Dodaj do ulubionych

Co Wy na to?

11.02.06, 17:35
img202.imageshack.us/my.php?image=83file6ll.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: Chimera Re: Co Wy na to? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.02.06, 17:42
      img301.imageshack.us/my.php?image=80file6un.jpg
      A na to?
    • ratatatam moja para jest lepsza! :D look: 11.02.06, 17:42
      wagon.lublin.pl/zdjecia/lublin25.jpg
      ( nie wiem czy to nie powinno sie znalezc w watku nt homoseksualizmu...)
      • Gość: Baba Re:A to? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.02.06, 17:44
        www.se.com.pl/_gAllery/79/04/79048.jpg
        • Gość: Chimera86 Re:A to? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.02.06, 17:48
          img301.imageshack.us/my.php?image=81file1tl.jpg
          Przyznacieże mamy bardzo niewyjściową Panią Prezydentową.I coś jakby bez klasy...
          • ratatatam eeee tam 11.02.06, 17:53
            kaczynska z jezyczkien a nawet nie umywa sie do pierdasiewicza z jezyczkiem
            lysy jest nieporownanie bardziej odrazajacy wg mnie :D
          • tajnos.agentos Re:A to? 11.02.06, 17:58
            Mniejsza o jęzor, jak już Kaczunio wybrał sobie w młodości takiego kaszalota -
            trudno, przecież w chrześcijańskim kraju lepiej już być pedałem niż
            rozwodnikiem ale te braki w uzębieniu to skandal!!! Czyżby wszyscy dentyści już
            stąd wyjechali tam, gdzie lepiej płacą?
    • Gość: klamra Re: Co Wy na to? IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.06, 18:07
      Zielonogórski łysol jest niemożebnie denerwujący.Wolę już Kaczyńską z jej
      brzydotą niz tego nadskakiewicza i lizusa.
      • ratatatam Re: Co Wy na to? 11.02.06, 18:17
        jak to zielonogorski??????????
        • Gość: JotKa Re: Co Wy na to? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.02.06, 18:23
          Ale przyznacie,że wstyd za taką niewyjściową Pierwszą Damą(?).Kobitka wygląda
          jakby przed chwilą odłożyła ścierkę do sprzątania i zdjęła kuchenny
          fartuszek.Beznadziejna.Powinna dostać odgórny zakaz pokazywania się
          publicznie.Już lepiej,żeby Kaczor występował publicznie z córką.
          • tajnos.agentos Re: Co Wy na to? 11.02.06, 18:25
            To może być celowe. Chodzi o to, by cały świat mu współczuł.
          • ratatatam Re: Co Wy na to? 11.02.06, 18:54
            ja nie bralem udzialu w plebiscycie na najladniejsza potencjalna first-lady (
            jak niektorzy moi rodacy swojego czasu) tylko w wyborach prezydenckich, wiec
            mnie to wali jak wyglada pierwsza dama - bez watpienia nie reprezentuje typu
            plastikowej lali - i jej wyglad nie jest owocem ciezkiej pracy wizazystow,
            chirurgow plastycznych i specjalistow od marketingu- normalna, przecietna ,
            dobrze wysztalcona kobieta jakich tysiace w Polsce i tyle
          • grant156 Re: Co Wy na to? 11.02.06, 19:56
            Mnie ona przypomina czarownicę a Polki podobno słyną z urody, zresztą oboje
            prezentują sie mizernie.
            • folkatka Re: Co Wy na to? 12.02.06, 00:24

Wiecie co? A mnie sie juz znudziły te wszystkie docinki z wyglądu naszego
              prezydentostwa, w koncu nie po tym ocenimy Kaczyńskiego a po tym co zrobi w
              czasie swojej prezydentury. Ile było znakomitych postaci w historii które,
              delikatnie mówiąć, nie wyróżniały się urodą! Bolek Chrobry był podobno gruby
              jak beka, Władysław Łokietek miał ca. 155 cm wzrostu, królowa Elzbieta
              Rakuszanka, po przebytej w dziecinstwie gruzlicy kregosłupa, była strasznie
              powykręcana, Abraham Lincoln był mały, brzydki i przygarbiony (dzis nie miałby
              szans nawet na znalezienie się w groni kandydatów), niewyjściowy był równiez
              Churchill...
              Jedyne na co mam nadzieję, to to ze obydwoje nabiora ogłady, a pani Maria
              zrozumie ze first lady nie uchodzi pokazywanie sie publiczne z plastikową
              reklamówką, ani publiczne poprawianie mężowi krawata:)
              • Gość: joaśka Zażalenia co do urody tutaj... IP: *.lublin.mm.pl 12.02.06, 01:03
                www.google.pl/search?hl=pl&q=%22Niebo%22&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=lang_pl
                • Gość: Joszka A mnie jest wstyd IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.02.06, 11:31
                  Że mam taką prezydentową.W dobie wszechobecnych zabiegów upiększających mogłaby
                  zadać sobie trochę trudu i coś z tym kaczym dziobem zrobić.Wygląda żenująco.
                  • bruner4 Re: A mnie jest wstyd 12.02.06, 12:46
                    Dobra prezencja w przypadku pary prezydenckiej też jest istotna (no może nie
                    najważniejsza),a co do innych osiągnięć prezydenta to jeszcze trochę za
                    wcześnie mówić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka