Dodaj do ulubionych

Cho cho chooooooo!

12.12.12, 13:10
1. nie moje: " Płosę Pani, a Ruscy nie chcą oddać nam wraka"
2. POsłowie i o dziwo niektórzy dziennikarze mówią " sprawa będzie rozpatrzona na Rządzie"
wspomnienia - za komuny pewien Profesor polonistyki długo czekał w kolejce na poczcie, zirytowany powiedział do pracownicy b.wolno pracującej - może Pani poprosi kogoś o pomoc-
pracownica poczty odpowiedziała : " przecież widzi Pan ,że siedzę na okienku"
Profesor na to : " Pani siedzi na dupieee a nie na okienku. Pracownica wniosła pozew do Sądu , ale językoznawca wygrał.
3. Moda na Piterę: niektóre dziennikarki zasłaniają 1 oko włosami, a ja odruchowo odgarniam swoje włosy, posłuchajcie mojej cioci , która mówi " jedno oko na Maroko"
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • joannabarska Re: Cho cho chooooooo! 12.12.12, 13:35
      Malparnią to "nie Twoje" faktycznie,to sms do "Szkla kontaktowego" z wczoraj. Chyba stąd cytujesz.
      • wampir-wampir Re: Cho cho chooooooo! 12.12.12, 13:46
        Nieważne, fajnie że się odezwał po stu latach niemal.
        Małpa, jak tam świąteczne pierniki, Ciocia już piecze?
        Pozdrowienia :-)))
        • Gość: malpa Re: Cho cho chooooooo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 19:05
          ciocia dostała pierniczka w dniu 6XII na Placu Litewskim oraz krówkę, mówi ,że przetrzymają do Swiąt
          a ja pierniczę pierniki
          coś innego wymyślę
          ps. do barskiej: też nie moje " w dniu końca świata wszyscy ludzie pochowają się w bunkrach , mieszkaniach
          będa wisieć tylko plakaty " z powodu braku frekwencji , koniec świata odwołany"
          • wampir-wampir Re: Cho cho chooooooo! 12.12.12, 20:41
            No ja też nie przepadam, wolę makowce z nielegalnego maku, tego z mleczkiem. Nie ma to jak naćpać się światecznie ;-)))
            Ciocia pewnie tort jakiś upiecze, a krówka ciągutka rzeczywiście do Świąt wytrzyma. Dłuuuuuga jest :-)))
          • empi Re: Cho cho chooooooo! 12.12.12, 20:51
            Witaj, jednak porządny z Ciebie chłop:). Dbasz o ciocię.
            pzdr.
            • Gość: malpa Re: Cho cho chooooooo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 09:32
              cioci chciałem dać kupon do lidla na ciepłe majtki i pończochy, ale ona woli pod choinkę mąkę, ryż, makaron, cukier, olej
              żaden Anioł nie chce udzwignąć tej paczki więc wyslę Lotem bo u nich tyż bida ,więc sie POdejmą
              liczę też na wampira , że mi mak dostarczy , poleje się go lukrem
              • empi Re: Cho cho chooooooo! 13.12.12, 09:38
                więc wyslę Lotem
                moment, to gdzie kto mieszka? O ile pamiętam to Twoja ciocia lub Ty pomieszkuje w Turce. Lotem bliżej?.
                pzdr.
                PS. nie oszczędzaj kup cioci olej i tę resztę, zaszalej i kup też ciepłe majtki. :)
                • wampir-wampir Re: Cho cho chooooooo! 13.12.12, 17:20
                  No jasne - prezentów nigdy za wiele. Ciepłe majtki będą jak znalazł. Mrozy w Polsce, Ciocia zmarzłaby bez nich. Mak oczywiście podrzucę, o lukrze też pomyślę :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka