galmar2 10.04.07, 12:25 Mógłby mi ktoś polecić jakiegoś dobrego onkologa w Lublinie specjalizującego się w nowotworze piersi?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wampirka Re: Onkolog IP: 62.233.130.* 11.04.07, 16:03 Tylko i wyłącznie prof. Stanisławek ze Staszica. Przyjmuje też- zdaje mi sie - w Sanitasie. Odpowiedz Link Zgłoś
galmar2 Re: Onkolog 11.04.07, 19:42 dzieki nie wiem co myslec, bo dzisiaj slyszalam ze dr Stanislawek "spapral" zabieg, pozniej musial poprawiac... czy mialas z nim do czynienia osobiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wampirka Re: Onkolog IP: 62.233.130.* 11.04.07, 20:41 Miałam do czynienia prawie osobiście i to 3 razy, bo tyle kobiet z najbliższego mi otoczenia operował- żadna ani słowa o nim nie powie. Jesli szukasz lekarza, który nigdy w zyciu niczego "nie spaprał", to szkoda szukać- takiego na pewno nie ma. Albo jest to lekarz przed pierwsza operacja w swoim zawodowym zyciu, jednak z takim wolałabym nie eksperymentować. Odpowiedz Link Zgłoś
galmar2 Re: Onkolog 11.04.07, 21:32 milo jest czytac takie dobre opinie o lekarzu, oby byly tylko takie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia.po Re: Onkolog IP: *.renicom.pl 13.04.07, 13:08 Polecam dr Sołowieja Krzysztofa,przyjmuje w Centrum onkologii, super specjalista od piersi.Natomiast o dr Stanislawku rozne slyszalam opinie (jestem po operacji raka piersi) lezalam w Centrum i rozne sluchy o nim chodzily. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
galmar2 Re: Onkolog 13.04.07, 15:04 zabieg mialas na jaczewskiego w Centrum Onkologii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia.po Re: Onkolog IP: *.renicom.pl 14.04.07, 12:39 Tak,zabieg mialam w Centrum Onkologii na Jaczewskiego.Tam rowniez bralam chemie i naswietlania.Teraz jestem pod ich kontrola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanyah Solowiej - przyjmuje gdzies prywatnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:10 Odpowiedz Link Zgłoś
giustus dr Madej 22.04.07, 12:36 Przyjmuje na Kraśnickich. Tyle ze sa strasznie duze kolejki(czeka sie kilka miesiecy na pierwsza wizyte:/) Ja mialam usuwanego jedynie włókniaka, ale czekajac na wizyte slyszalam wiele dobrego o tej Pani doktor. Dodatkowym plusem jest tez to, ze jest bardzo sympatyczna i przyjazna osobka:):):) Wiem tez ze napewno przyjmuje prywatnie (jesli dobrze kiedys uslyszalam to Baśniowa 5a, ale glowy nie dam:/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia.po Solowiej IP: 212.182.112.* 04.07.07, 13:13 wiem,ze przyjmuje w Medicosie na Braci Wieniawskich. Odpowiedz Link Zgłoś