Dodaj do ulubionych

Podkański mówi: "Piast"

31.01.06, 22:26
To juz koniec ostatniej partii klasowej w Polsce.Good Bye Zdzichu...
Obserwuj wątek
    • Gość: Roman_Gie. Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:40
      a ja mowie: PASZOŁ!
      • Gość: obywatel Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.pl / *.dot-com.net.pl 01.02.06, 12:41
        rzegnaj Zdzichu,
        tak smutno się mi zrobiło, byłeś naszą ostojoł dawałeś nam pracę w użendzie i
        kszesełka, gdy nie byłem szanowany w szkole i dostawałem dwujki i nie pszyjeli
        mnie do zawodufki, to ty mi pomogłeś wyciągnołeś mnie z tego syfu
        zostałem dyrektorem do spraf składni f jenzyku polskim i zasiadałem w komisji
        do spraf ortografi w uszendzie wojewuckim a teraz pszyjdo pefnie te kocmuchy po
        stódiach, te profesory z powycieranymi sfetrami i słomami w butach i zabioro
        nam prace złodzieje, gnidy banda mieszczuchuf

rzegnaj Zdzichu ty zafsze byleś dla lubelszczyzny, tfoja wierna posłóga tej
        ziemi nie została doceniona a terz jezcze te miernoty to opluwajom
    • Gość: Jozek46 Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.lub73.int.pl / *.int.pl 01.02.06, 04:20
      Dziel i rządż.Tylko czy to mu się uda.Mnie się wydaje,że to koniec
      Podkańskiego.Zostal mu narazie tylko Starownik,ktory zawsze zdradzi jak poczuje
      lepsza okazję.
      • Gość: jo Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:08
        A ja myślę, że żdich go tyle razy zrobił w d.... że chyba zmądrzał a jak nie to
        tylko go dobije. Mariam raz dał d.... żdzichowy na wyborach w PSL ale żdzinio
        za to mu otpłacił że prowadził antykampanię marianowi podczas ostatnich
        wyborów - bo prostu taki jest żdzich szuja, zdrajca i każdemu pokazuje jajca -
        jak zrobi swoje co chce żdzicho.To samo będzie z wojtasem i innnymi przydupasami
    • Gość: Alka Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.orange.pl 01.02.06, 07:43
      No i jeszcze ten niewydarzony
      Wojtas
      • Gość: jej Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:12
        to już koniec niedopierdków mamuta i nieudacznik wojtas k....s i inne szumowiny
        które tak lizały d...ę zdzichowi.Teraz będą największymi orędownikami "nowego"
        do karceru z nimi - te wojtasy, starowniki, stefniuki debile rude boguty i
        sługusy którym teraz chyba tchu braknie żeby bronic debilnych decyzji żdzicha
    • Gość: Andrzej z Wilkowa Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.orange.pl 01.02.06, 07:52
      Tyle w Twoich ustch było pięknych słów, tyle patriotyzmu, a Ty się okazałeś
      zwykłym zdrajcą, hosztaplerem politycznym i obłudnikiem. Tyle lat jestem w
      ruchu ludowym, ale czegoś takiego jeszcze nie spotkałem. Najlepiej wyjedż
      gdzieś daleko, bo nam ludowcom wstyd za Ciebie.
      Zdzichu - a może Ty po prostu jesteś chory?
      Dziś pachnie Ci tylko władza, interesy i klika rodzinno-towarzyska.
      Zdzichu miej odrobinę honoru i odejdż sam z PSL, zanim Cię z hukiem wyrzucą.
