nuna_97 30.07.10, 15:30 Mogłybyście przetłumaczyć tekst: the girls are out to mingle for liz's last night single! Mam taki na koszulce więc chce wiedzieć xdd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_vie Re: Bluzka... 30.07.10, 18:00 kupilas koszulke z durnym napisem i nawet nie wiesz co on znaczy? gratulacje! chyba cos w stylu: dziewczyna cos tam byla jakies bzdury do ostatniej nocy sama? jakies bzdury, nie potrafie tego przetlumaczyc, ale mysle, ze ci wspaniali ludzie ktorzy pisza te napisy nie maja pojecia o jezyku angielskim, bo co napis to glupszy. i moge to stwierdzic nawet ja, ktora zawdze na angolu zre kanapki chowajac sie pod lawka! Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_97 Re: Bluzka... 31.07.10, 12:15 Wiesz moja mama kupowała... I dziwny ten tekst. Pokręcony. xdd Smacznego... ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
frozta Re: Bluzka... 31.07.10, 12:27 'dziewczyny wyszły się zabawić na wieczorze panieńskim Liz!' haha powodzenia. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_97 Re: Bluzka... 31.07.10, 12:50 Hahaha nwm czy bd nosić tą bluzkę... Niby nawet ładna xdd Woow dobra jesteś z anglika. Odpowiedz Link Zgłoś