Gość: alek Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.as1.ddk.dundalk.eircom.net 01.10.02, 12:06 PULS- totalna masakra dla normalnego muzgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawidmura Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: 62.233.189.* 06.10.02, 14:24 Z lubelskich rozgłośni, to liczą się chyba teraz tylko dwie: Puls i Eska. Z całym szacunkiem, ale Radia Centrum raczej cięzko się słucha, choć jest stacją z ciekawymi audycjami autorskimi. Poza tym to niestety amtorskie radio. RL nadaje dla regionu, no bo trudno, aby rolnicze audycje interesowały szersze grono. Plus dalej nie moze się zdecydować, czy ma być msza święta, czy Jenifer Lopez. A Eska i Puls, mimo ze "lokalne inaczej" bo centrale nie w Lublinie, to chyba zaczynają doganiać Zet i RMF. Oczywicie jesli chodzi o słuchalność. To stacje typowo muzyczne, na szczęście nie pokrywaja się i są dla różnych odbiorców. Jesli chodzi o prezenterów, w Esce ok jest Pawłowska- Gawrońska, w Pulsie Kinga Szymanek. Obie doskonałe nie są, ale znacznie lepsze od całej reszty. Ci od wiadomosci są generalnie w porządku w obu stacjach, przynajmniej jesli chodzi o głos. A i redagowania wiadomosci mogliby się od nich pouczyć koledzy z RL i Centrum... szczegolne lekcje dzinnikarstwa przydalyby sie panu Bieniaszkiewiczowi. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.GHOST.PL / 192.168.0.* 06.10.02, 19:28 Gość portalu: alek napisał(a): > PULS- totalna masakra dla normalnego muzgu. Alek do cholery twoj leb jest bez mozgu jezeli takie otografy puszczasz publicznie . Ile ty masz lat? ta dyskusja nie jest dla przedszkolakow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublin Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: 212.182.54.* 07.10.02, 08:31 Puls muzyka na "czasie" sprzed 35 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał G Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: 212.182.54.* 07.10.02, 09:28 Najgorszym radiem w lublinie jest radio maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: 62.233.135.* 09.10.02, 09:38 więc jaki ostateczny wynik referendum w sprawie radia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali_bu Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: 195.114.189.* 09.10.02, 21:17 wniosek z tej dyskusji jest taki że wszystko jest do dupy i najlepiej niczego nie słuchać, a radio wyrzucić przez okno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: 62.233.135.* 10.10.02, 08:59 wyrzucić przez okno? wtedy miałabym poważny problem... wyrzuciłam już telewizor;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert(znów) Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.pol.lublin.pl 17.10.02, 12:15 Gość portalu: Kaska napisał(a): > więc jaki ostateczny wynik referendum w sprawie radia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.pol.lublin.pl 17.10.02, 12:20 Gość portalu: Kaska napisał(a): > więc jaki ostateczny wynik referendum w sprawie radia? Najlepsza jest TRÓJKA. Mają chociaż inteligentny program poranny, którego najczęściej słucham.Starają się coś zmienić. Może wyjdzie im to na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gweann musi mieć temat?? IP: *.it 15.10.02, 17:18 Jaki jest adres strony radia Centrum?? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: musi mieć temat?? 15.10.02, 17:46 centrum.fm/ Ale na razie nic tam nie ma - jest w przygotowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.pol.lublin.pl 17.10.02, 12:08 Gość portalu: CzeslawK napisał(a): > Jakie jest najgorsze radio w Lublinie? Którego Waszym zdaniem nie da się > słuchać? najgorsze jest radio PULS.Jak ten debil Zalewaw zacznie z rana nadawać to kurwa można się zabić o łóżko (jeżeli jeszcze nie wstałeś). Mówią,że budzą od rana najlepiej w całyn mieście,tak to prawda - oni zwalają z nóg.Dzięki nim dzień od samego początku jest ZJEBANY.Dowcipy pary prowadzącej poranny program są do DUPY para Małocha-Zalewa to beznadziejne głąby i wcale nie są śmieszni(chociaż tak twierdzą) TRÓJKA FOREVER !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.pol.lublin.pl 17.10.02, 12:13 Gość portalu: CzeslawK napisał(a): > Jakie jest najgorsze radio w Lublinie? Którego Waszym zdaniem nie da się > słuchać? Przepraszam wszystkich których obraziłem,ale chciałbym aby Ci z Pulsu mogli przeczytać co o nich sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: 212.182.123.* 17.10.02, 22:32 Najgorszy jest Tomek zalewa w pulsie. koszmar, Te jego dowcipy -żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Stella Cz. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 11:25 Przepraszam, może to nieco obok tematu. Chciałem tylko powiedzieć, że bardzo lubię Radio Centrum. W zalewie sformatowanego chłamu jest chlubnym wyjątkiem. Z grubsza mam tylko 2 uwagi: niech ludzie robiący to radio rzadko się odzywają. Czym rzadziej tym lepiej. I - NA BOGA - niech ktoś w końcu zdejmie z anteny tę panią. Boże, czy nikt w tym radiu nie słyszy, że kobieta nie potrafi czytać? Czy tam w ogóle jest ktoś, kto zwraca na takie rzeczy uwagę? Przecież nawet laik słyszy, że tak nie można. No... można - na przedszkolnej akademii. Pozdrawiam wszystkich Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaZ najlepsi i najgorsi IP: 212.182.117.* 22.10.02, 19:35 Nigdy nie lubiłam Radia Plus. Ni pies ni wydra. Ani młodzieżowe ani katolickie. Jedyny powód, że casami go słucham to Paweł Kowalczyk. Wcześniej pracowal w Pulsie (tym niekatolickim),przeoprowadzka wyszła mu na dobre. Lubię jego styl - ciepły głos, skromny i nie pieści swoich uszy własnym głosem tak jak słychać w RMF FM. Nie lubię słuchać wiadomości, bo wszędzie coś mamroczą, aby tylko pogadać i cześć. A że nikt nie rozunmie? A kogo to obchodzi? Dobrte wiadomości ma zetka, ale to warszawska. z tych "naszych" lubelskich lubię Dominika Smagę z ESki. Slychać że facet wie o czym mówi, wie o co pyta i czego sięchce dowiedzieć. Ja dowiaduję się razem z nim i tak jest OK. W Pulsie jeżeli w ogóle cokolwiek zozumiesz z tego dziennika to dowiesz siętylko tego co wcześniej podawali w innych radiach, albo pisali w gazecie. A Zabłocki ze swoim głosem powinien pisać w gazecie. jedyna sensowna osoba z Pulsu: Kinga Szymanek. Szkoda, że tak jak inni gra te starocie. Pewnie komuś to potrzebne. Mojemu ojcu nie wytłumaczysz, żeby przełączyl radio, tylko Puls i Puls. Odpowiedz Link Zgłoś
leser_ Jadczak, Andrusewicz. 24.10.02, 09:44 Nieźle ich zglebił wczoraj Pruszkowski. Panowie J. i A. chcieli zabłysnąć humorem i powiedzieli coś w stylu "Andrzej Pruszkowski, chyba Liga Polskich Rodzin" mieli na myśli wcześniejszą wypowiedź prof. Bendera, który stwierdził, że LPR nie popiera obecnego prezydenta w wyborach. Pruszkowski zapytał panów J. i A. kto im tak powiedział, a oni na to, przed chwilą "powiedzieli o tym w naszym serwisie". Drodzy panowie redaktorzy uslyszeli fragment jakiejs wiadomości,ale nie wiedzieli dokładnie o co w niej chodziło i zbłaźnili siebie i całe radio Centrum. Oby tak dalej MC Jadczak. Odpowiedz Link Zgłoś
brian1 Re: Jadczak, Andrusewicz. 24.10.02, 09:55 Klasyczny przykład kandydatów na pampersów. Nieograniczone ambicje, jawna bezczelność i niewspółmiernie mała wiedza. Na szczęście epoka pampersów mija, ostało się co prawda kilku tych pasożytów ze starszego pokolenia, ale ci młodzi (np. J & A) raczej nie dopchają się do koryta. Chyba, że zamiast popisywać się na antenie wrócą do swoich studiów - uczenie się (i to intensywne) to jedyna rzecz, jaką mogą w tej chwili z pożytkiem dla siebie i innych zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali_bu Re: Jadczak, Andrusewicz. IP: 195.114.189.* 24.10.02, 21:44 brian1 napisał: > Klasyczny przykład kandydatów na pampersów. Nieograniczone ambicje, jawna > bezczelność i niewspółmiernie mała wiedza. Na szczęście epoka pampersów mija, > ostało się co prawda kilku tych pasożytów ze starszego pokolenia, ale ci młodzi > > (np. J & A) raczej nie dopchają się do koryta. Chyba, że zamiast popisywać się > na antenie wrócą do swoich studiów - uczenie się (i to intensywne) to jedyna > rzecz, jaką mogą w tej chwili z pożytkiem dla siebie i innych zrobić. Wspomniali pampersi chyba nie mają na celu dopchać się do koryta. Oni program prowadzili, więc wyborami aż tak zainteresowani nie byli. A co do tego poparcia, to mieli rację. Nie chyba ale na pewno nie LPR. Już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathy Re: Jadczak, Andrusewicz. IP: *.it 07.11.02, 03:29 i co już macie gorszy humor do krytyki, powinniście bo wczorajszy Salon to było mistrzostwo świata, jeżeli "WY" krytykanci także jesteście dziennikarzami to czapki z głów przed 22 latkami ( studiuje prawo, ale słyszałam że tyle prowadzący maja lat ) ...a szczególnie Panem Jadczakiem, który nie dość że ma jeden z najbardziej przenikliwych i ciekawych głosów radiowych, to jeszcze naprawdę wie jak "zażyć" swego gościa (pytanie do Brodowskiego odnośnie pracy jego syna...!!!) ...Studiuje na UMCS na już 3 lata i wiem ze jego mamą jest Barbara Czwórnóg-Jadczak ( profesor zwyczajny polonistyki) a ojciec podobno był kiedyś bardzo znanym dziennikarzem w Lublinie, i w tym momencie chciałabym pogratulować Jadczakowi juniorowi sukcesu - bo w tym wieku można o tym mówić, i oczywiście Panu Andrusiewiczowi także... oby tak dalej chłopcy... przepraszam " MC Andrusiewicz & MC Jadczak" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babie lato Re: Jadczak, Andrusewicz. IP: *.it-net.pl 03.03.03, 14:14 ale jazda - to najlepszy program polityczny jaki jest w tym miescie, a Wy dziennikarze innych stacji, radiostacji itd do roboty, a nie piszcie o tym ze <fuck> sezon buraczany sie zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirron Puls !!!!! IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 21:47 Jak dla mnie radio Puls zawsze dawało i chyba będzie dawało kiche.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.szczebrzeszyn.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 03:07 Radio Lublin - tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eremefik Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: proxy / 192.168.0.* 27.10.02, 18:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eremefik Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: proxy / 192.168.0.* 27.10.02, 18:57 Najgorsze?? -nie wiem nie słucham NAJLEPSZE to RMF FM i reprter z Lublina Krzysztof Kot.Starsi słuchacze radia Centrum pewnie się zgodzą co do Krzysia Kota. On jest The best i RMF FM też Polecam www.rmf.fm częstotliwość 89,3 Fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.02, 00:11 RMF dobre?-moze 3-4lata temu jak byla stara ekipa i wspanaile jw 23 ,nie sluchałem wtedy nic innego,byłem doslownie fanatykiem,do dzis stoją u mnie Matyldy maskotki tego radia.Niestety dzis to juz nie jest to,nie ma pomysłów i szkoda ze taka fajna stacja spusciła z tonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grendel Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.swit.futuro.pl 28.10.02, 22:46 O tak JW-23 to było coś. Kultowy program radiowy. Chyba nie uda się już nigdy nikomu czegoś takiego zrobić po raz drugi. Z resztą niech nie próbują. W internecie wciąż można znaleźć jescze różne teksty i piosenki z niezapomnianego JW-23. Ach te niedzielne wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magister Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 14:54 Jakie czasy, takie radio. Niestety. Rynek lubelski nie wyróżnia się niczym szczególnym na tle innych miast w Polsce. Formatowanie i udawanie, że pytamy słuchacza jakiego radia chce słuchać. Szefowie sieci i pojedynczych rozgłośni zapomnieli o tym, że wszelkie rady konsultantów od formatowania to tylko pomoc a nie gotowa recepta na robienie radia. Niestety większość traktuje to jako pewnik do odniesienia sukcesu. Szkoda. Tak naprawdę rynek lubelski jest bardzo mały i oprócz Pulsu czysto lubelskimi rozgłośniami są jeszcze Centrum i Radio Lublin. Puls - radio z cyklu "jeszcze tylko my to gramy" dorównuje poziomem muzycznym oddziałowi geriatrycznemu z Radia Lublin. Ale tam przynajmniej słowo jest na odpowiednim poziomie. Szkoda, że kierowane głównie do kólka gospodyń wiejskich z podlubelskich wsi. Dopóki radiem tym będą rządzili ludzie, którzy są w nim od lat to nic się nie zmieni. Radio Centrum zdecydowanie wyróżniało się kiedyś zawartością muzyczną. Teraz trochę boryka się z określeniem tożsamości muzycznej. Niestety nigdy jak teraz nie było z nim tak źle jeżli chodzi o kadry. Mój Boże - poziom radiowęzła szkolnego. Słynna Pani Stella pozostanie już chyba lubelskim symbolem nijakości i obciachu. o innych nie będę pisać bo z rynkiem lubelskim nie mają nic wspólnego (oprócz reporterów). CZy jest nadzieja na lepsze radio? Chodzą słuchy, że w połowie przyszłego roku ruszy nowa lokalna rozgłośnia. Oby była radiem naszych marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherrycoke Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.visp.energis.pl 09.05.03, 21:05 Rynek radiowy w lublinie jest jak każdy w miście tej wielkości i o takim potencjale nabywczym. Stacje formatowane (Puls, Karolina - Tychy, Pogoda - Wa- wa ) na radiobudzik z reklamami odnosiły sukcesy na całym świecie. Wymagają niskich nakładów finansowych, mogą być sterowane z centali daleko poza miejscem nadawania. Podstawą ich sukcesu są badania muzyczne, program komputerowy i punktualny zegar. Format taki daje także gwarancję unifikacji dla reklamodawców i bezpieczeństwo sąsiedztwa (zawsze miłe piosenki w okolicach reklam). Radio jako medium towarzyszące staje się bardziej medium tła. ważnym wskażnikiem jest czas słuchania; takiego radiomagnetofonu się nie przełącza zbyt często, dzięki czemu rośnie krotność usłyszenia reklamy a jednocześnie rosną udziały w rynku słuchalności ( czas słuchania vs zasięg dzienny( ilość słuchających)). Te oraz wiele innych parametrów powoduje to Puls będzie trwał... i chwała mu za to. szkoda tylko że w bandyckim systemie koncesji nie mam miejsca na dziesiątki stacji tematycznych. Ale do tego nam daleko P.S. na świecie pojawia się tendencja do tworzenia stacji rozformatowanych takich podobnych do TRÓJKI!!! Niestety TRÓJKA zaczyna udawać inne stacje - boją się że słuchacze im wymrą. oraz prowadzi od ca 2 lat różne nieudolne promocje nieokreślonego wizerunku. Chyba trochę przynudziłem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
brian1 Re: Najgorsze radio w Lublinie? 30.10.02, 15:41 Gość portalu: eremefik napisał(a): > NAJLEPSZE to (..) reprter z Lublina Krzysztof Kot.Starsi słuchacze radia > Centrum pewnie się zgodzą co do Krzysia Kota. On jest The best to najśmieszniejszy dowcip jaki pojawił sie w całym tym wątku. Tak, K.K. is the best, a świstak siedzi i zawija w te sreberka. Eremefiku - gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIENNIKARZ Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 12:23 Proponuję zakończenie tej dyskusji. Więcej niż argumentów jest w niej płytkiej krytyki i równie płytkich pochwał, a autorami zdecydowanej większości wpisów są lubelscy pracownicy mediów. W moim odczuciu niesmaczne jest podawanie się za anonimowego słuchacza po to by samemu sobie napisać parę komplementów i psuć opinię o przeciwnikach. Koledzy redaktorzy! W Lublinie jest wiele knajp, w których można się spotkać i porozmawiać. Miejsc, w których można wstać od stołu i publicznie, z otwartą przyłbicą zachwalać swoje własne talenty, a z przeciwnikiem porozmawiać patrząc mu prosto w oczy. Niezrozumialym jest dla mnie, jak można sięgać po osobiste wycieczki zasłaniając się bzdurnymi pseudonimami. Niska samoocena? Medycyna nie jest już bezradna! W moim odczuciu skandalicznym jest fakt, że po takie metody sięgają ludzie od których wymaga się ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA SŁOWO. pod rozwagę Odpowiedz Link Zgłoś
brian1 Re: Najgorsze radio w Lublinie? 02.11.02, 11:35 Niektórzy potrzebują takich właśnie form poprawienia sobie samopoczucia. Szkoda tylko że nie wiedzą, iż autoreklamująca się miernota jest miernotą żałosną. Jak żółto - niebieska słoma wystająca z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIENNIKARZ Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 10:19 Więc jednak. Chęć przyłożenia (czy słusznego, czy nie - nie wnikam) wzięła górę nad przyzwoitością. przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr big Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: 62.233.189.* 06.11.02, 23:00 najgorsze radio to Puls , mają kiepskich prowadzących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: proxy / 212.244.106.* 08.11.02, 00:53 PULS! Ale Agora tak wlasnie sobie wyobraza swoje radia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uranium smuggler Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: 212.182.122.* 06.11.02, 23:19 plus. zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Villain Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.one.pl 09.11.02, 23:04 zdecydowaniw Radio Puls...kiedys grali nędznie i po metamorfozie jeszcze gorzej...zero nowości....non stop te same piosenki...fakt faktem muzyka sprzed iluśtam lat jest w porzadku ale ilez razy mozna sluchac tego samego...a!i prowadzący maja nie sympatycczne głosy...co tu duzo pisać...centrum jednak jest The Best...bynajmniej dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Najgorsze radio w Lublinie? 24.01.03, 11:38 a mnie się podobał ten wątek...... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Nowa strona Centrum 01.02.03, 12:07 www.centrum.fm Dzisiaj debiut w sieci. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana centrum likwidacja? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 17:28 pojawil sie przeciek, ze szefostwo radia centrum ma zostac niebawem zwolnione z powodow, o ktorych nie bede pisala, ale szykuje sie podobno wieksza afera. chodzi jak zwykle o pieniadze oraz jakies personalne sprawy, ciekawe.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_gienia Re: centrum likwidacja? 02.02.03, 18:48 Z którego palca wyssałaś te informacje? Mój ojciec jest jednym z tych, którzy mają dużo do powiedzenia na UMCS i nic na ten temat niue słyszal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaman Re: centrum likwidacja? IP: 62.233.189.* 03.02.03, 22:44 o matkobuzka, kto Ci takich rzeczy nawygadywal? zwolnienie szefostwa? a moze chodzi Ci o szefostwo UMCS - bo to w obecnej dramatyczne sytuacji finansowej uczelni nie jest wykluczone. szefostwo w Radiu Centrum samo sie zwolni, podobnie jak czesc redakcji, w momencie kiedy podzieli los pracownikow naukowych i czesci studentow, ktorzy juz nie dostaja wyplat i stypendiow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grendel Re: Nowa strona Centrum IP: *.swit.futuro.pl / *.swit.futuro.pl 02.02.03, 23:49 Właśnie zajrzałem na stronę Radio Centrum i wśród prowadzących wyczytałem nazwisko mojego kolegi z lat młodzieńczych. Nie ma jednak tam jego zdjecia dlatego nie jestem pewien czy to on. Nie mogłem tez się doczytać jaką audycję prowadzi. Mam zatem pytanie: czy ktoś wie jaką audycje w Radio Centrum i o której godzinie prowadzi niejaki Daniel Flis? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Nowa strona Centrum 03.02.03, 17:31 Polecam przejrzeć ramówkę. Tam czasem wpisują tego typu informacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYTA 1 Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.ltk.com.pl 07.05.03, 10:26 Podziwiam tych,ktorzy maja czas na sluchanie radia. Internet,telewizja,ksiazki,nie mówiac o pracy zawodowej,o domu,o rodzinie etc.Jak oni to robia? Sadze,ze kosztem lektury.Rosnie nam pokolenie antyinteligenckie. Do Europy idziemy z cepami. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Najgorsze radio w Lublinie? 07.05.03, 12:28 Gość portalu: ZYTA 1 napisał(a): > Podziwiam tych,ktorzy maja czas na sluchanie radia. > Internet,telewizja,ksiazki,nie mówiac o pracy zawodowej,o domu,o rodzinie > etc.Jak oni to robia? Sadze,ze kosztem lektury.Rosnie nam pokolenie > antyinteligenckie. Do Europy idziemy z cepami. po prostu inteligentnie nie oglądaja telewizji... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Najgorsze radio w Lublinie? 07.05.03, 12:37 Pierwsze słyszę, ze kto słucha radia to jest nieinteligentny;)) A własnie, wiecej pożytku jest ze słuchania radia niz ogladania głupich filmów! Radio wzbogaca tak jak książka wyobraźnię, pod warunkiem ze jest nadawane cos mądrego a nie jakieś ple, ple:((( Radia mozna słuchać wykonując jakieś czynności, choćby w kuchni. Przy radio tez się dobrze pracuje..... Ja słucham radia w nocy na słuchawkach. Świetna rzecz, polecam! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Najgorsze radio w Lublinie? 29.05.03, 11:38 koziolek.pl/index2.php?op=news&id=23380&did=2&dr=1&rid=1&ns=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missioner Re: Najgorsze radio w Lublinie? IP: *.radcent.lublin.pl 07.10.03, 17:13 Po Lublinie krążą słuchy, że Radio Centrum z dniem 1.01.2004. przestanie istnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Najgorsze radio w Lublinie? 07.10.03, 19:49 Gość portalu: missioner napisał(a): > Po Lublinie krążą słuchy, że Radio Centrum z dniem 1.01.2004. przestanie > istnieć... taaa już ostatnio cuś zamykali w lublinie, nawet gazety pisały :-DDD heh kolejny chwyt reklamowy Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Najgorsze radio w Lublinie? 07.10.03, 20:23 Obawiam się, że nie. I nie zdziwcie się, jeśli w 2004 na 98,2 usłyszycie Radiostację... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Najgorsze radio w Lublinie? 07.10.03, 20:34 A dlaczego jedna stacja ma zniknąć, po to żeby pojawiła się druga? Przecież Radiostacja to stacja ogólnopolska, bez odziałów regionalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Najgorsze radio w Lublinie? 07.10.03, 22:34 Gość portalu: missioner napisał(a): > Po Lublinie krążą słuchy, że Radio Centrum z dniem 1.01.2004. przestanie > istnieć... No i żeś wykrakał :D Odpowiedz Link Zgłoś
dbase Re: Najgorsze radio w Lublinie? 09.10.03, 00:33 Ludzie!!!! Jakie radio Puls!?! Nie ma radia puls, jest tylko kolejna siecówka wypisz wymaluj Eska. Radio Puls to po prostu lokalna wersja Radio Pogoda z Warszawki i niczym poza Targetem nie różni się od Eski. Inny Target, inny format. Za formatowanie stacji placi się ogromne pieniądze zagranicznym firmom. W obu przypadkach angielskiej Virgin!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś