chimera86 11.02.06, 17:35 img202.imageshack.us/my.php?image=83file6ll.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chimera Re: Co Wy na to? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.02.06, 17:42 img301.imageshack.us/my.php?image=80file6un.jpg A na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam moja para jest lepsza! :D look: 11.02.06, 17:42 wagon.lublin.pl/zdjecia/lublin25.jpg ( nie wiem czy to nie powinno sie znalezc w watku nt homoseksualizmu...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Re:A to? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.02.06, 17:44 www.se.com.pl/_gAllery/79/04/79048.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chimera86 Re:A to? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.02.06, 17:48 img301.imageshack.us/my.php?image=81file1tl.jpg Przyznacieże mamy bardzo niewyjściową Panią Prezydentową.I coś jakby bez klasy... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam eeee tam 11.02.06, 17:53 kaczynska z jezyczkien a nawet nie umywa sie do pierdasiewicza z jezyczkiem lysy jest nieporownanie bardziej odrazajacy wg mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re:A to? 11.02.06, 17:58 Mniejsza o jęzor, jak już Kaczunio wybrał sobie w młodości takiego kaszalota - trudno, przecież w chrześcijańskim kraju lepiej już być pedałem niż rozwodnikiem ale te braki w uzębieniu to skandal!!! Czyżby wszyscy dentyści już stąd wyjechali tam, gdzie lepiej płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamra Re: Co Wy na to? IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.06, 18:07 Zielonogórski łysol jest niemożebnie denerwujący.Wolę już Kaczyńską z jej brzydotą niz tego nadskakiewicza i lizusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotKa Re: Co Wy na to? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.02.06, 18:23 Ale przyznacie,że wstyd za taką niewyjściową Pierwszą Damą(?).Kobitka wygląda jakby przed chwilą odłożyła ścierkę do sprzątania i zdjęła kuchenny fartuszek.Beznadziejna.Powinna dostać odgórny zakaz pokazywania się publicznie.Już lepiej,żeby Kaczor występował publicznie z córką. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Co Wy na to? 11.02.06, 18:25 To może być celowe. Chodzi o to, by cały świat mu współczuł. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Co Wy na to? 11.02.06, 18:54 ja nie bralem udzialu w plebiscycie na najladniejsza potencjalna first-lady ( jak niektorzy moi rodacy swojego czasu) tylko w wyborach prezydenckich, wiec mnie to wali jak wyglada pierwsza dama - bez watpienia nie reprezentuje typu plastikowej lali - i jej wyglad nie jest owocem ciezkiej pracy wizazystow, chirurgow plastycznych i specjalistow od marketingu- normalna, przecietna , dobrze wysztalcona kobieta jakich tysiace w Polsce i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
grant156 Re: Co Wy na to? 11.02.06, 19:56 Mnie ona przypomina czarownicę a Polki podobno słyną z urody, zresztą oboje prezentują sie mizernie. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Co Wy na to? 12.02.06, 00:24 Wiecie co? A mnie sie juz znudziły te wszystkie docinki z wyglądu naszego prezydentostwa, w koncu nie po tym ocenimy Kaczyńskiego a po tym co zrobi w czasie swojej prezydentury. Ile było znakomitych postaci w historii które, delikatnie mówiąć, nie wyróżniały się urodą! Bolek Chrobry był podobno gruby jak beka, Władysław Łokietek miał ca. 155 cm wzrostu, królowa Elzbieta Rakuszanka, po przebytej w dziecinstwie gruzlicy kregosłupa, była strasznie powykręcana, Abraham Lincoln był mały, brzydki i przygarbiony (dzis nie miałby szans nawet na znalezienie się w groni kandydatów), niewyjściowy był równiez Churchill... Jedyne na co mam nadzieję, to to ze obydwoje nabiora ogłady, a pani Maria zrozumie ze first lady nie uchodzi pokazywanie sie publiczne z plastikową reklamówką, ani publiczne poprawianie mężowi krawata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaśka Zażalenia co do urody tutaj... IP: *.lublin.mm.pl 12.02.06, 01:03 www.google.pl/search?hl=pl&q=%22Niebo%22&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszka A mnie jest wstyd IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.02.06, 11:31 Że mam taką prezydentową.W dobie wszechobecnych zabiegów upiększających mogłaby zadać sobie trochę trudu i coś z tym kaczym dziobem zrobić.Wygląda żenująco. Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: A mnie jest wstyd 12.02.06, 12:46 Dobra prezencja w przypadku pary prezydenckiej też jest istotna (no może nie najważniejsza),a co do innych osiągnięć prezydenta to jeszcze trochę za wcześnie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś