Gość: keerk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 11:35 Może dla was (jak w opisie filmu) nic porywającego, ale mi się bardzo podoba, szczególnie z tyłu i w środku. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: radziak Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.centertel.pl 05.11.08, 20:12 mi się bardzo podoba. Jestem fanem vectry i uważam że to godny następca. Link Zgłoś
Gość: batonik Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.stansat.pl 11.11.08, 12:23 A jA Myslałem ze to nastepca mojej kochanej Omegi ale piekny wóz przyznaje Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 16:04 Śliczny. Szkoda tylko, że to Opel. Link Zgłoś
Gość: rav5599 Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 16:18 trochę za garbaty Link Zgłoś
Gość: gość Mariusz Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.chello.pl 29.11.08, 09:26 Patrzcie uważnie; przecież to Mercedes CLS, BMW serii5 i MAZDA6. Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 09:31 Patrzcie uwaznie : gosc Mariusz to wiesiek ,janek i mietek zza sklepu saczacy taniego jabola Link Zgłoś
Gość: tomq Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.focusforum.pl 04.12.08, 15:43 gosc Mariusz to wiesiek ,janek i mietek zza sklepu saczacy taniego jabola te trzy osoby mają rację, przecież to Mercedes CLS, BMW serii5 i MAZDA6. Można w tym samochodzie się dopatrzec tych aut: z daleka Mazda 6, z tyłu BMW serii 5, w środku Mercedesik, ale przyznaje, ogólenie bardzo ładny, mi się podoba aczkolwiek zapatruje sie na wersje kombi i jej oczekuje Link Zgłoś
Gość: Siergiej Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: 92.117.187.* 05.12.08, 00:06 Piękne auto i nieważne,że to Opel, bo Opel produkuje teraz o niego lepsze auta od tak popularnego VW. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 10:38 A ja właśnie w niej siedziałem w salonie Opla Dixi - Car w Radomiu. Jest fajna ale jednak w środku mniej miejsca niż w poprzedniczce Vectrze C Link Zgłoś
Gość: BOLETUS Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 10:40 A ja właśnie w niej siedziałem w salonie Opla Dixi - Car w Radomiu. Jest fajna ale jednak w środku mniej miejsca niż w poprzedniczce Vectrze C. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: 213.17.152.* 10.12.08, 18:00 Super dzis w nim siedzialem napewno go kupie jest piekny Link Zgłoś
Gość: oplowiec Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 21:24 Apropos podobieństw z innymi samochodami, najogólniej - wszystkie samochody są do siebie podobne a tak poza tym - fajny model. Siedziałem w nim, przycisków nie zawiele, zupełnie tak samo jak w innych samochodach z komputerem, klimatyzacją i radiem. Miejsca - przeciętnie, ma za to duży bagażnik i bardzo dużą gamę silników, gdzie mu tam mazda dorównuje pod tym względem a nawet BMW i mercedes Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.ip.netia.com.pl 12.12.08, 07:52 rzeczywiscie linią nadwozia może trochę przypominać mercedesa i BMB, ale i tak to nie odbiera mu uroku jest piękny. Link Zgłoś
Gość: Reśla Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.tosa.pl 18.12.08, 17:13 Jakość do ceny idealna!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: Gość: Maciek Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.08, 12:52 wnętrze rewelacja!! ale to opel czyli brak zaufania do marki:/ Link Zgłoś
Gość: Gość: Marek Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 16:25 siedziałem.. ale w moim nowym Mondeo więcej miejsca.. niesttety wyposażenie nie powala ale jak na opla to najlepszy oplel jaki widziałem Link Zgłoś
Gość: artii Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: 80.51.105.* 23.12.08, 20:34 łał to jest opel??????????????.................................to jego wielki skok ale do mercedesa ,audi,bmw i citroena mu daleko chociaż całkiem całkiem Link Zgłoś
Gość: artii Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: 80.51.105.* 23.12.08, 22:04 ale śliczny ładniejszy od mojej astry f ............................i to nie do porównania Link Zgłoś
Gość: ajron Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.08, 22:53 dla mnie opel to dobra marka za rozsądne pieniądze. myślę że insignia to kolejny z nich. jest piękny. podobieństwo faktycznie widać ale dziś wszyscy patrzą konkurencji na ręce i próbują ulepszyć ich pomysły. może opel właśnie to zrobił ale jak widać z bardzo dobrym skutkiem. pozdrawiam fanów opla :) Link Zgłoś
Gość: Billy Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 23:23 "to tylko opel" ktoś mówi. fakt. to nie firma w której ceny samochodów zaczynają się od 300 tys. w górę, ale jakość tych samochodów jest bardzo dobra. mam już drugiego opla i jestem z nich zadowolony. nigdy nie miałem poważnych usterek. moim zdaniem są solidne i to zdanie jest uzasadnione tym, że je mam a nie tak jak niektórzy są uprzedzeni. Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 09:36 ja osobiście zgadzm się z przedmówcą mam Opla vectre C i jestem przezadowolony a może i jest podobny do innych marek ale tutaj płacisz za produkt a nie za jakąś snobistyczną marke i dlatego też oczekuję na kombi bo przecież merol nie ma takich ślicznych kombików Link Zgłoś
Gość: miksztal Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.stk.vectranet.pl 30.12.08, 18:56 łopel to łopel i zawsze nim będzie. więc i jakość będzie łoplowska :((( Link Zgłoś
Gość: m Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 19:33 nic sie nieznacie na samochodach, głupie nędzne wiesniaki ! Link Zgłoś
Gość: grgr Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.08, 00:01 takie teksty w stylu bo to opel ,wypisują zakompleksieni posiadacze zazwyczaj wv passata rocznik 91 z 3 razy cofniętym licznikiem, trup na masę ale przecież to volkswagen! Fordem Fiestą przejechałem 400 tys bez dotykania silnika, vectrę b mam już kilka ładnych lat i jestem zadowolony ,szczerze mówiąc bardziej niż z Trzeciego wozu jakim jest Golf. Wszystko zależy od tego JAK się samochód eksploatuje a nie od fobii i bezpodstawnych uprzedzeń. Mnie się zaje..ście podoba. Link Zgłoś