Dodaj do ulubionych

Piwko feriowe

27.01.03, 15:20
Konspiracyjnym szeptem żeby nikogo nie wystraszyć, chciałem grzecznie
szanownego towarzystwa forumowego zapytać czy nie miałoby ochoty na małe (lub
duże)feriowe piwko w towarzystwie innych forumowiczów. Zaznaczam, że mam
cichego sprzymierzeńca tej szczytnej idei, który jednak z wrodzonej
skromności woli się na razie nie ujawniać:-))) Tzn. , że ni mniej ni więcej
sa już dwie osoby. A ja zostałem wystawiony na przysłowiowy strzał. No ale
ostatnio była tak mała frekwencja, że próbujemy sprawdzić, czy
zainteresowanie spotkaniami jest tak niewielkie czy też ma głębsze podłoże
emocjonalne:-)))Proponowany termin? Powiedzmy 07.02. tj. piątek. Miejsce
zbiórki Trybunał K. godz. 19.00. Wstępne zgłoszenia na forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: ryża małpa Re: Piwko feriowe IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 27.01.03, 15:27
      Wstepnie się zgłaszam...ale no nie wiem jeszcze na 100%
      • pepperoni78 Re: Piwko feriowe 27.01.03, 15:46
        Czy w takiej sytuacji można powiedzieć "nie"?? ;)
        • Gość: ryża małpa Re: Piwko feriowe IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 27.01.03, 15:48
          Ha, a jamyślałam , że to Ty jesteś głównym prowokatorem przyszłego zajścia:-)
          • vanilja Re: Piwko feriowe 27.01.03, 16:26
            Gość portalu: ryża małpa napisał(a):

> Ha, a jamyślałam , że to Ty jesteś głównym prowokatorem przyszłego zajścia:-)

A ja chyba wiem kto jest tym cichym sprzymierzeńcem, ale nie powiem....;-)

Wstepnie sie zatem piszę!
            • ryzymalp Re: Piwko feriowe 27.01.03, 16:41
              No powiedz, nie bądź beton. Poooowiedz, kto to? Bo hm` w Łodzi, eor w
              zaświatach, ronja w warszawie.....kaśka????
              • vanilja Re: Piwko feriowe 27.01.03, 16:48
                pudło! pudło!!!!
                • pepperoni78 Re: Piwko feriowe 27.01.03, 17:17
                  Ja teraz mam sesję i niestety nie mam nic wspólnego z feriowym piffkiem. No
                  może poza tym, że zaproponowałem skromnie udział mojej skromnej cichej osoby. A
                  tak wogóle: typujemy współsprawców?? Stawiam Na Ziedrzca. ;)
                  • Gość: ryża Re: Piwko feriowe IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 27.01.03, 17:20
                    No ,to mógł być ziedrzec:-) Chce skxerowac moje książki, stąd te pomysły.
                    Ineteresowna bestia;-))
                    • lodbrok Re: Piwko feriowe 27.01.03, 22:55
                      Sposób inicjacji tego wątku okazał się dobry:-))). Skupiliście się nad tym kto
                      jest sprzymierzeńcem (a raczej sprężyną:-), niż na samym spotkaniu. Ale to
                      dobrze, bo będzie ciekawiej. Ogłaszam zatem prywatny konkurs na odgadnięcie
                      owego tajemniczego ktosia. Każdy ma prawo od tej pory do jednego typu
                      konkursowego i musi być to powiedziane na pewno, bez znaku zapytania. Ciekawie
                      będzie jeśli się nim okaże osoba, która już typowała...kogoś innego:-))). Dla
                      zwycięzcy nagroda, która zostanie wręczona podczas spotkania!! Jeśli dwie osoby
                      wytypują tego samego ktosia, wygrywa ten kto uczyni to pierwszy. Pozdrawiam i
                      życzę udanej zgaduj zgaduli:-)))
                      • ziedrzec Re: Piwko feriowe 28.01.03, 08:35
                        Będę zgadywał... JA?
                        Czy to ja jestem tym sprzymierzeńcę?
                        Lodbrok?
                        Ja?
                        No, powiedz, powiedz, czy to ja?
                        • ziedrzec Re: Piwko feriowe 28.01.03, 08:38
                          dodam tylko, że 7, 8, 9 nie mogę.
                          W innem mieście przebywać będę, gdzie pulard, wódek i dziewek wszetecznych
                          konsumpcję uskutecznię. :-)
                          • usmiechnietakaska Re: Piwko feriowe 28.01.03, 08:45
                            a ja wiem;o) Ronja!
                            Lodbrok, ale szczegóły to emaliowo, co?
                            • Gość: Ronja Re: Piwko feriowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:03
                              Ronja to tylko dlatego może się kojarzyć, bo zawsze na piwo chętna:))))
                              Ale tym razem nic podstępnie nie kombinowałam:)
    • rena_gd Re: Piwko feriowe 28.01.03, 09:44
      lodbrok napisał:

> Proponowany termin? Powiedzmy 07.02. tj. piątek. Miejsce
      > zbiórki Trybunał K. godz. 19.00. Wstępne zgłoszenia na forum.

Ech... czy wy zawsze musicie spotykać się kiedy mnie nie ma w Lublinie... chlip
      chlip... Jak zawitałam na gościnne występy w święta i sylwestra to nikt się nie
      zlatywał, a teraz... no proszę... hmmm trudno... inną zrazą zobaczę wasze
      mordki...
      Ale pozdrawiam i życzę piwnego spotkania...
      ech... los wygnańca jest smutny...

rena
      • pepperoni78 Re: Piwko feriowe 28.01.03, 11:24
        Ach, te kobiety. tylko narzekają. Było spotkanie przed świętami, i
        wszyscy "Trąbili" o tym bardzo głośno. Teraz też trąbimy. Zresztą jest jedno
        rozwiązanie: bierz urlop 6 lutego, powiedz rodzinie w Lublinie że przyjeżdżasz
        na weekend i... ;) Pociągi do Lublina jeszcze jeżdżą (te z Warszawy), bo
        bezpośrednich już nie ma. Chyba, że PKP na ferie wprowadziło.
        • rena_gd Re: Piwko feriowe 29.01.03, 12:17
          pepperoni78 napisał:

Ja nie narzekałam tylko się zasmuciłam, a to dwie różne sprawy... I nie ma
          możliwości urlopowych niestety o tej porze roku... hmmm
          Co do mnie to sprawa wygląda następująco... Będę w Lublinie w okolicy
          Wielkanocy i dam znać kiedy mogłabym się spotkać, jeśli ktoś będzie chciał i
          mógł (podobno chcieć to móc;) to przyjdzie, a jeśli nikt nie będzie chętny to i
          tak mam nadzieję, że spotkam się z jedną osobą, której nazwiska hihihi nie
          ujawnię...

Pozdrawiam i bawcie się dobrze...

rena

p.s. a może by tak jakieś zdjątka ze spotkanka i na stronkę ziedrzca...
          oczywiście tych, którzy siem nie wstydzom.... ale by mi było radośnie widzieć
          was tam... hihihii
    • Gość: folkatka Re: Piwko feriowe IP: 158.75.24.* 28.01.03, 13:50

> Proponowany termin? Powiedzmy 07.02. tj. piątek. Miejsce
      > zbiórki Trybunał K. godz. 19.00. Wstępne zgłoszenia na forum.
      ------------------------
      Buuu :-000 !!!! Będę w Lublinie w niedzielę !!!
      • lodbrok Re: Piwko feriowe 29.01.03, 06:59
        No tak... jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Założę się, że
        gdyby spotkanie ustalić np. na 09.02. to lista potencjalnych nieobecnych by się
        zmieniła...Bardzo żałuję, że kilku osobom podany termin nie pasuje, ale pole
        manewru jest niewielkie. Jeżeli już, to można przesunąć o jeden dzień, ale nie
        chcę rozpętywać burzy terminowej jak to było ostatnio.Widzisz Ziedrzcze, jakoś
        nie dane nam się spotkać. A poza tym nikt nie chce zgadywać...Ludzie, bo
        nagroda przepadnie!:-)))
        • pepperoni78 Re: Piwko feriowe 29.01.03, 08:22
          No już dobrze. Kaśka ;)
    • usmiechnietakaska Re: Piwko feriowe 29.01.03, 09:26
      Lodbrok...... no cóż.... może jednak przeniesiemy jakoś ten termin spotkania,
      co? bo ja tez nie za bardzo mogę w ten piątek... może w następny, co?
      • Gość: ryża małpa Re: Piwko feriowe IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 29.01.03, 09:28
        no, i ziedrzec by mógł....
        • pepperoni78 Re: Piwko feriowe 29.01.03, 12:09
          Hmm. Tydzień później mam egzamin. A dokładniej między 14 a 18 lutego. Niestety
          nie znam dokładnego terminu. Poznam dopiero na zjeździe (właśnie 7-go lutego ;).
          Pozdrawiam.
          • lodbrok Re: Piwko poferiowe 29.01.03, 15:09
            Powtórzę za Grzesiem Halamą: Ja wiedziałem że tak będzie:-))).... Wola
            większości jest jednak świętą wolą. Dla mnie może być 14,15, 21, 28, 33,
            54,68,....Przeniosimy na 14.02.? A Peppe da znać jak tam u niego z egzaminem.
            Będzie wtedy piwko poferiowe. Pozdrawiam interlokutorów i prosze o wypowiedzi w
            sprawie terminu.
            • pepperoni78 Re: Piwko poferiowe 29.01.03, 15:47
              Jeśli chodzi o moją skromną osobę - postaram się dostosować. Przeslijcie mi
              najwyżej ostateczny termin mailem z kilkudniowym wyprzedzeniem. ;)
              • usmiechnietakaska Re: Piwko poferiowe 29.01.03, 15:55
                czyli co kochani;o))))))) spotykamy się Walentykowo?
                ;o))))))
                • ziedrzec Re: Piwko poferiowe 29.01.03, 16:07
                  Walentynki planuję poświęcić Damie mego serca, więc sami rozumiecie.. .

Będzie tradycyjna Walentynkowa goloneczka, serio :-)

Weeekend mam niestety zawalony ,ale niedziela 16 pasuje mi.
                  Wiem, że jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził, więc liczę
                  się z tym, że i tym razem nie będę mógł Waszych buziek obaczyć... :-(((

Cóż - poczekam sobie z boczku na przebieg wydarzeń...
                  • lodbrok Re: Piwko poferiowe 29.01.03, 23:36
                    To ja jeszcze poczekam z tym terminem...Poza tym zobaczymy kto się jeszcze
                    zapisze...
                    • vanilja Re: Piwko poferiowe 30.01.03, 14:09
                      lodbrok napisał:

To ja jeszcze poczekam z tym terminem...Poza tym zobaczymy kto się jeszcze
                      > zapisze...

A ja 14 mogę bo będę słomianą wdową, ale podejrzewam że większość sparowanych
                      forumowiczów będzie wolała poświęcić ten dzień Damom i Rycerzom swego serca....

Ziedrzec, golonka w Victorii czy w PZMotcie?......;-)
                      • usmiechnietakaska Re: Piwko poferiowe 30.01.03, 14:11
                        Vanilja, robimy wieczór babski?
                        • usmiechnietakaska Re: Piwko poferiowe 30.01.03, 14:12
                          no znaczy niekoniecznie babski musi być..........;o))))))))
                      • ziedrzec Re: Piwko poferiowe 30.01.03, 16:02
                        vanilja napisała:

> Ziedrzec, golonka w Victorii czy w PZMotcie?......;-)
                        >

Własnej roboty, Vanilko, w domku :-)
                        • vanilja Re: Piwko poferiowe 30.01.03, 16:23
                          ziedrzec napisał:

> vanilja napisała:
                          >
                          > > Ziedrzec, golonka w Victorii czy w PZMotcie?......;-)
                          > >
                          >
                          > Własnej roboty, Vanilko, w domku :-)

Aleś mi zaimponowaaaaał!!! :0)
    • polepszak Re: Piwko feriowe 30.01.03, 14:58
      No nareszcie....
      Już od kilku dni poszukuje w sieci skąd ten aromat browarno-balangowy się unosi
      i nareszcie trafiłem ;))))
      Wy to macie problemy... Ech... A czemu nie można wypić pifka 7, a potem, żeby
      nie było monotonnie wychylić kufelka 14 ? ;)))))) Każdy się załapie chociaż raz
      i w porządku, a Ci co wyrwą się dwa razy podwójnie skorzystają ;)))))
      (wiem co mówię... raz skorzystałem... co prawda krótko, ale to było tak -
      asekuracyjnie ;)))) potem musiałem iść i żałowałem ;)))) ).
      Ja mam egzamin i 7 i 14 ( i jeszcze 9 ;)) ), no ale cóż życie nie jest
      lekkie... Ale gdyby ktośmaila podesłał, to może da radę się wybrać (w końcu są
      rzeczy ważne i ważniejsze ;) ),

pozdrawiam,

Łukasz ;-)

P.S. Brawo lodbrok - powstaej kolejny ciekawy wątek, hihihi
      • pepperoni78 Re: Piwko feriowe 30.01.03, 19:47
        bardzo dobry pomysł. Ja jestem za. W takim razie idziemy 7-go. Siódnmego będę
        napewno. A jeśli uda się, to i tydzień później pojawię się ;)
        • lodbrok Re: Piwko feriowe 30.01.03, 22:58
          Ja to w ogóle mam propozycję, żeby spotykać się cyklicznie.Np. co dwa miesiące
          w z góry określonym lokalu, okręslonym dniu i o określonej godzinie. Kto by
          mógł i chciał to by przychodził. A teraz to może 16.02. Wtedy mógłby przyjść
          Ziedrzec i Folkatka....
          • ziedrzec Re: Piwko feriowe 31.01.03, 08:52
            16 mi pasuuje!!

:-))))))
        • Gość: ryża małpa Re: Piwko feriowe IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 30.01.03, 23:09
          & jak najbardziej. Kto jeszcze?
          • pepperoni78 Re: Piwko feriowe 31.01.03, 08:35
            I ja mogłbym przyjść:
            a) na godzinkę - wkrótce egzamin.
            b) trzeba oblać zdany egzamin
            c) trzeba utopić smutkipo oblanym egzaminie

Któryś z tych punktów będzie aktualny 16-go. Mam nadzieję, że b ;)
            • lodbrok Re: Piwko feriowe 31.01.03, 08:37
              Spoko Peppe, na pewno b, przecież cały czas się uczysz...:-)))
              • pepperoni78 Re: Piwko feriowe 31.01.03, 08:44
                Do skiążek zajrzę dopiero około 16.00. teraz biegnę do pracy :/
    • usmiechnietakaska czy 16.02. to dobra data...? 31.01.03, 09:02
      jak większość chce 16.02., to przeciez nie będę się sprzeciwiała;o))))))))
      dla mnie może być 16-ty;o))) A Ziedrzec opowie, jak smakowała golonka własnego
      wyrobu;o)))))))
      • usmiechnietakaska Re: czy 16.02. to dobra data...? 31.01.03, 09:11
        Ronja! Ty to oczywiście będziesz...? (i tak Ci sms-a wyślę;o)))
      • ziedrzec Re: czy 16.02. to dobra data...? 31.01.03, 09:12
        Do 16 jeszcze będzie we mnie krążytł czosnek, którym obłożona bedzie golonka,
        więc z góry uprzedzam, że całowania nie bedzie ;-D
        • lodbrok Re: czy 16.02. to dobra data...? 31.01.03, 09:16
          Chyba że przez cytrynę, żeby dziewczynom za słodko nie było:-))))
        • vanilja Re: czy 16.02. to dobra data...? 31.01.03, 10:02
          ziedrzec napisał:

> Do 16 jeszcze będzie we mnie krążytł czosnek, którym obłożona bedzie golonka,
          > więc z góry uprzedzam, że całowania nie bedzie ;-D

Lejesz miód w moje uszy.
          • ziedrzec Re: czy 16.02. to dobra data...? 31.01.03, 10:34
            Jest mi przyjemnie, że jest Ci przyjemnie ;-)
    • pepperoni78 Spotkanie jubileuszowe!!!! 31.01.03, 10:57
      Zupełnie przypadkiem zrobił się nam mały jubileusz. A mianowicie juz wkrótce
      stuknie nam 30 000... Więc możnaby nasze najbliższe spotkanie nazwać
      jubileuszowym.
      PS
      Ale się zaplątałem ;)
      • lodbrok Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! 31.01.03, 23:35
        Bo to będzie chyba trzecie a więc też trójka z przodu:-)))
        • pepperoni78 Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! 02.02.03, 11:55
          Miejmy nadzieję, że przyjdzie troche więcej niż 3 osoby. A może 30?? ;)
          • Gość: ryża małpa Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 02.02.03, 16:20
            Jak 16 to ja tyż.A to chyba niedziela?
            • pepperoni78 Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! 02.02.03, 16:51
              Według moich obliczeń - niedziela ;)
              • Gość: ryża Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 02.02.03, 16:54
                Do9brz, bo wracam w sobotę!!!
                • pepperoni78 Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! 02.02.03, 16:56
                  Czyżby wyjazd feriowy??
                  • Gość: ryża małpa Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 02.02.03, 16:57
                    Hahaha:-( ( smiech przez łzy) - niesty obowiązki wzywają .uuuuuuuu...:-/ jak
                    boooli....
                    • pepperoni78 Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! 02.02.03, 16:59
                      W takim razie nie zazdroszczę :-/
                      • lodbrok Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! 02.02.03, 23:48
                        Zróbmy więc wstępną listę, kto chce niech się dopisuje albo komentuje:
                        Ziedrzec - tak, bo musi nas okadzić swym golonkowo-czosnkowym oddechem
                        Vanilja - tak, bo nie będzie całowania
                        Usmiechnietakaska - tak, bo jak inni mogą 16 -tego, to ona się dostosuje...
                        Pepperoni - tak,bo musi się zalać w pestkę po zdanym (tak, tak) egzaminie
                        Folkatka - tak, bo już będzie w Lublinie
                        Ronja - tak, bo spotkanie bez Ronji trudno sobie wyobrazić
                        Ryza Malpa - tak, bo do tego czasu po kaczce z pomarańczami nie będzie już śladu
                        Polepszak - tak, bo ostatnio był tak zachwycony dziewczynami, że od tej boi się
                        pojawić na forum i zechce sprawdzić czy rzucony nań urok ciągle trwa
                        ja - tak, bo przecież sam narobiłem tego zamieszania
                        Rena_gd - nie, bo przyjedzie dopiero na Wielkanoc
                        Ufff, chyba wszyscy.Chyba, że się mylę? Oczywiście zapraszamy pozostałych nie
                        wymienionych
                        • vanilja Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! 03.02.03, 15:31
                          Ja tylko z drobną erratą:
                          vanilja - tak, bo będą czosnkowe wyziewy
                          • Gość: Ronja Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.03, 18:49
                            Ronja- nie wie, bo tego weekenda wstępnie planuje włóczenie się na hucułach po
                            Beskidzie... Hucuły to takie śmiszne koniki, a nie ludziki...
                            • lodbrok Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! 03.02.03, 23:12
                              No Ronka, z czym jak z czym ale z końmi to my na pewno nie wygramy... Nawet nie
                              będę cię przekonywał... Ale humorek mi się popsuł.. Ronja zrób coś...
                              • ronja Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! 04.02.03, 10:36
                                Lodbrok, słonko, to tylko plany, i to niepewne...
                                Tłomaczyć się będę za półtora tygodnia:)
                                Ale to przecie nie pierwsze nasze piwo i nie ostatnie:)
                                • lodbrok Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! 04.02.03, 12:17
                                  No niby tak, ale ja to bardzo dramatycznie przeżywam:-)) Musiałbym chyba
                                  jakiegoś bułanego przyprowadzić na spotkanie to moglibyśmy negocjować:-)). Mimo
                                  wszystko nie tracę nadziei:-))
                                  • Gość: Ronja Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.03, 16:27
                                    :))))))))

Ale genialny wątek sobie dziś przypomniałam. Ech, jak to było gdy Lublin miał
                                    mniej niż 400 postów...:)
                                    Tylko za cholerę nie udaje mi się go wkleić. Może teraz się uda?
                                    www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=62&w=230&a=238

