IP: *.resetnet.pl 07.12.03, 10:57
Nie dajcie sie nabrać, na załozenie Cyfry+, a szczególnie na darmowe
dekodery.Trudno później sie z tego wyplątać, za duże pieniadze w abonamencie
nie ma nic ciekawego- normalni oszuści
Obserwuj wątek
    • Gość: gonia Re: Cyfra+ IP: *.resetnet.pl 08.12.03, 10:02
      Masz racje ,ja miałem też duże kłopoty żeby sie od nich uwolnić , zawsze
      wymyslali jakies zmiany w regulaminie i zmieniali tzw, okresy minimalne . a
      potem kazli sobie duzo płacic----nigdy więcej tego operatora
      • Gość: Alpina b12. Re ŚWIĘTA RACJA- POSŁUCHAJCIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 10:48
        mIAŁAM C+ JAKIES 3 LATA TEMU. NAJPIERW TĄ SATELITARNĄ( CANAL+), A POTEM CYFRĘ.
        - ZE WZGLĘDU NA FORMUŁĘ 1. Z SATELITĄ NIE BYŁO WIĘKSZYCH PROBLEMÓW, ALE Z CYFRĄ
        TO BYŁY PRZEKRĘTY:
        1. TA ICH " CYFROWA" JAKOŚĆ POLEGAŁA NA TYM ŻE BYLE CHMURKA NASZŁA TO NA WIZJI
        NIE BYŁO NIC OPRÓCZ SZLEJĄCYCH KWADRACIKÓW A PO CHWILI NIE BYŁO NAWET TEGO. JAK
        DZWONIŁAM DO BIURA OBSŁUGI TO PANI MÓWIŁA - OK. WZMOCNIĘ SYGNAŁ I BYŁO JAK BYŁO
        2. NIE CHCĄ ODBIERAĆ DEKODERA A POTEM KAŻĄ PŁACIĆ ZA TO- TAKŻE LEPIEJ NIE
        CZEKAC I SAMEMU GO ODNIEŚĆ I NIE CZEKAC AŻ " PRZYSLĄ JAKIŚ KWITEK I DOPIERO
        POTEM KAŻA ODNIEŚĆ DEKODER"- JA CZEKAŁAM 3 MIESIĄCE A POTEM SAMA ODNIOSŁAM
        DEKODER BEZ KWITKA.
        3. ABONAMENT 0D 70 ZŁOTYCH RÓSŁ CO MIESIĄC I PO 3-4 MIESIĄCACH PŁACIŁAM JUŻ 120
        ZŁOTYCH, TERAZ WIEM ZE NIE MOGLI TAK Z MIESIĄCA NA MIESIAC PODNOSIĆ OPŁATY ALE
        WTEDY BYŁAM NAIWNA I PŁACIŁAM.
        JEDNYM SŁOWEM NIE BIERZCIE TEGO SZAJSU!!!!!!!!!!!!PZDR.
        • swojadroga Re: Re ŚWIĘTA RACJA- POSŁUCHAJCIE... 08.12.03, 13:13
          Nie no myślałem, że chociaż na tym forum uwolnie się od bandy ludzi, którzy są chyba ślepi i głusi, kiedy podpisują umowę z Cyfrą+. Ja jestem abonentem od samego początku i jakoś nie mam żadnych większych kłopotów z tym operatorem. Regulaminy należy czytać i czasem posłuchać dystrybutora. Choć on wszystkiego tez nie mówi, ale niektóre haczyki wymienia, które są w obecnej promocji. Ale nie lud pędzi za zabitego do dystrybutora rzuca dokumenty na lade i bierze Cyfrę+, a po miesiącu, kiedy przychodzi pierwszy rachunek to z wielkim żalem i pretensjami przychodzi, że on tego by nie wziął, gdyby wiedział, że tak to będzie. Ludzie litości!!! Owszem terminy rozwiązania umowy z Cyfrą były chore... Teraz jest trochę lepiej, a nawet jest dobrze...
          Owszem Cyfra nie należy do tanich. Oferta jest jaka jest. Każdy widzi. Ale nie rozumiem tych wszystkich żali... Jeśli wszyscy tak na pałe podchodzicie do zakupów tego typu i wiąrzecie się umowami to potem płaczcie, ale po cichu.

Wierny Abonent, były Dystrybutor Canal+/Cyfra+
          • Gość: dino Re: Re ŚWIĘTA RACJA- POSŁUCHAJCIE... IP: *.resetnet.pl 08.12.03, 16:01
            Nie naleze do bandy ludzi ślepo podpisujacych umowy, Cyfre wziałem kiedy była
            jeszcze Wizja TV, wywiazywałem sie ze wszystkich punktów umowy, tylko po
            okresie minimalnym , okazało sie ze znowu musze przejść kolejny minimalny, bo
            to juz była Cyfra, chociaz napisane było że wraz z przejsciem do cyfry z wizji
            pozostałe warunki nie ulegają zmianie, wymyślili róznokolorowe pakiety za duze
            pieniadze, a tzw Biały za 56 zł, nie zawierał prawie nic. W miedzyczasie
            zmieniono adres siedziby i polecone też do nich nie docierały itd itd..Nigdy
            wiecej cyfry......
          • Gość: Alpina b12 Re: Re ŚWIĘTA RACJA- POSŁUCHAJCIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 16:47
            nie chce mi się komentowac tego co napisałes, bo:
            1. w mojej umowie nie było nic o fatalnej jakości odbioru- jesli ty ich nie
            masz to twoje szczęście.
            2. nie płaczę z powodu wysokiego abonamentu, ale o bezprawne podnoszenie jego
            ceny, która ( na marginesie) jest ZA WYSOKA do jakosci c+
            3. A co powiesz na to, że ZŁODZIEJE Z C+ zwrócili mi 100 złotych kaucji za
            dekoder, zamiast 200, które wplaciłam, hę?Po wielu telefonach dałam sobie
            spokuj z tymi ZŁODZIEJAMI. Ale co tu mówic- wiadomo kto Był prezesem spółki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka