bohun44 19.03.07, 20:36 w? Tutaj jest ciekawy komentarz: i16.tinypic.com/2nb99px.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip pierdun Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist IP: *.it-net.pl 19.03.07, 20:39 Nic. A w ogóle, to jakiej akcji plakatowej homoseksualistów? Może tej, z której wynika że Cyganie roznoszą choroby? Odpowiedz Link Zgłoś
efad4d Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 19.03.07, 20:41 to samo co niektorzy niechrzescijanie sadzili o pierwszych chrzescijanach, ktorzy kryli sie w norach i jaskiniach z obawy przed przesladowaniem - ze maja prawo pokazac swiatu , ze sa i zyc normalnie wsrod innych ludzi nie bedac wytykanymi palcami. Ty jako katolik nie powinienies a tym zapominac , bo zebys sie nie zdziwil jak kiedys nadejda czasy , ze znowu tacy jak ty beda musieli chowac sie w norach Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 19.03.07, 21:33 Ponieważ link się nie otwiera, czy to jest ten plakat z doklejoną "odpowiedzią" "A dupa Cię nie boli?" O samych akcjach sądzę że ich autorzy powinni się leczyć na nagi, bo głów nie wyleczą. Szkodzą jedynie tym którzy z aktywistami nie chcą mieć nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 19.03.07, 23:49 Z tą homofobią jest tak jak z antysemityzmem. Jak go nie ma, to żydzi sami go stworzą. Przecież trzeba jakoś zwierać szeregi, a najlepiej wywołując sytuację zagrożenia. Mając takie hasło-wytrych, które da się przylepić każdemu nielubianemu choćby za krytykę, można organizować nagonki na skalę międzynarodową. Podobnie rozumuje starszy gejowy Biedroń. Jak jest spokój, nikt się specjalnie homoseksualistami nie interesuje, trzeba samemu wywołać pozory homofobii. Stąd na naszych ulicach prowokujące plakaty (co się gapisz lesbo?). A może zagraniczni dziennikarze nie zauważą kto jest autorem plakatów i rozpiszą się na cały świat o polskiej nietolerancji? Pewnie też niebawem ukarzą się relacje z Polski o niezwykle nad Wisłą popularnej grze komputerowej "Polowanie na pedała". Biedroń powołuje się również na własnej roboty raport, z którego wynika, że blisko 18% pederastów i lesbijek doznało w ciągu 2005 i 2006 roku, w Polsce przemocy fizycznej. Powinien zadwać sobie sprawę, że obcowanie homo jest dla dominującej większości społeczeństwa czymś obrzydliwym i próby natrętnego zdobycia partnera seksualnego mogą nierzadko kończyć sie mordobiciem. Odpowiedz Link Zgłoś
fakara Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 21.03.07, 14:16 > Z tą homofobią jest tak jak z antysemityzmem. Jak go nie ma, to żydzi sami go > stworzą. Przecież trzeba jakoś zwierać szeregi, a najlepiej wywołując > sytuację zagrożenia. Mając takie hasło-wytrych, które da się przylepić > każdemu nielubianemu choćby za krytykę, można organizować nagonki na skalę > międzynarodową. Po pierwsze, człowieku twierdzący, że w Polsce nie ma antysemityzmu, słowo "Żyd" pisze się z dużej litery, bo to nazwa narodowości. Po drugie, fakt, że ktoś do tego plakatu przykleił ten napis, albo zatrzęsienie wlepek "Zakaz pedałowania" świadczy o tym, że homofobia też jest zjawiskiem istniejącym. Chyba, że masz teorię czarnej ręki, czyli jakiegoś lobby homoseksualnego, które samo siebie obraża, żeby wywołać współczucie dla obrażanych homoseksualistów. Jeśli dobrze zrozumiałam ten bełkot, i o to właśnie Ci chodzi, to gratuluje teorii spisku. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 21.03.07, 16:29 fakara napisała: > > Z tą homofobią jest tak jak z antysemityzmem. Jak go nie ma, to żydzi sam > i go > > stworzą. Przecież trzeba jakoś zwierać szeregi, a najlepiej wywołując > > sytuację zagrożenia. Mając takie hasło-wytrych, które da się przylepić > > każdemu nielubianemu choćby za krytykę, można organizować nagonki na skal > ę > > międzynarodową. > Po pierwsze, człowieku twierdzący, że w Polsce nie ma antysemityzmu, słowo "Żyd" > pisze się z dużej litery, bo to nazwa narodowości. Po drugie, fakt, że ktoś do > tego plakatu przykleił ten napis, albo zatrzęsienie wlepek "Zakaz pedałowania" > świadczy o tym, że homofobia też jest zjawiskiem istniejącym. Chyba, że masz > teorię czarnej ręki, czyli jakiegoś lobby homoseksualnego, które samo siebie > obraża, żeby wywołać współczucie dla obrażanych homoseksualistów. Jeśli dobrze > zrozumiałam ten bełkot, i o to właśnie Ci chodzi, to gratuluje teorii spisku. Po pierwsze, kompromitujesz się <fakaro> pouczając, a sama będąc niedouczoną. Otóż w języku polskim występują dwa jednakowo brzmiące słowa pisane różnie - "Żyd" i "żyd". Znaczenia sprawdź sobie w słowniku. Dłużej zapamiętasz. Po drugie, na prymitywną prowokację biedroniowców, sprowokowani odpowiadają w tym samym stylu. O to własnie chodzi Biedroniowi, który, żeby czerpać dalsze fundusze na walkę z homofobią, musi Brukseli dać dowody jej istnienia. Kiedy jest spokój, temat trzeba wyeksponować, choćby prostacką prowokacją. I na koniec, cóż to za antysemityzm w Polsce, gdzie koncernami medialnymi rządzą Michnik i Walter, znaczącą partią kieruje Borowski, najwyższe funkcje w sądownictwie sprawowali Zoll i Safjan, ministerstwo spraw zagranicznych dzierżyli kolejno Geremek, Rotfeld i Meller, jako autorytety promowani są Śpiewak, Najsztub, Gebert, Smolar, Passent ... Antysemityzm w kraju, gdzie wystarczy potrącić na ulicy rabina i krzywo na niego spojrzeć, żeby postawić na nogi całą policję, gdzie nasz biskup Ekscelencja Życiński nie opuści żadnej okazji, żeby spotkać się ze "starszymi braćmi w wierze" - ostatnio otwarcie Jesziwy. Antysemityzm w kraju, gdzie (w przeciwieństwie do zachodu) nie płoną synagogi i nie wiesza się żydów za pejsy? To prawda, źli ludzie rozpuszczaja plotki, że "ci faszyści z PiSu" będą sprawdzać i bardziej strachliwi sprowadzają ponoć samoprzylepne gumowe napletki, ale to przecież głupie plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwk Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:10 Zapomniałeś dodać, że obecny prezydent (i premier) jest z babki o nazwisku Kalkstein zaś były (zwany preziem) po ojcu Stolzman. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 22.03.07, 01:39 A premier Dorn się złamał, i się ochrzcił. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 23.03.07, 14:07 elan13 rzeczywiście musisz trochę się pouczyć sam. > Otóż w języku polskim występują dwa jednakowo brzmiące słowa pisane różnie - > "Żyd" i "żyd". Znaczenia sprawdź sobie w słowniku. Dłużej zapamiętasz. Piszesz bzdury, Żyd - w rozumieniu jako człowiek przynależny do narodu, żyd - wyznawca religii. To tak jak polak i katolik. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 23.03.07, 14:28 empi napisał: > elan13 rzeczywiście musisz trochę się pouczyć sam. > > Otóż w języku polskim występują dwa jednakowo brzmiące słowa pisane różni > e - > > "Żyd" i "żyd". Znaczenia sprawdź sobie w słowniku. Dłużej zapamiętasz. > Piszesz bzdury, Żyd - w rozumieniu jako człowiek przynależny do narodu, żyd - > wyznawca religii. To tak jak polak i katolik. Dajesz dowód <empi>, ze czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją najmocniejszą stroną. Potwierdzam to, co zacytowałeś, że istnieją dwa jednakowo brzmiące słowa pisane różnie i mające różne znaczenia. Poradziłem <fakarze>, żeby owe znaczenia sprawdziła w słowniku, wtedy je lepiej zapamięta. Zrobiłeś to za nią słusznie pisząc, że Żydzi to naród, a żydzi to wyznawcy judaizmu. Skąd zatem sformułowanie "piszesz bzdury"? Czy to literówka, czy z nieuctwa napisałeś "polak" z małej litery? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 23.03.07, 14:37 elanie, jasnym jest, że jeśli piszemy o homofobii i o relacjach między luźmi a nie religiami należy posługiwać się poprawnymi określeniami. Polak specjalnie napisałem z małej litery, i widzisz jak Cię to ubodło, pomyślałem sobie po Twojemu widocznie, polak to przecież katolik. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 23.03.07, 14:52 empi napisał: > elanie, jasnym jest, że jeśli piszemy o homofobii i o relacjach między luźmi a > nie religiami należy posługiwać się poprawnymi określeniami. Polak specjalnie > napisałem z małej litery, i widzisz jak Cię to ubodło, pomyślałem sobie po > Twojemu widocznie, polak to przecież katolik. > pzdr. Szanowny <empi>, po raz kolejny dajesz dowód, że masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem, pisałem o żydach w kontekście antysemityzmu, cytuję: > Z tą homofobią jest tak jak z antysemityzmem. Jak go nie ma, to żydzi sami go > stworzą. Przecież trzeba jakoś zwierać szeregi, a najlepiej wywołując > sytuację zagrożenia. Mając takie hasło-wytrych, które da się przylepić > każdemu nielubianemu choćby za krytykę, można organizować nagonki na skalę > międzynarodową. O owych żydów własnie chodzi, o rabinów, przywódców duchowych, którzy nauczają, nakreślają kierunki działania, sposoby postępowania. I dlaczego niby Twoja ignorancja miałaby byc czymś, co mnie ubodło. Pouczając, sam robisz błędy, czym sobie wystawiasz świadectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 23.03.07, 15:06 elanie, ponieważ odsyłałeś kogoś do słownika stąd moja reakcja. Zapoznaj się ze znaczeniem słów homofobia i antysemityzm w kontekście których użyłes określenia żyd. Co to ma wspólnego z religią, wyznaniem?. Już Ci raz odpowiedziałem, że "polak" z małej litery w odpowiedzi do Ciebie było zamierzone i zareagowałeś podobnie jak ja w stosunku do określenia "żyd". pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 20.03.07, 00:08 Uważam, że każdy ma prawo do szacunku i tolerancji. Takie komentarze, jak ten na plakacie, są po prostu odrażające. Od razu widać, w jakim kraju mieszkamy - zacofanym, nienawistnym, nietolerancyjnym katolandzie. Az się słabo robi. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 20.03.07, 00:43 lilivampire napisała: > Uważam, że każdy ma prawo do szacunku i tolerancji. > Takie komentarze, jak ten na plakacie, są po prostu odrażające. > Od razu widać, w jakim kraju mieszkamy - zacofanym, nienawistnym, nietolerancyj > nym katolandzie. Az się słabo robi. Śliczna Liliano, nasz rację, komentarz na plakacie jest obrzydliwy. A w kwestii zacofania, faktycznie, jakoś te europejskie mody nie chcą się przyjąć: Prekursor Czasza niebios jasna i czysta, Świerszcze grają w lnie i peluszce, Rolnik-homoseksualista Przysiadł sobie na chwilę przy dróżce. To on pierwszy się zdecydował, Przedtem tego nie było na wiosce... Ech, dziedzina trudna i nowa, Ech, niełatwo wprowadzać postęp... Nie wydzierży, kto mdły i słaby, Nie wprowadzi tutaj Europy, Gdy w dodatku ciągnie go do baby, A powinno go ciągnąć na chłopy! Zniechęcony jest i rozbity - Ot, jak wczoraj mrugnął na Michałka, To Michałek, cholerny prymityw, Mu odmrugnął i w krzyk: - Jest gorzałka? Gdy zaś Wojtka pogładził w przelocie, W oczy mu przy tym patrząc łagodnie, Wojtek zaraz na niego: - Ty młocie, Ręce sobie wycieraj w spodnie! Z Jaśkiem także nie wyszła rozmowa - Przez godzinę gadał do miernoty, Że tendencja ogólnoświatowa, A ten naraz: - Ty, pożycz sto złotych! Henio, bydlę płochliwe i durne, Usłyszawszy o tych nowych stylach Jęknął: - Nigdy! Jaż od tego umrę! I do lasu dał natychmiast dyla... ...wiejski dzionek zakwitał szeroko, Rolnik w sobie żal i gorycz zdusił, Splunął, mruknął: - Kit wam wszystkim w oko! Po czym z ulgą pobiegł. Do Magdusi. Odpowiedz Link Zgłoś
fakara Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 21.03.07, 14:18 Nie mam pojęcia, czy to Twoja własna twórczość, ale to żałosne i kompletnie nie śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 21.03.07, 14:22 A przede wszystkim tragiczne od strony technicznej...rymowanka winna miec spójną konstrukcję, a to się kupy nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 21.03.07, 16:58 folkatka napisała: > A przede wszystkim tragiczne od strony technicznej...rymowanka winna miec > spójną konstrukcję, a to się kupy nie trzyma. Widzę <folkatko>, że prezentujesz się jako autorytet w dziedzinie literatury, jakie fachowe uwagi - strona techniczna, spójna konstrukcja, ho, ho, ho! Rozumiem, gdybyś napisała jak <fakara> - dla niej to kompletnie nieśmieszne, ale nie, Ty kierowana emocjami atakujesz i ośmieszasz się publicznie. Gdybyś miała choćby mgliste pojęcie o literaturze, to nie pisałabyś takich bzdur kompromitując się na forum. Zacznij od burzenia muru swojej ignorancji. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 21.03.07, 21:57 Plakaty to jeszcze nic, ma być promowana gra "Polowanie na pedała" A ja tylko czekam kiedy homoseksualiści, zaczną nosić koszulki "Nie płakałem po Biedroniu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman folkatko, fakaro IP: *.centertel.pl 22.03.07, 13:55 wierszyk "prekursor" napisał Andrzej Waligurski, jeden z najlepszych polskich satyryków. Nie komentuję więc. www.waligorski.art.pl/liryka.php?litera=p&nazwa=186 Odpowiedz Link Zgłoś
bucniebuc A Walikoński? Co z Walikońskim? 03.04.07, 00:51 No bo jak nie ma faceta to chyba gaj nie pójdzie z babą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman z dedykacją dla buca IP: *.lublin.mm.pl 03.04.07, 19:36 Przeniósł się szczur do miasta, rozejrzał się z wolna, Patrzy - a za nim drepcze mała myszka polna. Wtedy szczur oburzony rozdarł na nią pyska: - To straszne, jak ta wiocha do miasta się wciska! A. Waligórski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:28 Drogi Elanie, wskaż mi proszę miejsce, w którym napisałam że pretenduję do bycia autorytetem w jakiejkolwiek dziedzinie. Nigdy w zyciu. Ja tylko wyraziłam swoje zdanie. Przeczytałam tylko te rymowankę i stwierdziłam ze ona jakos mi sie po prostu rozłazi, i tyle. Byc może jest inaczej, jej konstrukcja to szczyt matematycznej logiki i wogóle, a ja może nie znam sie na poezji. Może tak być - ale do jasnej ch.o.l.e.r.y mam prawo do swojego zdania, i napisać co mi sie nie podoba.Podobnie jak Ty, drogi elanie. Rozumiem że Ty jestes autorem tego dziełka, i zrobiło Ci sie przykro. To jednak ja Ci doradzę - popracuj nad warsztatem. Wiesz - ja trochę maluję. Ale jakoś nigdy nie mam pretensji jak ktos skrytykuje moje obrazy czy rysunki, nie wmawiam mu że sie nie zna na sztuce, że jest ignorantem etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:33 OK, dopiero potem przeczytałam kto jest autorem tego wierszyka. Dodaję zatem: NIE JESTEM AUTORYTETEM w żadnej dziedzinie, a zwłaszcza w tematyce sztuki kabaretowej, na której to kompletnie sie nie znam. Od czasu do czasu jakis skeczyk na youtubie obejrzę i to wszystko. Tym bardziej nie znam twórczości śp. pamięci Andrzeja Waligórskiego. A to, że napisałam że mi sie nie podoba jego wierszyk, czy to jest jakaś zbrodnia? Czy ja muszę sie znać na wszystkim? Wszystkich wielbicieli twórczości Pana Waligórskiego serdecznie przepraszam. I to chyba tyle. Ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 23.03.07, 01:06 Gość portalu: folkatka napisał(a): > > OK, dopiero potem przeczytałam kto jest autorem tego wierszyka. > Dodaję zatem: > NIE JESTEM AUTORYTETEM w żadnej dziedzinie, a zwłaszcza w tematyce sztuki > kabaretowej, na której to kompletnie sie nie znam. Od czasu do czasu jakis > skeczyk na youtubie obejrzę i to wszystko. Tym bardziej nie znam twórczości śp. > pamięci Andrzeja Waligórskiego. A to, że napisałam że mi sie nie podoba jego > wierszyk, czy to jest jakaś zbrodnia? Czy ja muszę sie znać na wszystkim? > Wszystkich wielbicieli twórczości Pana Waligórskiego serdecznie przepraszam. I to chyba tyle. > Ukłony <folkatko>, powtórzę raz jeszcze, gdybyś napisała, że Ci się nie podoba, albo jak <fakara>, że jej to nie śmieszy, skwitowałbym to - sprawa gustu. A Ty po prostu swoją "analizą formalną" leciutko się wygłupiłaś. I tylko tyle. Co do Waligórskiego, chciałbym zwrócic uwagę, ze tekst ów napisał ładnych kilkanaście lat temu, trafnie oceniając zagrożenie obyczajowe idące z Unii Europejskiej. W tamtych czasach nie było u nas mowy o obnoszeniu sie z dewiacjami, homoparadach, o hałaśliwych kampaniach "wojujących ciotek", o indoktrynowaniu młodzieży na obozach integracyjnych z udziałem pederastów z zagranicy, o akcjach "niech nas zobaczą" i o wszelkiej promocji wynaturzeń. Tym większy szacunek dla mistrza Waligórskiego, że już wtedy przestrzegał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 01:13 Rozumiem o co Ci chodzi ja ten wierszyk przeczytałam na szybko, bez zagłebiania sie specjalnego. i po pierwszym przeczytaniu odniosłam takie wrażenie, że nie trzyma sie kupy, i tyle. I tym wrazeniem się podzieliłam. Ja się nie znam na wierszach, więc moje opinie na ich temat mogą być błędne. Chociaż przyznaję, że dalej sie jakoś nim nie zachwycam. Ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 21.03.07, 16:36 fakara napisała: > Nie mam pojęcia, czy to Twoja własna twórczość, ale to żałosne i kompletnie nie śmieszne. Szanuję Twoją opinię, to jest sprawa gustu. Jednych bawi Marcin Wolski, a innych rozśmiesza Olga Lipińska. Odpowiedz Link Zgłoś
tango45 [...] 22.03.07, 05:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 22.03.07, 23:22 Ale tu nie chodzi o głaskanie po główce pedofili, tylko o szacunek dla "innej" miłości gejów. Nie popieram "zboczeń" typu pedofilia. I uważam, że nie można wszystkich wrzucać do jednego worka. Są różni ludzie i różne przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 22.03.07, 23:30 tango45 napisała: > Odrazajacy to sa pederasci, zboczency ktorzy maja ZAWSZE inklinacje do dzieci > do pedofilii. Wiem bo znam problem z bliska. Skad ty to znasz ?? Znasz chociaz jednego homoseksualisty osobiscie ??? Guzik wiesz ,kobito...i pierdoly pociskasz. Ty Tango to jestes jakas zdewociala stara baba , co tylko szuka komu przywalic. Lecz sie na zylaki ,bo na rozum za pozno. Koko Odpowiedz Link Zgłoś
tango45 [...] 23.03.07, 04:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 27.03.07, 21:40 Czyli dla ciebie operowanie nazwa "katoland" jak i automatyczne kojarzenie katolicyzmu z ksenofobia jest objawem "tolerancji"??? Rozumie,ze taka stygmatyzacja adwersarzy poprawia ci humor i pozwala odreagowac prywatne fobie rosnace na klombie z napisem "tolerancja". Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 29.03.07, 18:26 Nie mając zielonego pojęcia co chciałam powiedzieć i o czym myślałam, rozumiem, że ty nie rozumiesz (i nie "rozumie" tylko "ROZUMIEM" - może czasem przydałoby się zajrzeć do słownika ort) Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 31.03.07, 16:06 Etykietka "katoland" operowalas bez zadnego uzasadnienia (i nie wynikalo to tez z kontekstu) mowiac o braku tolerancji z czyjejs strony. To juz jest taka maniera pisania w tej witrynie i nie wiem co mialas na mysli o ile cokolwiek poza wyrzuceniem z siebie kilku stereotypwych fobii. W ten sposob propaguje sie automatyczne skojarzenia miedzy okresleniami ktore nie sa tozsame. Z definicji "katolicki" znaczy powszechny a nie narodowy czy ksenofobiczny. A taki potworek jak Polak-katolik to fragment calkiem innej bajki. Jak chcesz byc rozumiana to sama sobie spraw slownik, bo do zrodel wrocic warto. Piszac od lat z zagranicy nie moge latwo operowac polskimi czcionkami wiec jak nie masz argumentow to sie nie czepiaj ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 31.03.07, 17:35 dobre dobre:) łatwo zauważyć, jak ktoś nie używa polskich liter, ale robienie ewidentnych błędów ortograficznych, nie mających nic a nic wspólnego z brakiem polskich liter??? koleś, masz chyba problem... Odpowiedz Link Zgłoś
wallace5 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 20.03.07, 22:00 To zdjęcie to świetny komentarz, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Niech każdy pilnuje swojej...dupy. Szczególnie gej 21.03.07, 09:03 i nie zawraca takowej innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dinn Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist IP: *.enformatic.pl 21.03.07, 16:02 Fajny ten plakat z tą nalepką bo prawdziwy ! a na nalepce jest tylko zapytanie nie ma nic o homofobii !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a ty tango...... IP: *.centertel.pl 22.03.07, 14:01 jak sądzisz, co bardziej obraża: gej czy debilka? Bo wg mnie to drugie. I do ciebie pasuje :-). Ty jak nie "poloczka" to kto? Chamska baba? Jestem hetero jak by co :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tango45 Re: a ty tango...... 22.03.07, 22:58 Gość portalu: bosman napisał(a): > jak sądzisz, co bardziej obraża: gej czy debilka? Bo wg mnie to drugie. I do > ciebie pasuje :-). Ty jak nie "poloczka" to kto? Chamska baba? > Jestem hetero jak by co :-) Bardzo watpliwe, ze ty jetes hetero. Nigdy nie widzialam by men hetero bronil pedalow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman do tango jeszcze raz IP: *.centertel.pl 23.03.07, 09:04 jak już napisałem, jesteś sprawna umysłowo inaczej. Nie jesteś w stanie pojąć że nie bronię pedałów tylko prawa człowieka do własnej orientacji seksualnej i do własnych przekonań.Podtrzymuję czyjeś zdanie o tobie: lecz się na żylaki bo na głowę za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
tango45 Re: do tango jeszcze raz 23.03.07, 16:50 Gość portalu: bosman napisał(a): > jak już napisałem, jesteś sprawna umysłowo inaczej. Nie jesteś w stanie pojąć > że nie bronię pedałów tylko prawa człowieka do własnej orientacji seksualnej i > do własnych przekonań.Podtrzymuję czyjeś zdanie o tobie: lecz się na żylaki bo > na głowę za późno. Zboczeniec, pederasta nie ma zadnych praw. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: do tango jeszcze raz 23.03.07, 18:31 Bosman nie mial na mysli zboczencow tylko homoseksualistow , to nie to samo . Kobieto mylisz podstawowe pojecia . Kupilas juz moherowy berecik ?? szard1.republika.pl/images/moherowe_berety.jpg www.youtube.com/watch?v=LnNbSuhmQi4 ...pasuje jak ulal . Hehehe. :O9 Koko Odpowiedz Link Zgłoś
tango45 Re: do tango jeszcze raz 23.03.07, 19:23 kokolores napisała: > Bosman nie mial na mysli zboczencow tylko homoseksualistow , to nie to samo . > Kobieto mylisz podstawowe pojecia . > Kupilas juz moherowy berecik ?? > szard1.republika.pl/images/moherowe_berety.jpg > www.youtube.com/watch?v=LnNbSuhmQi4 > ...pasuje jak ulal . > > Hehehe. > > :O9 > Koko Ty jestes uposledzona umyslowo a twoje pieniactwo pasuje wlasnie do mocherkowych berecikow. Koniec dyskusji z toba bo nie lubie karmic trolla. Zegnam mocherowy trollku :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: do tango jeszcze raz 23.03.07, 19:42 tango45 napisała: > Zegnam mocherowy trollku :DDDDDDD hehehe ,rozsmieszasz mnie jeszcze bardziej .hehehehe:))))) W innym watku poradzilas komus zeby poprawil ortografie , a sama ..... Sama sobie wystawiasz swiadectwo .Widac jaka dewota z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: do tango jeszcze raz 27.03.07, 21:53 A do ciebie opasuje jak ulal wizerunek prymitywa,ktorego glownym wyposarzeniem intelektualnym sa antykoscielne fobie,z ktorymi sie obnosi na kazda okazje uwazajac ,ze zastapia mu szare komorki. Zgola nieslusznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: do tango jeszcze raz 29.03.07, 18:27 "wyposażenie" a nie "wyposarzenie" cóż, głupota nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: do tango jeszcze raz 31.03.07, 16:22 Jak zwykle uwagi masz "merytoryczne" tzn nic do powiedzenia w sprawie istoty rzeczy a tylko korekty ortografii. W moim rozumieniu naprawde glupie jest tworzenie glupich stereotypow a nie potknecia ortograficzne kogos, kto od niemal deklady mieszka poza krajem i uzywa niepolskiej klawiatury. Przypomina mi sie dowcip krazacy po Polsce z czasow sprzed mojego wyjazdu: Rozmowa telefoniczna: Osoba I: Mowi Wisniewski, czy to pan Kowalski? Osoba II: Tak. Osoba I: Czy to pan wyciagnal mojego syna wczoraj z Wisly jak sie topil? Osoba II: Tak. Osoba I: K...wa, a gdzie czapeczka???!!! Mam nadzieje,ze w ramach mozliwosci mojej klawiatury oddalem ortografie jezyka uzywanego nad Wisla a sam dialog oddaje typowa dla ciebie "chierarchie wartosci". Na co dzien operuje zawodowo i towarzysko 2-3 jezykami ale wiem,ze nie wystarczy znac nawet 10 ,zeby w ktorymkolwiek miec cokolwiek do powiedzenia (chocby nieortograficznie). Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: do tango jeszcze raz 31.03.07, 17:36 najpierw naucz się jednego porządnie (mam tu na myśli nasz ojczysty...) i nie tłumacz się brakiem pl liter - wyposazenie a wyposarzenie... hahahaha\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bwm Re: do tango jeszcze raz IP: *.acn.waw.pl 23.03.07, 20:35 człowiek nie ma prawa do zła, ani do fałszywych przekonań. Ma prawo do prawdy i dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: do tango jeszcze raz IP: *.lublin.mm.pl 28.03.07, 00:02 bo ty poyebie tak chcesz????? Yebnij się w tę pustą pałę dupku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bwm Re: a ty tango...... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.03.07, 00:57 I facet hetero odnosi się rycersko do dam. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: a ty tango...... 23.03.07, 01:11 Gość portalu: bwm napisał(a): > I facet hetero odnosi się rycersko do dam. Tango to wredny babsztyl to tylko ludziom ubliza ,a nie dama . :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
tango45 [...] 23.03.07, 04:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman masz tango problem.............. IP: *.centertel.pl 23.03.07, 09:09 z tym, że na ciebie nawet żyrandol nie poleci? Taki już los wrednych babsztyli. Bo nawet brzydule ktoś ryćka, ale wredot nikt :-). Polecam sexshop - znajdziesz coś dla siebie. Tylko nie zapomnij kupić baterii blondynko mentalna.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: masz tango problem.............. 27.03.07, 21:59 A mozeby niejaki bosman poszukal choc raz inspiracji zyciowych w rejonach powyzej pasa, choc w jego przypadku to chyba nierealne, bardzo niewiele tam ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman co ty przytomny..... IP: *.lublin.mm.pl 27.03.07, 23:59 a właściwie poparany o mnie wiesz? Nie zaczepiam cię głąbie to wara ci ode mnie. Do takiego jołopa jak ty, tango, bmw i reszta nawiedzeńców nie dociera że można mieć inne zdanie. I dobrze radzę - o.d.p.i.e.r.d.o.l sie ode mnie fiucie, siedzisz w tej australii to siedź i pilnuj swego nosa. A jak chcesz ze mna pogadać w cztery oczy i powiedzieć mi to jeszcze raz to co tu wydalasz to zapraszam.Bmw i tę c.i.p.ę dewotę tango też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: co ty przytomny..... IP: *.ny325.east.verizon.net 28.03.07, 07:48 ty jestes pederasta, golym okiem widac. Zalecialo gownem jak juz ktos tutaj napial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman sądzisz aniko.... IP: *.centertel.pl 28.03.07, 08:59 że każdy facet który na ciebie splunąć by nie mógł bez obrzydzenia, o spółkowaniu nie wspomne, to juz pedał? Siedź w tym NY, puszczaj się jak dotychczas abyś miała co jeść i czym opłacić kawiarenkę internetową, no bo przecież normalnej pracy nie masz. A swoja drogą to pewnie dawno nie miałaś faceta w łóżku "prywatnie" a jak już masz w ramach obowiązków, to pewnie mordeczkę przykrywają ci "Penthousem" czy czymś w tym rodzaju, żeby pawia nie rzucić na twój niewątpliwy urok i oddech jak z dołu kloacznego. Miłego dnia PS: twój alfons to bmw czy przytomny? Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: co ty przytomny..... 31.03.07, 16:36 Skoro sie juz sierotko produkujesz w publicznej witrynie serwujac soje bluzgi na lewo i prawo to musisz sie liczyc z reakcja osob, kotre niechcacy wdepna w to cos narobil i nie zdzierza. A jak chesz rozmowy tete a tete tylko z kims konkretnym to sobie sprawcie komorki, idzcie do pubu i nie wyjezdzajcie na teren publiczny. Zasmiecanie jezyka tak na ulicy jak w witrynie podpada pod kodeks karny. Czy chce sie z toba spotkac...czy ja wiem...jakos nienachalnie...jakos dziwnie szkoda mi czasu. I choc wcale nie siedze w Australii to jednak po powrocie do kraju planuje inne zajecia. Spotkanie z toba to taka "przyjemnosc" jak czytanie napisow w wychodku. I juz nie chodzi o twoje "opcje swiatopogladowe" czy antykoscielne fobie. Nie bardzo wiem o czym mialbym z toba rozmawiac Tak tylko zasugerowalem ci zmiane zainteresowan a teraz sie wylaczam raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Oj Tango - robaczku ..... 23.03.07, 13:37 ...nie zdazylam przeczytac .Jestem badrzo niepocieszona ,bo czekalam na twoje "matrosci zyciowe" . Hehehehehehehehe ......... Koko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Oj Tango - robaczku ..... IP: *.centertel.pl 23.03.07, 14:38 ja czytałem - poziom jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Pedały atakują IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.07, 20:29 Kolejny atak dewiantów w postaci nędznej prowokacji. I znowu g.ó.wnem zaleciało. Dobrze ktoś napisał na plakacie. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Popłakałam się ze śmiechuuu... 23.03.07, 21:05 Przepraszam, że się na temat plakatu nie wypowiem, ale tak mnie ta cała dyskusja rozbawiła, że mnie boki bolą:) Tango jest moim idolem!!! Wracaj kobito bo tyś lepsza niż kabaret:) Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Popłakałam się ze śmiechuuu... 23.03.07, 22:34 Ejno, kope lat...! Miło spotkać starą gwardię Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Popłakałam się ze śmiechuuu... 25.03.07, 00:28 O matko i córko Folkatkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Buzi buzi:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Popłakałam się ze śmiechuuu... IP: *.blue-net.com.pl 25.03.07, 00:55 ejno napisała: > O matko i córko Folkatkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Buzi buzi:):):) Jakie czułe powitanie. Dwie panie, buzi, buzi, homoseksualny wątek forumowy. Czy to w ramach akcji - Niech nas zobaczą? Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Popłakałam się ze śmiechuuu... 27.03.07, 00:24 Zazdrościsz? A może chciałbyś się przyłaczyć...? Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Oj Tango - robaczku ..... 27.03.07, 21:56 U ciebie tez - "poziom" jak stol (a raczej podloga). Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Oj Tango - robaczku ..... 27.03.07, 21:58 przytomny2 napisał: > U ciebie tez - "poziom" jak stol (a raczej podloga). Staralam sie dostsowac . :o))) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homoBlee... Popieram Ciebie "dobre", bo mi już się ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:29 ... niedobrze robi, nie muszą się obnosić ze swoimi delikatnie mówiąc "dziwactwami". bleeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz! Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:38 Tak jest! Precz ze zboczeniami! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Precz z preczem! 26.03.07, 20:43 n/t... Nie zawracajcie ludziom dup duperelami. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 27.03.07, 17:34 Widac ,ze wielu Polakow nie zna roznicy miedzy zboczencem a homoseksualista. No coz ,zdziwicie sie kiedys jak wasi synowie czy corcia(wnuk,wnuczka) wam sie przyznaja ,ze sa homoseksualista ,ciekawe co im wtedy powiecie ? Kiedys samotnie wychowujace kobiety byly nie do pomylenia ,rozwody byly hanba rodziny ,a dziewczyna majaca wiecej niz jednego chlopaka na rok ,byla dziwka. Nie twierdze ,ze wszystko co nowe (choc homoseksualizm nie jest nowy ,tylko dluuuugo byl tematem tabu) jest dobre ,ale nie wszystko jest zboczeniem. :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 27.03.07, 22:05 Blysnij moze jeszcze jakas rewelacja n/t wielowiekowosci problemu homo, jak to bylo w sztuce bodaj Eurypidesa: Krol Kreon Wspanialy a my jego ... poprawni politycznie .... Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 27.03.07, 23:40 Tak ,tak koszalku-opalku-przemadrzalku , podaj sobie lapke z pania Tango i niech was " Bog poblogoslawi ..." A jak ci moj poziom nie podchodzi , to nie czytaj . :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 31.03.07, 16:48 Tak tak, pocwierkaj jeszcze, dobrze ci to idzie... Powielaj dalej te swoje wyliczanki na tuziny, rzucaj mocno juz zgranymi epitetami ... wygaduj w nieskonczonos banaly n/t praw mniejszosci seksualnych (bo na zgloszenie do sejmu projektu ustawy dotyczacjej tych praw nigdy tego waszego srodowiska nie bedzie stac - zreszta po co -lepiej polazic po ulicach, poskandowac, pouprawiac grymasy, medialnie zaistniec ..) ....a Pana Boga w niczym wyreczac nie musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyhomo Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 23:52 Jeżeli nie będzie obnoszenia się ze swoimi zboczeniami, to także jest mniejsze zagrożenie dla moich dzieci, że takimi się staną. Tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist IP: *.lublin.mm.pl 28.03.07, 00:08 nie wiem czy ty facet czy baba,zakładam że facet. Idąc twoim tokiem rozumowania: jeśli podczas oddawania moczu facet trzyma penisa w ręku, to ma skłonności do onanizmu? Czyli zadatek na zboczeńca? :-)Gratuluję logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
bohun44 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 28.03.07, 08:23 Masz bosmanie jakąś obsesję na tle seksu,onanizmu, masturbacji... Twoje wypowiedzi oznaczają poważne zaburzenia, również w sferze seksu. Ale te są zawsze znakiem głębszych zaburzeń, wewnętrznych pęknięć, ran i rozterek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist IP: *.centertel.pl 28.03.07, 09:09 jakiś ty uczony znachorze dusz :-). Tyle, że tym sie różnimy, że ty kicasz w czarnej sukience i masz prawdziwe problemy z osobowościa. Pewnie na dodatek przeor lub proboszcz nie spełnia twoich zachcianek dewiacyjnych a na dodatek każe ci mnie, faceta z krwi i kości, nawracać. Idź, zmów paciorek i daj sobie siana z nadwerężaniem idealnie płaskiej kory mózgowej. I tak masz wdzięk płyty chodnikowej, więc już się nie pogrążaj. PS: czym różni się onanizm od masturbacji, oświeć mnie łaskawco. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 28.03.07, 00:14 Gość portalu: antyhomo napisał(a): > Jeżeli nie będzie obnoszenia się ze swoimi zboczeniami, to także jest mniejsze > zagrożenie dla moich dzieci, że takimi się staną. Tfu. Jaaaaaaaaasne , otyloscia tez sie mozna zarazic (co widac w USA) ,hehehehe. :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
bohun44 Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 28.03.07, 09:31 Uzyłem synonimów, bo sądząc po twych wypowiedziach, nie jesteś zbyt oczytany i masz ubogi zasób słownictwa. Nie we wszystkich, jak widać, dziedzinach. P.S. Nie jestem księdzem, tylko normalnym facetem, żyję w szczęśliwym małżeństwie i mam dzieci. Choć kapłanów szanuję, i nie mam fobii, bardzo yraźnej u ciebie, katolickiej i klerykalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist IP: *.centertel.pl 28.03.07, 10:04 osądzasz mnie na podstawie krótkiej wymiany zdań na temat dość kontrowersyjny. Twoja sprawa - ja nie przejmuję się, w zasadzie, tym co inni o mnie wypisują, wygadują. Znam swoja wartość. Gratulacje dla ciebie z racji oczytania, bogatego słownictwa i samozadowolenia. Lepiej ci? A czarnych nie znoszę za ich obłudę i zakłamanie. Napisałeś:"nie jestem księdzem, tylko normalnym facetem, żyję w szczęśliwym małżeństwie i mam dzieci. Choć kapłanów szanuję..." - wynika, że jesteś szczęśliwy pomimo szacunku dla kapłanów - zasite, ciekawa wypowiedź :-) ------------------------------------------- Spotykają się dwaj kumple. Nie widzieli się 15 lat. - cześć mówi pierwszy. - no czeeeeeść odpowiada drugi. - co uciebie, jak żyjesz, co słychać - pyta pierwszy - a dziekuję jakoś się żyje, a co u ciebie? pyta drugi. - no wiesz, mam żonę, 2 dzieci, duży dom, dwa samochody, daczę nad jeziorem, wspaniałych teściów...... - to musisz być szczęśliwy! - przerwał mu drugi - MUSZĘ - odwarknął pierwszy. Miłego dnia bohunie. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist 28.03.07, 10:19 > A czarnych nie znoszę za ich obłudę i zakłamanie. ============== Życzę Ci, bosmanie, żebyś kiedys spotkał jakiegoś porządnego "czarnego". Uwierz mi że sa tacy, i ja takich poznałam. Być może Twoje nastawienie do tych ludzi wynika z Twoich osobistych negatywnych doswiadczeń. Ja tez spotkałam kilka szuj w sutannach, ale spotkałam też kilku fantastycznych gości, więc ja Ci teraz tego zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ależ folkatko..... IP: *.centertel.pl 28.03.07, 11:08 znam, znam i to kilku. Tylko co z tego - to promile w bezmiarze łajdaków, naciagaczy, pijaków, hipokrytów dbających tylko o kasę. Tym bardziej na tle tych fajnych, po prostu normalnych facetów-księży reszta jawi sie w jeszcze czarniejszych barwach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist IP: *.acn.waw.pl 29.03.07, 18:24 nic nie sądzimy. niech se żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dinn Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist IP: *.enformatic.pl 31.03.07, 19:36 > nic nie sądzimy. niech se żyją. Dla mnie też niech sobie żyją Ale !! łapy precz od dzieci !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rdt Re: Co sądzicie o akcji plakatowej homoseksualist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 23:01 I niech nie obnoszą się ze swoimi zboczeniami. A że są co mnie to obchodzi ich problem. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 nie ma tego złego... 31.03.07, 23:22 Wyryćkał lisek kotka na sianku przy płotku I spytał: - Jak oceniasz ten mój wyczyn, kotku? - Cóż - rzekł kotek - przez miesiąc nie będę mógł siedzieć, Lecz gdyby nie ty, toby mnie wyryćkał niedźwiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: nie ma tego złego... IP: *.centertel.pl 02.04.07, 12:39 Dmuchał żabę chuligan raz, kawał świntucha. Dmucha ją, dmucha, dmucha, dmucha, dmucha, dmucha, Wtem bęc - z żaby królewna śliczna się wyłania! A ten skurczybyk wcale nie przerwał dmuchania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: nie ma tego złego... IP: *.centertel.pl 02.04.07, 12:46 Złapał niedźwiedź świstaka idąc raz pod górkę, A pragnąc na nim świstać, chciał mu dmuchać w dziurkę. Świstak chodu, lecz zanim schował się do chaty, Pisnął: - Mógłbyś przynajmniej chamie przynieść kwiaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: nie ma tego złego... IP: *.centertel.pl 02.04.07, 12:52 Kiedyś baca krótkowidz z owieczki korzystał, Dziwiąc się, że mu ona nie beczy, lecz śwista. Dopiero na kolegium mu wytłumaczono Że wyryćkał świstaka, co był po ochroną. Odpowiedz Link Zgłoś