• ziedrzec Re: Spotkanie jubileuszowe!!!! 04.02.03, 12:40
                            Vaniljo.. co by na to ksiądz proboszcz powiedział.. ;-)
    • Gość: ryża małpa A Eor??????????????????????????????????????? IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 03.02.03, 15:38
      pOdnosze krzyk , bo potem znowu bedzie maruedził, że nikt go nie zaprosił....
      • lodbrok Re: A Eor??????????????????????????????????????? 05.02.03, 14:13
        No Eor musi się sam wypowiedzieć. A tak w ogóle to chciałbym zapytać szanownego
        towarzystwa z jakiego lokalu byliby zadowoleni? Wiem,że zapatrywania są różne i
        gusta rozmaite. A może ktoś ma jakiś ciekawy pomysł ? Chociaż to najgorszy z
        ustrojów, ja wciąż stawiam na demokrację. W razie czego wiekszość zadecyduje:-)
        • Gość: ryża małpa Re: A Eor??????????????????????????????????????? IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 05.02.03, 16:06
          Tradycyjnie proponuje poczynic rezerwacje w Szewcu ( chyba, że cos to kosztuje)
          wtedy nie wiem. Ale myśle, że w niedziele nie będzie tłoku:-)
    • usmiechnietakaska Knajpa... 06.02.03, 08:29
      U Szewców jak najbardziej;o))) ale jak znam Z., to będzie nosem kręcił;o))))
      a rezerwacja nic nie kosztuje, trzeba tylko zadzwonić i zarezerwować;o)))))
      • lodbrok Re: Knajpa... 06.02.03, 08:37
        No to na razie jest 2:0:-))
        • ziedrzec Re: Knajpa... 06.02.03, 12:29
          Jesli dodać mój walkower, będzie 5:0 :-)
    • Gość: hm` Re: Piwko feriowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 15:17
      Hm, poki co 9 osob, praktycznie na bank przyjdzie. Oj rozwija sie to
      spotkaniowe szalenstwo, rozwija. :]
      W Łodzi spotkanie bedzie 15 lutego, bo to urodziny forum. Zaczniemy od budynku
      redakcji łodzkiej(tak tak, tam redakcja w pierwszej kolejnosci nas zaprosila),
      potem piwko, ale niestety lokal bedzie chyba trzeba wynajac, lub chociaz czesc
      lokalu, coz kupa osob ma byc. Wtedy to opije wasze zdrowie. Jak na razie do
      Lublina sie nie wybieram, ale moze kiedys.
      A i jeszcze jedno, gdyby ktos z forumowiczow, przypadkiem wybieral sie do
      Łodzi, to niechaj da mi znac, a czasu spedzonego w Łodzi nie zapomni, lub
      zapomni, ale to juz nie bedzie moja wina. ;]
      pozdr. hm`
      • lodbrok Re: Piwko feriowe 06.02.03, 15:21
        hm`, uważaj co mówisz bo jeszcze skorzystam:-)) Twoja propozycja brzmi
        niezwykle zachęcająco...
        • hm` Re: Piwko feriowe. Do Lodbrok. 06.02.03, 15:27
          Hm, a teraz kilka porad, by przyszlo wiecej osob, to :
          1. Zaloz nowy watek, z mniej enigmatyczna nazwa, czyli np. Spotkanie
          Forumowiczow 16. 2. 03., lub cos w podobie. Uwierz mi wiele osob tutaj pisze,
          ale watek powyzej 60 postow przeraza z gory, i czesc nie wchodzi. POza tym
          nazwa moze byc mylaca. A co jak co, moze Dociek sie zjawi?? Jest jeszcze
          Jetbang.
          2. Z kim mozesz, tzn li tylko ci co podali, pogadaj na gadu gadu, przekonaj,
          namow, powiedz co jak i kiedy.
          3. W nowozalozonym watku, podaj juz jakies konkrety. Tzn, miejsce chyba juz
          ustaliliscie. Podkreslam watek o mniej enigmatycznej nazwie, zda egzamin, Np.
          eor zajrzy przypadkiem, i nie wejdzie na piwko feriowe, ale wlasnie tam.
          pozdr. hm`
          Rady pomne doswiadczeniem. ;]
          • pepperoni78 Re: Piwko feriowe. Do Lodbrok. 06.02.03, 20:14
            Z niektórymi Lodbrok nawet nie musi rozmawiać na gg. I tak przyjdą. ;)
          • Gość: ryża małpa Re: Piwko feriowe. Do Lodbrok. IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 06.02.03, 20:38
            A ten jak zwykle się chwali ;-)
            • Gość: hm` Do Ryzej. W Ueb????? ;] pozdr. hm`(nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 23:32
              • lodbrok Re: Do Ryzej. W Ueb????? ;] pozdr. hm`(nt) 07.02.03, 00:56
                hm`, masz rację dzięki za rady do wykorzystania na przyszłość. Gdybym nie
                wiedział co studiujesz to pomyślałbym że marketing:-). Stawiam jednak na
                spontan... Ciagle jednak jestem niepoprawnym romantykiem...Ale obiecuję, że
                może w przyszlości. Sorki, nawaliłem sie dzisiaj jak
                szpadelek...................
                • Gość: hm` Nie wazne czym...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 09:43
                  .....byleby sponiewieralo. ;]
                  pozdr. hm`
                • ziedrzec Re: Do Ryzej. W Ueb????? ;] pozdr. hm`(nt) 07.02.03, 11:55
                  lodbrok napisał:

> Stawiam jednak na
                  > spontan... Ciagle jednak jestem niepoprawnym romantykiem...Ale obiecuję, że
                  > może w przyszlości. Sorki, nawaliłem sie dzisiaj jak
                  > szpadelek...................

I za to lubię Cię, Lodbrok :-)
                  • lodbrok Re: Do Ryzej. W Ueb????? ;] pozdr. hm`(nt) 07.02.03, 13:04
                    Za spontan czy za to, że się nawaliłem?:-)))
                    • ziedrzec Re: Do Ryzej. W Ueb????? ;] pozdr. hm`(nt) 07.02.03, 13:54
                      Ty już wiesz to najlepiej, wszakoż rozumiemy się bez słow ;-)
                      • ziedrzec Re: Do Ryzej. W Ueb????? ;] pozdr. hm`(nt) 07.02.03, 13:56
                        ale jeśli chcesz bym zwerbalizował, to trza sie nam wspolnie nawalić 16.02 :-)
                        • lodbrok Re: Do Ryzej. W Ueb????? ;] pozdr. hm`(nt) 07.02.03, 14:01
                          Nawalenie sę w dobrej kompanii jest jeszcze wiekszą przyjemnością:-))
    • pepperoni78 Re: Piwko feriowe 08.02.03, 08:49
      Ja tylko chciałbym tutaj delikatnie poruszyć ten problem:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=62&w=4559229
      I myślę, że wrócimy do niego na spotkaniu 16-go. Co ja poradzę na to, że wierzę
      w nas??
      • lodbrok Re: Piwko feriowe 09.02.03, 13:42
        Możemy spróbować Peppe, choć we mnie możesz mieć jedynie wsparcie mentalne, bo
        ja jestem antytalentem informatycznym. Ale pisać oczywiście mogę:-))
        • ziedrzec Re: Piwko feriowe 10.02.03, 08:31
          Piszę się
          • lodbrok Re: Piwko feriowe 11.02.03, 00:23
            No dobra, to postaram się zarezerwować U Szewców, bo nawet specjalnie nie
            marudzicie co do lokalu:-))
            • ziedrzec Re: Piwko feriowe 11.02.03, 10:40
              o sieeet... jutro idę do szpitala... ale wymknę się, jakem Ziedrzec, wymknę
              się !!!
              • pepperoni78 Re: Piwko feriowe 11.02.03, 10:46
                Mamy nadzieję, ze to nic poważnego :-/
                • ziedrzec Re: Piwko feriowe 11.02.03, 11:27
                  pepperoni78 napisał:

> Mamy nadzieję, ze to nic poważnego :-/

jeśli Ziedrzec, to NA PEWNO nie oznacza to nic poważnego. ;-)
                  • lodbrok Re: Piwko feriowe 11.02.03, 12:42
                    Ziedrzec, ciężko mi sobie wyobrazić to spotkanie bez ciebie, ale nie chcemy
                    mieć na sumieniu twojego zdrowia!!! Nie daj się trzymamy kciuki:-))
                    • ziedrzec Re: Piwko feriowe 11.02.03, 13:07
                      lodbrok napisał:

> Ziedrzec, ciężko mi sobie wyobrazić to spotkanie bez ciebie, ale nie chcemy
                      > mieć na sumieniu twojego zdrowia!!! Nie daj się trzymamy kciuki:-))

Będziecie mnie mieść na sumieniu, jesli nie wypijecie mojego zdrowia...
                      wielokrotnie i do utraty tchu w piersiech ;-))))
                    • ziedrzec Re: Piwko feriowe 11.02.03, 13:09
                      lodbrok napisał:

> Ziedrzec, ciężko mi sobie wyobrazić to spotkanie bez ciebie, ale nie chcemy
                      > mieć na sumieniu twojego zdrowia!!! Nie daj się trzymamy kciuki:-))
    • velvet0 Re: Piwko feriowe - chyba raczej po... 12.02.03, 08:03
      czy przepoczwarzona mogę przyjść na spotkanie, czy teraz to mi nie
      przysługuje...?
      • pepperoni78 Re: Piwko feriowe - chyba raczej po... 12.02.03, 16:29
        też pytanie... Pewnie że przyjdź. ;)
      • lodbrok Re: Piwko feriowe - chyba raczej po... 12.02.03, 23:30
        velvet0 kim jesteś motylu? Oczywiście serdecznie zapraszamy:-)))
        • velvet0 Re: Piwko feriowe - chyba raczej po... 13.02.03, 08:09
          lodbrok napisał:

> velvet0 kim jesteś motylu?

"motylu"... hi, hi...
    • pepperoni78 Piwko feriowe - lista obecności. 12.02.03, 16:32
      W pelnej gotowości. Co prawda tylko na da piwka, ale zawsze. W niedzielę mam
      egzamin :-/
      • pepperoni78 Re: Piwko feriowe - lista obecności. 13.02.03, 17:10
        pepperoni78 napisał:

> W pelnej gotowości. Co prawda tylko na da piwka, ale zawsze. W niedzielę mam
        > egzamin :-/

Właśnie... w NIEDZIELĘ mam egzamin!!! I w niedzielę jest spotkanie... a nie w
        sobotę jak mi się coś ubzdurało. Więc wcale nie będę musiał opuszczać
        towarzystwa wcześniej ;)

Yuppi!!!!!!!!!!
        • lodbrok Re: Piwko feriowe - lista obecności. 14.02.03, 08:27
          pepperoni78 napisał:

> pepperoni78 napisał:
          >
          > > W pelnej gotowości. Co prawda tylko na da piwka, ale zawsze. W niedzielę m
          > am
          > > egzamin :-/
          >
          > Właśnie... w NIEDZIELĘ mam egzamin!!! I w niedzielę jest spotkanie... a nie w
          > sobotę jak mi się coś ubzdurało. Więc wcale nie będę musiał opuszczać
          > towarzystwa wcześniej ;)
          >
          > Yuppi!!!!!!!!!!

Peppe, od tej nauki to ci się już trochę miesza jak widzę:-)). Lokal wstępnie
          zarezerwowany, jeszcze tylko dzisiaj pójdę i wpłacę kaucję bo przez telefon nie
          chcą przyjąć rezerwacji. I mam nadzieję, że wszyscy będą tak jak się
          deklarowali!!
    • pepperoni78 Jutro o tej porze... 15.02.03, 19:26
      ... będzie cisza na Forum.
      • lodbrok Re: Jutro o tej porze... 15.02.03, 23:26
        Nadzieja jest matką..., ale obyś miał rację Peppe!!:-))
        • Gość: hm` Re: Jutro o tej porze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 09:42
          hm` zaleje Lublin swymi postami.... ;]
          pozdr. hm`
          • pepperoni78 Re: Jutro o tej porze... 16.02.03, 10:15
            Lodbrok, ja zawsze mam rację; przecież zazwyczaj w niedzielę jest strasznie
            pusto na forum. ;)
            PS
            "Z powodu choroby pani profesor egzamin został przełożony na 23.02.2003" To
            nic, że w tym dniu mamy egzamin z psychologii i normalny zjazd. A o przełożeniu
            egzaminu dowiedzieliśmy się tuż przed (dzień wcześniej, około 18.00 byłem na
            uczelni i żadnej kartki nie było...)
            • pepperoni78 Re: Jutro o tej porze... 16.02.03, 10:25
              A tak wogóle, fajnie byłoby gdyby ktoś wziął dziś fotoaparat ;)
              • Gość: hm` Re: Jutro o tej porze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 10:28
                Tak, nawet bardziej niz fajnie, a potem by ktos to jakos przeslal by nieobecni
                cialem, aczkolwiek duchem, mogli to wszystko obaczyc....
                pozdr. hm`
                • rena_gd Re: Jutro o tej porze... 16.02.03, 11:40
                  Gość portalu: hm` napisał(a):

> Tak, nawet bardziej niz fajnie, a potem by ktos to jakos przeslal by
                  nieobecni cialem, aczkolwiek duchem, mogli to wszystko obaczyc....
                  pozdr. hm` <

Ja też obaczę chętnie...;)))

I życzę wesołej zabawy, bawcie się niegrzecznie;)))

Pozdrawiam
                  rena
                  • Gość: ryża małpa Re: Jutro o tej porze... IP: *.lublin.mm.pl 16.02.03, 12:09
                    Chcielibyście..... trzeba przyjść!!!
                    • Gość: hm` Re: Jutro o tej porze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 12:23
                      Juz ja Ryza sie postaram by miec te zdjecia... ;]]]
                      pozdr. hm`
                      • Gość: ryża malpa Re: Jutro o tej porze... IP: *.lublin.mm.pl 16.02.03, 13:11
                        Staraj sie , staraj....hehehehehehehehe....żebys sie nie przestraszył !
                        • pepperoni78 Re: Jutro o tej porze... 16.02.03, 13:27
                          Trzeba będzie zrobić zdjecia paru lubelskim żulom i wysłać Hm` jako nasze. ;)
                          • rena_gd zdjęcia forumowiczów... 16.02.03, 15:33
                            pepperoni78 napisał:

> Trzeba będzie zrobić zdjecia paru lubelskim żulom i wysłać Hm` jako nasze. ;)

Czyli hm` dostanie zdjęcia żuli, a ja oryginały;)) To mi się podoba;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka