Dodaj do ulubionych

O mały włos

30.04.02, 10:41
Wiem już dlaczego nie lubię piłki nożnej - bo skłania do agresji. Poczytajcie
sobie:

wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=817261&dzial=waw010100

Ja sama o mały włos nie straciłam szyb w samochodzie, rozwalili je w dwoch
autach stojących obok mojego. Nawet widziałam jak to robili. Do dzisiaj mnie
trzęsie.
Obserwuj wątek
    • eor Re: O mały włos 30.04.02, 11:06
      Szczerze wspolczuje, Freon. Nie wiem co bym takim zrobil. Miasto stara sie, za
      ostatnie pieniadze kupuje nowe tramwaje i autobusy, zeby jakos ta stolica
      wygladala, a tu wsiadzie kilku takich xxxxxxxxx (przepraszam za wyrazenie,
      wyrwalo mi sie) i rozwali wszystko w drobny mak. No, rozszarpalbym chyba
      takiego.....
      • Gość: Paul Re: O mały włos IP: *.proxy.aol.com 30.04.02, 11:14
        eor napisał(a):

> Szczerze wspolczuje, Freon. Nie wiem co bym takim zrobil. Miasto stara sie, za
        > ostatnie pieniadze kupuje nowe tramwaje i autobusy, zeby jakos ta stolica
        > wygladala, a tu wsiadzie kilku takich xxxxxxxxx (przepraszam za wyrazenie,
        > wyrwalo mi sie) i rozwali wszystko w drobny mak. No, rozszarpalbym chyba
        > takiego.....
        A ja zaplacil bym ostatniego centa zeby popatrzec jak "szarpiesz";-))).
        Uszanowanie.
        Paul

• lucy_z Re: O mały włos 30.04.02, 11:18
          Gość portalu: Paul napisał(a):

> A ja zaplacil bym ostatniego centa zeby popatrzec jak "szarpiesz";-))).
          > Uszanowanie.
          > Paul

Prawdę powiedziawszy to ja też;))) Też sobie tego Eor nie wyobrażam, ha, ha:))
          Potrafisz się wściec????? :)))
          • eor Re: O mały włos 30.04.02, 11:52
            A jak!!!!!! Pewnie, ze potrafie:)))) Uwaga: wrrrrrrrrrr..... Wsciekly jestem!!!
            Dziki chlop ze mnie wychodzi:))))))
            • lucy_z Re: O mały włos 30.04.02, 12:05
              eor napisał(a):

> A jak!!!!!! Pewnie, ze potrafie:)))) Uwaga: wrrrrrrrrrr..... Wsciekly jestem!!!
              >
              > Dziki chlop ze mnie wychodzi:))))))

:))))))
              A karate znasz???:)
              Ja najwyżej mogę komuś nagadać;))) Karate nie znam ale jeszcze wszystko przede
              mną ;)))
              • lucy_z Freon!!!!! 30.04.02, 12:09
                Miałam takie przykre kiedyś doświadczenie:((( Byliśmy w lesie, postawiliśmy
                samochód, przy drugim, blisko szosy. Jak wróciliśmy to szyba była wybita, radio
                skradzione i polar. Choroba, nie było mi szkoda wtedy tej szyby, tego radia
                tylko polara. Był taki fajny, ulubiony!!!
                • eor Re: Freon!!!!! 30.04.02, 12:19
                  Ja nie musze sobie wyobrazac, ja wiem jakie to uczucie. Widzialem kiedys jak
                  kradziono mi samochod. Stalem w oknie, a on odjezdzal. Koszmar. Na szczescie
                  krzyknalem przez okno do sasiada, ten wsiadl w swoj samochod i ruszyl za nimi
                  wiec zlodzieje porzucili moj samochod za rogiem (a moze po prostu zle im sie
                  jechalo?)....
    • Gość: Grendel Re: O mały włos IP: *.devs.futuro.pl 30.04.02, 15:43
      freon napisał(a):

> Wiem już dlaczego nie lubię piłki nożnej - bo skłania do agresji.

A ja piłkę nożną uwielbiam. Ale mnie ona nie skłania do agresji. Problem jest
      dość poważny, ale nie można wszystkich kibiców utożsamiać z chuliganami. Przecież
      nikt normalny nie cieszy się ze zwycięstw swojej drużyny rozbijając wszystkie
      szyby po kolei. To są zwykli wandale i nie jest ich wcale tak dużo wśród kiboli.
      Tak się tylko wydaje. Podburzają oni innych, głównie młodszych chłopców, dla
      których są oni jakimś wzorcem, ideałem. To jest problem raczej społeczny. Ci
      wszyscy chłopcy to przeważnie "dzieci ulicy", dla których bijatyka, wybijanie
      szyb itp. jest często jedyną rozrywką i czymś,czym mogą się pochwalić,
      zaimponować przed rówieśnikami. Inna sprawa to to, że w Polsce słabo działa
      policja. Kiedyś w Anglii mieli jeszcze większy problem z chuliganami piłkarskimi.
      Jednak odpowiednia polityka w tym kierunku sprawiła, że problem ten znikł a
      stadiony Premiership oraz niższych lig mogą być przykładem bezpieczeństwa dla
      całej Europy. Ale to już całkiem inna bajka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka