Gość: malwina IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 13.01.02, 21:22 Jeżu kolczasty -jutro znów poniedziałek i znów jestem coraz starsza - temat do ryczenia. Mam wredny dzień.Pociesz mnie troszeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eor Nie rycz, mała nie rycz................. 13.01.02, 21:32 ... ja znam te Twoje numery, Twoje lzy plyna mi na koszule..... Nie masz gdzies pod reka tego kawalka. Byl tak debilny, ze rozbawilby nagrobek.... A odnosnie do poniedzialku: to tak jak z Nowym Rokiem. Za kazdym razem oczekujemy, ze cos wyjatkowego nas spotka wraz z nowym poczatkiem. I co z tego, ze jestesmy o jeden rok starsi, skoro tym razem cos wspanialego nas spotka.Oczekiwane przez nas dalej, lepiej, mocniej i wiecej jest mozliwe tylko dzieki poczatkowi nowego. Chocby i nowego tygodnia. PS. Malwina, gdzie te przepisy, co?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: rycz mała rycz................. IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 13.01.02, 22:08 Dzięki eorku kochany za dobre słowo-już lepiej dzisiaj nie będzie mam wrednego doła,i nie mam najmniejszego zamiaru nikomu obrzydzać dzisiaj życia na forum- dlatego idę spać a jutro /obiecuję/się poprawię.A przepisy będą na bank - obiecuję i to jakie.Powiedz tylko co lubisz jadać najbardziej, a kompozycji nie będzie końca.Pa pappaaaaaaa dobranocka. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Wykreślić ...........!!!!!!!!! 13.01.02, 23:42 Gość portalu: malwina napisał(a): > będzie końca.Pa pappaaaaaaa dobranocka. proponuję wykreślić poniedziałek z kalendarza;)))))) " płacz maleńka płacz....." Jak Ty Eor jutro będziesz chodził????? Może siedzenie wystarczy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Wykreślić ...........!!!!!!!!! 13.01.02, 23:45 O, Lucy. Dobrze, ze Cie widze :)))))))))))))))))))) Jestes???? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Wykreślić ...........!!!!!!!!! 13.01.02, 23:46 freon napisał(a): > O, Lucy. Dobrze, ze Cie widze :)))))))))))))))))))) Jestes???? Hej Freoniu:))))) Jestem a jakoby mnie nie było ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Wykreślić ...........!!!!!!!!! 13.01.02, 23:50 Jestes a jakby Cie nie bylo? Zajeta jestes? Czy Orkiestrujesz? Napisalam, ze dobrze, ze Cie widze, bo dopiero dzisiaj zajrzalam do swojej skrzynki na gazecie i znalazlam kartke. Dzieki bardzo i przepraszam, ze dopiero tak pozno ja zauwazylam :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Wykreślić ...........!!!!!!!!! 13.01.02, 23:54 freon napisał(a): > Jestes a jakby Cie nie bylo? Zajeta jestes? Czy Orkiestrujesz? > > Napisalam, ze dobrze, ze Cie widze, bo dopiero dzisiaj zajrzalam do swojej > skrzynki na gazecie i znalazlam kartke. Dzieki bardzo i przepraszam, ze dopiero > > tak pozno ja zauwazylam :(((( To nic nie szkodzi:))))) Nie o to chodzi :)))) Ale mi się zrymowało, ha ;))) Poczułaś jeszcze święta :)))))) Orkiestrę oglądałam w telewizji . Odpowiedz Link Zgłoś