Gość: k No crime too small in Tokyo IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.03.07, 22:10 www.latimes.com/news/nationworld/world/la-fg-bike28mar28,0,244160,full.story?coll=la-home-headlines Polecam artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barakuda Re: No crime too small in Tokyo IP: *.gorzow.mm.pl 29.03.07, 00:11 skąd oni wzięli tą informacje ze niby 1000 policjantów służy w Irlandii Północnej? Bo szacunkowa ostatnio czytałem ze mieszka tam 40 tys Polaków i aż tysiąc to policjanci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: No crime too small in Tokyo IP: *.chello.pl 29.03.07, 00:42 niesamowity artykuł dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: to bydzie dopiro burdel...jak u lepyra... IP: *.dsl.nsw.optusnet.com.au 27.06.07, 14:37 dziwki byndom chciply dorobic u bossa - przeciez pynsyjo nie starczy na perfumy a gdzie dezoduront na piczke? wspolczuje chlopu policjontowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Ty tez mozesz odczuc te 'przyjemnosc'... IP: *.VIC.netspace.net.au 27.06.07, 16:37 w kontakcie z policjantkami.Kobiety sa bardziej upierdliwe i o wiele bardziej stanowcze od facetow ,'SIANEM' SIE TAK SZYBKO NIE WYKRECISZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Policjantki do śmierci pozostaną dziewicami IP: *.aster.pl 29.03.07, 08:34 Spójrz na ich twarze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Panny do policji IP: *.it-net.pl 29.03.07, 08:58 A biurek starczy? Ile policjantek z tych 30% pracujących w Policji pracuje w służbach patrolowych? Ale chodzi mi o faktyczną pracę w "terenie" a nie wykonywanie pracy biurowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mędrzec hmmmmmmmmm a biegaja tez? IP: *.telprojekt.pl 29.03.07, 09:26 biegaja te policjantki za przestepcami po ulicach? bo jakos nie moge sobie tego wyobrazic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Panny do policji IP: 195.47.201.* 29.03.07, 10:37 Policja chce ludzi wykształconych, ale w ten sposób nie da rady. Skończyłam Prawo administracyjne na Wydziale Prawa i Administracji UW. Nauczyłam się Kryminalistyki i co wszystko przez tą piłkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Panny do policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 12:21 Liczba biurek jest w policji ograniczona, kobieto policja potrzebuje ludzi do pracy w terenie, drogówce, prewencji itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Panny do policji IP: *.interq.pl 31.03.07, 21:55 o ho ho, znalazł się mądry! Odpowiedz Link Zgłoś
cluniak Może to wreszcie będzie jakoś wyglądać. 29.03.07, 12:01 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Panny do policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:20 baby do wojska ani do policji sie nie nadaja,w domu pierogi lepic,a nie szukac mocnych wrazen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia z Sanoka Panny do policji IP: *.interq.pl 31.03.07, 21:52 Hjeka! Ja mam dopiero 13 latek, ale chcę zostac policjantem! Bardzo podoba mi się ten zawód! Wiele ludzi mówi mi że to jest niebespieczny zawód, ale ja to wiem! Również bardzo dużo ludzi próbuje wszystkiego żebym nie chciała iśc do policji! Ale ja się nie uginam, chcą mnie znechęcic i nawet koledzy próbują mnie zniechęcic, mówiąc złe rzeczy o policji! Ja wtedy zawsze staję w obronie umundurowanych i zaczynam "głosic przemówienie". Wtedy wszyscy się przekonyją że policja chce dobrze i że nie jest taka za jaką się ją uważa, ale tylko na chwile, ale dobre i to! Powiedziałam sobie i mówie to też tym którzy są przeciwni tego gdzie chcę pracowac i tym którzy nie mają szacunku dla policji że ja nie zmienię swojego zdania i CHCĘ IŚC DO POLICJI! I jestem za tym żeby panie szły do policji! Kochani policjanci, zawsze jestem z Wami! Trzymajcie się cieplutko! Pozdrawiam wszystkich policjantów, najbardziej tych naszych, Polskich, ale równiez tych którzy pełnią swą służbę za granicą!!! Papa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strażnik Panny do policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 08:33 Jeśli przytaczacie zarobki strażników miejskich to podajcie gdzie tak zarabiają i nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Ja pracuje w Olsztyńskiej SM i mam 840 zł netto. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski kibol Re: Panny do policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 23:39 CHWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Jakiś inteligent się pojawił! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 23:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astra Re: Jakiś inteligent się pojawił! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:07 A ja jestem policjantką w ruchu drogowym i ulicy się nie boję. A wykształcenie jest atutem nie tylko kobiet ale i mężczyzn. Kobiety jak mają trochę charakteru to dają sobie radę a jednocześnie cywilizują tą służbę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: pochwol sie jak dorobiosz... IP: *.dsl.nsw.optusnet.com.au 27.06.07, 14:42 pynsyjo starczy ci na dezoduront... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polraf Panny do policji IP: *.58.jawnet.pl 27.06.07, 13:35 służba kandydacka to nie policja i zarabia sie 500 zł a nie 1000 nowy policjant zarobi 1200 zł i będzie tyle zarabiał bardzo bardzo długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Panny do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 14:19 I właśnie takie panny powinny zakładać kajdanki skorumpowanym lekarzom i politykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aq Panny do policji IP: 80.48.187.* 27.06.07, 14:19 A rzeczywistość jak zwykle jest zupełnie inna :) Kobiety w Policji może i by chciały pracować w służbie patrolowej lub interwencyjnej, jednak mało jest chętnych mężczyzn do pracy z takimi Paniami bo każdy chce mieć pełnowartościowego partnera wchodząc na interwencję domową gdzie leje sie krew. Autorowi artykułu proponuje następnym razem lepiej się przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yatzec Panny do policji IP: 157.25.9.* 27.06.07, 14:42 W kontekście pobicia funkcjonariusza który interweniował w obronie pasażerów w autobusie, to mam obiekcje co do przyjmowania pań do służby patrolowej. Pomóc nie pomogą, a jak będą miały broń to jeszcze będzie łatwy łup dla przestępców. Do drogówki proszę bardzo, tam jak się nie zatrzyma to strzelają od razu bez ostrzenia i siła fizyczna nie potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Panny do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:52 Nie masz ambicji, pracujesz w policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znachor Panny do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 17:05 Panie w policji pełnią podobną rolę jak pielęgniarki w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Panny do policji 27.06.07, 17:42 Postawic warunek ze kandydatka do pracy w policji nie bedaca mezatka lub rozwodka musi byc dziewica i zaraz sie przerzedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Panny do policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:23 Tekst fajny tylko....!!! Kobiety moze i by chciały pracowac w Policji ale jest pytanie czy one nadaja sie do takiej pracy. Mówie o normalnej robocie plicyjnej na uicy a nie przewracaniu papierów za biurkiem. Prawda jest wg. mnie taka że jest to zawód typowo męski. Odpowiedz Link Zgłoś