Gość: Europejczyk IP: *.proxy.aol.com 01.08.03, 03:02 Moja pierwsza praca byla w Swidniku a bylo to bardzo dawno kto ma zdjecia z tego miasta prosze o przeslanie bo mile wspominam Swidnik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warum Re: Swidnik to moja mlodosc 01.08.03, 17:52 A interesuje Cie Swidnik dzis czy w latach budowy?:)))Pozdrawiam, jeszcze nie zupelna europejka?, ale... rodowita swidniczanka. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Swidnik to moja mlodosc 02.08.03, 12:34 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > Moja pierwsza praca byla w Swidniku a bylo to bardzo dawno kto ma zdjecia z > tego miasta prosze o przeslanie bo mile wspominam Swidnik Mogę Ci przesłać jedynie współczesne zdjęcia. Była kiedyś taka stronka i były stare zdjęcia ale widzę, że się nie otwiera. www.avix.republika.pl/galeria1.htm Serdecznie pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melania "europejczyk" to samo co człowiek "RADZICKI" IP: *.dialsprint.net 04.08.03, 19:48 dajcie spokój z jakimś naiwniakami "europejczykami". Europejczyk przyklej sobie na swój pusty łeb sierp i młot. UE to samo czeka czy predzej czy pozniej co ten tzw. "CCCP" Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: 'europejczyk' to samo co człowiek 'RADZICKI' 05.08.03, 09:27 Gość portalu: Melania napisał(a): > dajcie spokój z jakimś naiwniakami "europejczykami". > > Europejczyk przyklej sobie na swój pusty łeb sierp i młot. > > UE to samo czeka czy predzej czy pozniej co ten tzw. "CCCP" Nie płacz maleństwo. I tak predzej czy później nas wszystkich czeka to samo, więc przestańmy marudzić, narzekać i cieszmy się skoro jeszcze możemy ;) Próbujmy w każdej sytuacji znaleźć coś pozytywnego. Uśmiechajmy się; jest ciężko, ale uśmiech może nieco ulżyć, poprawić humor jak nie nam to może innym. Odpowiedz Link Zgłoś