Gość: KTS IP: *.n.net.pl 30.11.02, 22:04 Byłem w Świdniku u rodziny majlaw (oczywiście chodzi mi o majlaw),po co te światła,lepiej było zrobić na Piaski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Światła 01.12.02, 00:40 KTS! A gdzie się teraz podziewasz??? U mnie wszystko w porządku i bez zmian! Serdecznie pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTS Re: Światła IP: 62.233.134.* 01.12.02, 15:41 Dzięki za pozdrowienia Lucy ,oczywiście też Cię pozdrawiam,a mieszkam aktualnie w Wesołej k/Wawy i nie mam dostępu do netu.Z aktualnych spraw mogę jeszcze nadmienić ,że mam okropnego kaca po wczorajszych andrzejkach.ATy jak się wczoraj bawiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Światła 01.12.02, 19:07 Fajnie jest w Wesołej, co nie? Te lasy i piaszczyste drogi do galopu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTS Re: Światła IP: 62.233.134.* 01.12.02, 23:39 ronja napisała: > Fajnie jest w Wesołej, co nie? Te lasy i piaszczyste drogi do galopu...:) Cześc Ronju.Wesoła jest ok.Tylko po co to do Wawy wciągac. A tak w ogóle mieszkasz może gdzieś w okolicy ,ja aktualnie na Kilińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Światła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 13:21 Nene, mieszkam w Świdniku, a mieszkałam w stolycy. Ale pod Wawaą mieszkała moja b. bliska koleżanka ze studiów, pracuje od paru lat w Weosłej, stąd wiele razy tam byłam i spacerowałam. Wiem, że ludzie się wkurzają, że ich włączają do Wwy.. Nie dziwię i m się, uroki takiej fajnej miejscowości podłaczają pod Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Światła 16.12.02, 11:56 Aż się proszą światła na krzyżówkach przy szosie piaseckiej. Chyba to jednak należy do Lublina, tzn te drogi chyba należą, a Lublin jest jakiś kawałek stąd to nie widać:( To chyba cud, ze nie było tam wypadku! Tfu, tfu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: Światła IP: 62.233.130.* 16.12.02, 13:43 lucy, tam dopiero co był wypadek, jakaś kobieta wymusiła pierwszeństwo maluchem i zgniotło go w kulkę Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Światła 16.12.02, 21:43 Tak??? Nie słyszałam??? Tak się za każdym razem zastanawiałam jak dłudo trzeba czekać! A coś Igiełko mało się pokazujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Światła IP: *.proxy.aol.com 17.12.02, 03:18 lucy_z napisała: > Tak??? Nie słyszałam??? Tak się za każdym razem zastanawiałam jak dłudo trzeba > czekać! > A coś Igiełko mało się pokazujesz?? Wlasnie, wlasnie tylko nie wymawiaj sie brakiem niciiiiiiii............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: Światła IP: 62.233.130.* 17.12.02, 17:09 mam zajęcie :) siedzę sobie trochę w laboratorium ostatnio, w związku z moją pracą mgr a po południu ciężko się u mnie w domciu dostać do komputera pozdrowionka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Światła 17.12.02, 17:12 Gość portalu: igła napisał(a): a po południu ciężko się u mnie w domciu dostać do komputera > To tak jak u mnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: Światła 16.02.03, 00:55 lucy_z napisała: > Gość portalu: igła napisał(a): > > a po południu ciężko się u mnie w domciu dostać do komputera > > > To tak jak u mnie!:) Wspolczuje Wam dyskryminacji domowej....;))) Happy Valentinas afterdays;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Światła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.03, 13:34 Dziękujemy bardzo:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś