karoolaaa 20.06.07, 18:38 Hej moze mi ktos powiedziec o tej pani doktor ;> wybieram sie do niej niedlugo i chcialam poznac Wasze opinie ...z gory dziekuje za odpowiedz :) pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: *.chello.pl 21.06.07, 13:03 ODSWIEZAM :) TEZ BYM SIE CHETNIE CZEGO DOWIEDZIALA O TEJ pANI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 10:35 Byłam u tej ginekolog i nie polecam .Jest mało kontaktowa i jeżeli się pacjentka nie spyta co się dzieje to się nie dowie.A to jest bardzo stresujące.Według mnie z leczeniem też nie jest najlepiej.Po wizycie u innego lekarza i przeprowadzeniu dodatkowych badań okazało się że operacja na którą miałam skierowanie od w/w lekarki jest zupełnie zbędna .Dlatego uważam że lepiej przed ostateczną decyzją zasięgnąć opinii innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: *.chello.pl 22.06.07, 14:22 a to jest jakas mloda lekarka czy raczej nie ;> eh.. bo teraz nie wiem czy mam isc,czy lepiej odwolac wizyte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 21:14 Nie polecam.Chodziłam do niej pare lat przez ten cały czas pomimo bólu i ciagłych dolegliwości nie zrobiła mi badania usg!dopiero jak podejrzewała ze jetstem w ciazy zrobiła mi kolejnego dnia badanie za które zapłaciłam znowu 60zl(u innych lekarzy takie badanie jest w standardzie przy okazji jednej wizyty)okazało sie że mam duża cystę Pani doktor łaskawie dała mi skierowanie do szpitala nawet nie wytłumaczyła co mi dokładnie jest i co mi grozi .Poza tym była wyjatkowo niemiła nieuprzejma nie zycze jej niczego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: *.chello.pl 25.06.07, 09:34 odswiezam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 10:55 jest to pani ok.60 - siątki . na emeryturze ale podobno dorabia. trzeba przyznać że jest elegancją kobietą, Odpowiedz Link Zgłoś
rascha Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog 25.06.07, 13:34 Ja byłam u niej i jestem zadowolona. Potwierdzam, pani ok.60rż. Bardzo delikatna w badaniu.Dokładnie wszystko mi wytłumaczyła, odpowiedziała na kazde moje pytanie. Przyjmuje na NFZ w sanitasie. Elegancka i kulturalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: *.chello.pl 25.06.07, 19:25 dziekuje bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: *.chello.pl 28.06.07, 12:20 Odradzam całkowicie! Jest niemiła, nieprzyjemna, niesympatyczna. Chodziłąm do niej na początku- jak jeszcze nie maiłam rozeznania co do ginekologów a poza tym pracowała-/pracuje w mojej przychodni- na Nałęczowskiej. Wiecznie maiłą do mnie o wszystko pretensje i była wiecznie zdiwiona, że ja pierwszy raz u ginekologa w 19 r.ż itp... Nie było miło i jak tylko obczaiłam bezpłatne wizyty w Sanitasie, tam się przenosłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witaminkab do kogo w sanitasie? IP: *.ismedia.pl 28.06.07, 17:43 Gajewska też tam przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: *.chello.pl 28.06.07, 18:48 No wlasnie ja szapisalam sie do niej do sanitasu .. ale nie wiem czy to byl dobry wybor...Kogo polecacie wogole stamtad ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 12:30 A na dodatek chciałam dodać , że jak poprosiłam ją żeby mi zbadała piersi to była bardzo zdziwiona .........czego ja chcę.? Odpowiedz Link Zgłoś
hanka1978 Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog 05.07.07, 14:34 ja również nie polecam zawsze robiła łaskę że mi odpowie na jakieś pytanie i robiła minę jakbym kosmitką była czy coś? może i lekarzem jest dobrym, nie wiem ale nie polecam, kiedyś leżałam na fotelu z gołą ..... a ona 15 min gadała przez telefon na jakiej wycieczce ona była i ajajaj a ja powiedziałam że w dupe mi zimno. przepraszam nie usłyszałam odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 09:39 Ja byłam u tej Pani tylko raz.Nie było mojej ginekolog (urlop), a miałam pilną potrzebę. Wydała mi się bardzo nieprzyjemna.Nie wyjaśniła mi niczego.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witaminkab chyba przesadzacie IP: *.ismedia.pl 10.07.07, 17:26 Nie jest ona może super specem klinicznym, ale byłam tydzień tamu i mnie nie zjadła.Była miła, ustawiła leczenie, odpowiedziała na pytania i ...do następnej wizyty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: 83.238.201.* 27.08.07, 14:11 Trafiłam na tą Panią podczas swojej pierwszej wizyty u ginekolaoga i więcej do niej nie wróciłam. Odstraszyła mnie skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 11:48 nie polecam tej ginekolog szczególnie młodym dziewczynom.Zniechecą sie na pewno bo sa żle traktowane w tak młodym wieku. A co pózniej? Dobry , delikatny i sympatyczny jest lekarz ginekolog w przychodni INTERMED przy ul.Popiełuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
fasola_111 Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog 13.09.07, 19:27 Nie polecam tej Pani doktor. Byłam u niej na pierwszym USG ciąży - które jak wiadomo ma na celu wykrycie wad genetycznych płodu. Pani doktor stwierdziła, że dzidzia jest ok, ale nie na podstawie pomiarów - których nie wykonała (bo dzidzia za bardzo się ruszała) tylko na oko. Musiałam powtarzać to USG na szczęscie wyniki mam dobre ale dziewczyny trzymajcie się od niej z daleka. Niech już idzie na emeryturę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniabania Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: *.chello.pl 08.11.07, 15:51 ja zaczęłam do niej chodzić... faktycznie na pierwszej wizycie była taka "niekontaktowa", ale na drugiej już się uśmiechała. wydawało mi sie że młodsza jest!! w takim wypadku na pewno ma doświadczenie ;] i wiedzę... tak wyczytałam na jakimś innym forum! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: 213.77.31.* 21.12.07, 12:01 A ja byłam wczoraj na usg i przedwczoraj na wizycie na NFZ. Bardzo kontaktowa, delikatna, elegancka. Była sympatyczna. Nie mam nic do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka x Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog IP: *.171.217.10.crowley.pl 20.03.08, 18:26 Taaa... poczytała forum i popracowała nad kontaktem, ja i tak po wizycie u niej, jestem na NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
m_k_87 Re: Filiks-Gajewska/ Ginekolog 17.12.20, 08:38 moge powiedziec tyle ze nie jest ona "pania doktor" tylko lekarzem. nie posiada stopnia naukowego doktora. Odpowiedz Link Zgłoś