jeszcze jest, chyba jakiś desperat.
    • simchat Re: Pierwszy World Champion, który mieszka z posł 28.10.11, 07:02
      Bardzo piękny, pozdrawiam!
    • Gość: ja Re: Pierwszy World Champion, który mieszka z posł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 15:59
      Niestety, ale informacja jakoby Amadea Skarbek*PL był pierwszym polskim kotem z tytułem World Championa w Polsce jest nieprawdziwa. Pierwsze koty rasy maine coon, które osiągnęły ten tytuł mieszkają w hodowli Ewy Włodarczyk i zostały World Championami, zanim Pan Szeliga w ogóle założył własną hodowlę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka