delco 19.05.06, 13:42 www.ozzl.org.pl/publicystyka/16052006.html Uwaga długie mnuiej rozgarnieci moga nie zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: bez komentarza IP: *.it-net.pl 19.05.06, 14:27 To już było. Do niektórych i tak nie trafi, bo mają ukształtowane poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
delco Re: bez komentarza 19.05.06, 14:29 > To już było. A to przepraszam nie zauważyłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bez komentarza IP: *.it-net.pl 19.05.06, 14:34 Mnie nie przeszkadza, a komentarze na pewno będą, nawet wiem , jakie:).Pozdrawiam.Idę na miły spacerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianin Re: bez komentarza IP: 87.246.214.* 19.05.06, 16:12 Jak rozumiem to forum lekarskie ? Komentarzy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: bez komentarza IP: *.n.net.pl 19.05.06, 17:40 Od razu wyjasniam,ze ja zrozumiałam ! ;-) Z obserwacji kilku ostatnich dni widze,ze najlepszym sposobem na pacjencika trzy zereczka był bojkot.jedno,dwudniowa cisza to dla niego najwieksza z mozliwych przykrosci. Dzisiaj widzialam jak kupowal nowa klawiature-od marca splaszczyl wszystkie plasktikowe klawisze (rotfl). Do "ja" - dzieki za dolaczenie mnie do wlasnych zaslug w edukowaniu tego naszego ulubienca.Zakaz zdrabniania mnie dotyczy tylko i wylacznie jego....;-) Pozdrawiam spacerowiczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bez komentarza IP: *.it-net.pl 19.05.06, 22:09 Spacerek przeddeszczowy ułagodził mnie znacznie po tygodniu ciężkiej :) pracy i nawet nie chce mi się czepiać "tfurczości" P. Ale P dzisiaj też mniej aktywne. Chore czy też było na spacerze ?Podoba mi się określenie "trzy zereczka". Mogę czasem poużywać? Dorotko( hehe, zrozumiałam), pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: bez komentarza IP: *.n.net.pl 19.05.06, 23:04 Podoba mi się określenie "trzy > zereczka". Mogę czasem poużywać? > Oczywiscie,bardzo prosze.Pacjencik drazni sie ze mna zdrabniajac mnie w dalszym ciagu.W/g mnie to jest pan bardzo starej daty,który nie wie,ze w necie rzadko ludzie sobie "panują " i "paniują" i stale tłucze pani kasiu ,pani magdalenko,pani maxiomo (!) Wiec dla mnie bedzie juz na zawsze pacjencikiem otoczonym zereczkami. Odpowiedz Link Zgłoś