Gość: linka IP: *.junisoftex.pl / 212.106.133.* 01.11.02, 21:55 ulubione hasełka moich kumpli ze szkoły: -spożo majonez -elo ziomek -łosz de sedes -joł joł mada faka zajebali mi składaka. ni sa skejtami, są metalami...dziwne, co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: spożo majonez i elo ziomek IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 22:52 tak dziwne... ulubione powiedzenie ludzi z mojej bylej szkoly... "twoja stara" dotyczylo to wszystkiego i mozna bylo to odpowiedziec tym na wszystko... i znaczylo cos w rodzju spierdalaj Odpowiedz Link
Gość: Kate Re: spożo majonez i elo ziomek IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 23:32 Standardowe odpowiedzi na pytanie 'co?' to 'pstro', 'ch... sto', 'wiadro'etc. A moim kolegom się to znudziło i wymyślili 'BOAZERIA". nie wiem czemu tak,to zupełnie bez sensu,ale mi sie podoba. pozdro Odpowiedz Link
Gość: Mała Re: spożo majonez i elo ziomek IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.8.* 08.09.03, 16:55 To cos w stylu Yo mama takie nasze gangsta Odpowiedz Link
Gość: Daniel Re: spożo majonez i elo ziomek IP: 80.51.247.* 27.07.03, 01:53 A moja koleżanka namiętnie używa zwrotu: "a nóż widelec". - jest studentką. Odpowiedz Link
Gość: BeMBeN Re: spożo majonez i elo ziomek IP: *.icpnet.pl 29.07.03, 00:56 A u mnie - luzik bluesik majonezik - nówka cewka nierdzewka - poskrencany jak kuna domowa (%%%%) Odpowiedz Link
Gość: kara Re: spożo majonez i elo ziomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 12:15 moi znajomi tez uzwywa takich wyrazen... a takze inne obrazliwe: yo fakkin nigga... nigga(czarnuch). Odpowiedz Link
Gość: Karen miś gogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 11:35 U mnie w szkole na "kogo" odpowiada się "misia gogo". Np kiedyś faceci z mojej klasy mieli fajną zabawę - podchodzili do ludzi i pytali "znasz go?" wtedy ofiara automatycznie pytała "kogo?" "Misia Gogo!!!". Odpowiedz Link