      • Gość: kemor Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:14
        Marianie kochany znamy się z lat młodości i ja ci mówiłem że gorszej szuji już
        nie znajdziesz to sobie przypomnij jak działałeś na wyborach prezesa PSL.Ty
        lepij siedż cicho bo razem z dupkiem zeniem należłeś do gwardii przybocznej
        lizusów
    • Gość: wójt Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:30

Jak zdzicho powie że zakładamy nową partie to założy, jeszcze nie znam takiego
      wójta któryy się go nie posłuchał
      • Gość: jo Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:35
        a ja znam kilkunastu wójtów co nigdy żdzicha nie słuchało i CO !!!!!!! Nie myśl
        sobie że wójtowie to obłudnicy /nie wszyscy/ tam jest bardzo duża grupa ludzi
        mądrych, energicznych i samodzielnych a takiego debila jak żdzich do psucia
        sprawy im nie potrzeba
      • Gość: śpiący spokojnie Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:08
        Oj, niektórzy wójtowie mają olbrzymi dylemat, z którą partią teraz można
        wypłynąć na powierzchnię. Chłópkom współczuję nieprzespanych nocy.
    • Gość: kemor Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:31
      Trzeba w tym momencie postawić pytanie jak taki łgarz, nieudacznik, złodziej,
      cynik, typ z pod ciemnej gwiazdy,mógł wciskać tym biednym chłopom lubelszczyzny
      takie bzdury a oni mu wierzyli. Bo tylko oni wraz z zeniami, wojtasami,
      łopatami /do śniegu i nie tylko/ jako gwardia przyboczna torowali /za
      pieniądze nasze/ jemu drogi. Przecież Makarewicz pokazał, że nikt nie jest w
      stanie dalszego poniewierania ludzi wkładjąc im kłamstwa o patriotyzmie Bogu.
      Czy taki bydlak Boga się nie boi ????? Ale czy taki może w ogóle wierzyć ? !!
    • Gość: lubelak Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.06, 08:52
      Podkański szuka nowego sposobu skoku na kasę miasta i województwa, załatwienia
      ciepłych posadek dla kolesi w ramach tzw. działań dla lubleszczyzny!!!
    • Gość: chart Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.resetnet.pl 01.02.06, 08:56
      Podkański kręci sequel "Starej Baśni" pod tytułem "Zemsta PIASTuna". Ciekawe,
      kiedy w ruchu ludowym ujawni się stronnictwo jagiellońskie. A poważnie
      pozostała po Zdzichu część PSL powinna z radości przyjąć równie tradycyjną
      nazwę "Wyzwolenie" :)
      • Gość: psl Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 09:00
        A ja propnuję "PSL Podkowa" oraz "PSL Pawlak".
        • bracia_zbrojek Re: Podkański mówi: "Piast" 01.02.06, 10:14
          Wariat...Wisła sie pali... PSL wg. sondazy - 2 proc., a ten chce dzielic. Nam
          to wisi, ale udział w parlamencie europejskim najwidoczniej ogłupia jeszcze
          bardziej.
          • Gość: ANTYTEZA Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:22
            Dlaczego nie dzielić? Bardzo dobrze podzielić i przepaśc.. A swoją drogą ten
            ociężały umysł co rusz produkuje nowe pomysły na swoją miarę. A jaki
            kulturalny, Czajkowkiego słucha, bo to polski kompozytor, z Czapskim się chciał
            spotkać 2 lata po jego śmierci, noooooooo wybitny.A ile on ma lat????
            • Gość: ko Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:48
              o 50 za dużo i chwatit
        • Gość: blebluś Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:06
          A ja proponuję utworzenie PSL CHOMONT
      • Gość: kor Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 11:14
        odejście tego tumana należy traktować jako ulgę od człowieka który tyle zła
        wyżądził dla Lubelszczyzny.to trzeba świętować jak ocalenie w rumunii od
        caucesco lub mini stalinek - bierutek
    • Gość: Bolek Re: Podkański mówi: "Piast" IP: 82.114.74.* 01.02.06, 10:25
      Jestem juz w latach. Jestem czlonkiem Ruchu Ludowego od lat 60-tych. Wstyd mi
      za takich jak Podkanski Zdzislaw.
      Nie jestem w stanie nic innego powiedziec.
      Bolek
      • Gość: ANTYTEZA Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:36
        Ale ktoś ciągle na niego głosuje, niestety...
      • Gość: jo Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:50
        Żal mi cię Boluś ale chyba ciut za póżno się ocknąłeś. Teraz to ręka w
        nocniku.Żyj w pokoju razem z tym tłumokiem żdzichem
        • sadar1 Re: Podkański mówi: "Piast" 01.02.06, 13:14
          Podkański od dawna działa na zgubę PSL-u. Teraz uznał, że jest najlepszy moment
          aby pgrążyć partię a z nią Pawlaka i Kalinowskiego. Zwietrzył szansę na
          zaistnienie na krajowej scenie politycznej, ale nie wie jaki tego będzie efekt
          końcowy. Myślę, że najwyższy czas aby się przekonał.
          • Gość: pismak Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:19
            jeżeli pójdzie z pis to pogrąży całą tą partię.
    • Gość: antyPSLowiec Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:00
      NIECH W TRYBIE PILNYM ZBIERZE SIĘ RADA NACZELNA PSL, ROZWIĄŻE TE WSZYSTKIE
      SWOJE STRUKTURY, WYPROWADZI SZTANDAR I NIGDY WIĘCEJ NIE OSZUKUJE SWOICH GŁUPICH
      WYBORCÓW.
      • Gość: rudy Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:12
        Zdzich, jak uda Ci się podzielić PSL będziesz dla mnie wielki na zawsze. Niech
        te oszołomy (mam na myśli rownież i Ciebie} na lubelszczyźnie nigdy niczym nie
        kierują. Już doprowadzili do tego, że jesteśmy trzecim światem Polski i
        dziewiątym Europy.
    • Gość: Andrzej z Zamościa Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.orange.pl 01.02.06, 14:12
      Jednak Makarewicz miał rację odkrywając ciemne strony Podkańskiego.
      Jestem pełen uznania , że wytrzymał tyle zniewag Zdzicha i jego przybocznej
      zbrojnej armii.Szkoda ,że ludowcy lubelszczyzny dopiero przecierają oczy, bo
      wiele pary poszło w gwizdek. Wielu ludzi odeszło z PSL, bo nie chcieli sie
      utożsamiać z głupotą Podkańskich, Wojtasów, czy innych przydupasów.
    • Gość: arek Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.orange.pl 01.02.06, 14:20
      `A ten rudy szwagier Zdzicha -Boguta, to gdzie on się ostanio zapodział.
      A kto bedzie dalej finansował kampanie wyborcze Zdzicha?
    • Gość: armani ZDZICHO P - samozwańczy marszałek chłopów polskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 15:07
      śmieszny, mały człowieczek który buntował przeciwko unii...a sam załapał się na
      europosła z hasłem obrony rolników (sic). Męda taka sama jak Rysio Czarnecki. I
      takie "wybitne' jednostki są naszymi reprezentantami w UE. Wstyd !!!!!
      • Gość: poseł Re: ZDZICHO P - samozwańczy marszałek chłopów pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:03
        Ta cała partia to same mendy.
    • Gość: kazik Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.orange.pl 01.02.06, 15:26
      Boże, a ty widzisz to wszystko i nie grzmisz
      • tomekjot Re: Podkański mówi: "Piast" 01.02.06, 15:27
        Zagrzmiało w Chorzowie, mało ?
    • Gość: hakim Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.devs.futuro.pl 01.02.06, 20:04
      Najlepiej dla Lubelszczyzny byłoby gdyby PSL Podkańskiego zniknął z areny
      politycznej
    • Gość: gerd Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:32
      Zdzisławie Podkański, odejdź. Prezydentem nie zostaniesz. Nawet ministrem
      kultury nie. Dosyć w tej Naszej Polsce ludzi, którzy dorabiają się na ludzkiej
      biedzie.
    • Gość: Michał A dość tych wsiochów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:52
      Nie jesteście nam wcale potrzebni, nic dla tego regionu nie przynosicie, robicie
      z niego tylko jeden mało-rolny rezerwat, najbiedniejszy region Polski i Europy!
    • Gość: lubelanka Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 23:02
      Zdzichu! Ja w Tobie "Widziałam orła cień" (za Varius Manx)
      Pytam Was PSL-owcy "Coście s...syny uczynili z tą krainą (za Kazikiem
      Staszewskim).
      Już teraz tylko "Ciemność widzę, ciemność" (za Juliuszem Machulskim).
      • blood_free Re: Podkański mówi: "Piast" 01.02.06, 23:57
        Ze Zdzichowego Chjeno-Piasta pozostanie sama Chjena, to kwestia czasu tylko.
    • Gość: mieeeeeetek Re: 90% komentarzy jest czlonkow PSLu :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 00:59
      widac bo zacietrzewieniu, odwolywaniu sie do Boga i bezposrednich zwrotach do
      Podkanskiego, no w koncu kumpel. Zreszta kogo innego ten syfek interesuje?
      Nawet juz ci biednych chlopi maja to w dupie haha. Podkanski sam sie wykonczy.
      Choc z drugiej strony.. w takim obesranym karju jak polska to wszystko jest
      mozliwe.
      No to jak bedzie chopy? Rozpierducha czy nie?
      • andrzej.sawa Re: 90% komentarzy jest czlonkow PSLu :D 02.02.06, 01:35
        chyba tobie coś obesrało klawiaturę!
        • Gość: mały Re: 90% komentarzy jest czlonkow PSLu :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:59
          Życzę Panu Zdzisławowi Podkańskiemu jak najlepiej. Dobrze robi, że chce obalić
          Pawlaka i Kalinowskiego. Tylko On może być przywódcą PSL-u i Chłopów Polskich.
          Skoro nie chcą Go dopuścić do prezesury to sobie ją stworzy sam. Będzie jeszcze
          wielkim przywódcą, prezesem a może nawet Prezydentem Rzeczpospolitej
          Polskiej.To wielki Człowiek ! A jego syn wcale nie jest głupi. Jest dyrektorem
          i zawsze był dyrektorem a teraz może będzie wiceprezesem PSL-PIAST.
          Powodzenia Panie Zdzisławie ! Niech Pan stanie na czele i poprowadzi do
          zwycięstwa. Precz z Pawlakiem i Kalinowskim.
      • Gość: ANTYTEZA Re: Do Mieeeetka i Admina - 90% komentarzy etc.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:18
        Cytuje: ...obesranym karju jak polska ... Pisownia z postu oryginalna. Ja sobie
        tego po prostu nie zycze, bo tu mieszkam, tak jak ty, tu zyje tak jak ty,. A DO
        ADMINA FORUM MAM WIELKIE PRETENSJE, ZE TAKIEGO POSTU NIE USUWA. Taki post
        obraza wszystkich na forum, niestety zwykla przyzwoitosc i wychowanie zawiodly
        i Mieeeetka i Admina. Nie tylko przeklenstwa raza.....
        • Gość: SYTA Podkański mówi: PSL - Piast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:34
          Czy Podkański podpisał "Pakt stalinizujący" /Gosiewski-Lepper-Romano/ ?
    • Gość: gosc Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.lublin.mm.pl 02.02.06, 17:50
      To jakas paranoja!Z. Podkański i jego świta robi wielki zwrot i po
      wieloletnich konszachtach i koalicjach PSL z SLD i z kim się dało znów pcha się
      do władzy!Zwietrzył interes i tym razem za pomocą nowej miłości -PIS chce dalej
      być na fali i trząść Lubelszczyzną!
      !!!!! Uwaga, władze PIS -zanim mu zawierzycie i przyjmiecie tego pana do siebie-
      zasięgnijcie opinii , kto naprawdę zacz ten nasz Eurodep.Prześledzcie jego
      karierę, i dobrze popytajcie ludzi o jego metody działania - te są naprawdę
      mocno paskudne....przy nim nawet Lepper to tylko poszczekujący psiak!
      • Gość: baba Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.lublin.mm.pl 02.02.06, 18:09
        Ludzie szanujcie siebie i Czytelnikow tych wypowiedzi!. Po co te inwektywy- Zle
        świadczą o autorach i często skutkują odwrotnie. To samo tylko inaczej ja
        powiem krótko -Panie Podkański jest politykiem jaki już nie powinien
        reprezentować naszego województwa w Brukseli .Wybieraliśmy Pana z list PSL, za
        pieniądze PSL i ludzie z PSL robili Panu kampanię. A teraz, jeśli Pan opuszcza
        szeregi Stronnictwa i tworzy własną Partię , rób Pan to jako Podkański-
        prywatnie i za swoje a nie podatnika pieniądze.....

PS..Marzy mi się aby wreszcie zdrajcom elektoratu i "wEdrowniczkom klubowym"
        zabierano mandaty...
    • Gość: kostek313 Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:45
      Sprzedał sie jak prostytutka za unijne srebrniki, a w zasadzie to prymitywny
      człowiek więc może należy mu wybaczyc i zapomniec o nim.
      • Gość: członek Piasta Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:44
        Jak możesz tak pisać o naszym przy wódcy. To wielki człowiek i jeszcze kiedyś
        będzie Prezydentem RP.
    • Gość: Radykał PSL Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:48
      Dlaczego nikt nie napisze jaki jest powód rozłamu w PSL? Ano taki, że juz
      dłużej nie mozna patrzeć jak Kalinowski z Pawlakiem zatapiają partięo 100
      letniej tradycji. Kalinowski gdyby miał odrobine honoru, to po sromotnej
      porażce w wyborach prezydenckich podałby sie do dymisji. Osiagnął wynik 1,8%
      podczas, gdy PSL W wyborach do sejmu prawie 7%. Oznacza to, że na Kalinowskiego
      głosował tylko co czwarty sympatyk PSL. To straszny wstyd. Po tej kompromitacji
      siegnął bezczelnie po fotel wicemarszałka. Poza tym Kalinowski i warszawska
      spółka typu Sawicki, Piechociński, Pawlak wskutek karalnej niegospodarności
      doprowadzili do ogromnego zadłużenia partii - 70 mln zł. Żeby ratować własne
      d*** sprzedali pod stołem (bez przetargu) gmach przy ul. Grzybowskiej w W-wie,
      czyli głowna siedzibę PSL za cenę długu, tj.70 mln. Sama działka 3 ha jest tyle
      warta. To sa prawdziwi zdrajcy ruchu ludowego. Precz z nimi. Brawo Zdzichu
      Podkański. Zostaniesz przywódca prawdziwych ludowców i rozliczymy tych zdrajców.
      • Gość: alibaba40 Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:58
        Na Warszawę! Odbierzmy władzę w PSL-u i przekażmy berło naszemu Zdzisławowi.
        Kosy na sztorc, widły w dłoń i pokażmy warszawce kto tu rządzi. Prowadź Zdzichu
        do zwycięstwa. Drogi powrotnej nie ma !
        • prezu20 Re: Podkański mówi: "Piast" 03.02.06, 00:38
          To są chyba kpiny z Podkańskiego. A może jest taki charyzmatyczny ?
          • Gość: ***** Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 07:23
            Dzisiaj powstanie PSL "wyzwolenie". Wyzwolenie od Podkańskiego.
    • Gość: Makaron Re: Podkański mówi: "Piast" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:12
      To wszystko PRAWDA i trzeba dodać jedna ważna rzecz układy PODKAŃSKIEGO w
      lubelskim wymiarze sprawiedliwości i załatwianie przeciwników na telefon.I
      jeszcze jedna ważna sprawa KORUPCJA W Urzędzie Marszałkowskim w Lublinie
      Departament Ochrony Zdrowia proponuje załatwienie sprawy za ŁAPÓWKE to jest
      KIŚIELEWSKI KENIG I babcia oczyszczalnia z Okręgowego Szpitala Kolejowego
      niejaka pani Mirosława B. O wszystkim wiedzą władze województwa i nic nie
      robią to jest ciekawe , prawda panie WOJTAS panie GOGACZ itp. dlaczego nic nie
      robicie mając wiedze na ten temat a ja nagranie na którym jest zapis rozmowy na
      ten temat oczywiście rozmowy z wami panowie POZDROWIENIA. PA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka