Gość: Dino IP: *.resetnet.pl 07.12.03, 10:57 Nie dajcie sie nabrać, na załozenie Cyfry+, a szczególnie na darmowe dekodery.Trudno później sie z tego wyplątać, za duże pieniadze w abonamencie nie ma nic ciekawego- normalni oszuści Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gonia Re: Cyfra+ IP: *.resetnet.pl 08.12.03, 10:02 Masz racje ,ja miałem też duże kłopoty żeby sie od nich uwolnić , zawsze wymyslali jakies zmiany w regulaminie i zmieniali tzw, okresy minimalne . a potem kazli sobie duzo płacic----nigdy więcej tego operatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpina b12. Re ŚWIĘTA RACJA- POSŁUCHAJCIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 10:48 mIAŁAM C+ JAKIES 3 LATA TEMU. NAJPIERW TĄ SATELITARNĄ( CANAL+), A POTEM CYFRĘ. - ZE WZGLĘDU NA FORMUŁĘ 1. Z SATELITĄ NIE BYŁO WIĘKSZYCH PROBLEMÓW, ALE Z CYFRĄ TO BYŁY PRZEKRĘTY: 1. TA ICH " CYFROWA" JAKOŚĆ POLEGAŁA NA TYM ŻE BYLE CHMURKA NASZŁA TO NA WIZJI NIE BYŁO NIC OPRÓCZ SZLEJĄCYCH KWADRACIKÓW A PO CHWILI NIE BYŁO NAWET TEGO. JAK DZWONIŁAM DO BIURA OBSŁUGI TO PANI MÓWIŁA - OK. WZMOCNIĘ SYGNAŁ I BYŁO JAK BYŁO 2. NIE CHCĄ ODBIERAĆ DEKODERA A POTEM KAŻĄ PŁACIĆ ZA TO- TAKŻE LEPIEJ NIE CZEKAC I SAMEMU GO ODNIEŚĆ I NIE CZEKAC AŻ " PRZYSLĄ JAKIŚ KWITEK I DOPIERO POTEM KAŻA ODNIEŚĆ DEKODER"- JA CZEKAŁAM 3 MIESIĄCE A POTEM SAMA ODNIOSŁAM DEKODER BEZ KWITKA. 3. ABONAMENT 0D 70 ZŁOTYCH RÓSŁ CO MIESIĄC I PO 3-4 MIESIĄCACH PŁACIŁAM JUŻ 120 ZŁOTYCH, TERAZ WIEM ZE NIE MOGLI TAK Z MIESIĄCA NA MIESIAC PODNOSIĆ OPŁATY ALE WTEDY BYŁAM NAIWNA I PŁACIŁAM. JEDNYM SŁOWEM NIE BIERZCIE TEGO SZAJSU!!!!!!!!!!!!PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Re ŚWIĘTA RACJA- POSŁUCHAJCIE... 08.12.03, 13:13 Nie no myślałem, że chociaż na tym forum uwolnie się od bandy ludzi, którzy są chyba ślepi i głusi, kiedy podpisują umowę z Cyfrą+. Ja jestem abonentem od samego początku i jakoś nie mam żadnych większych kłopotów z tym operatorem. Regulaminy należy czytać i czasem posłuchać dystrybutora. Choć on wszystkiego tez nie mówi, ale niektóre haczyki wymienia, które są w obecnej promocji. Ale nie lud pędzi za zabitego do dystrybutora rzuca dokumenty na lade i bierze Cyfrę+, a po miesiącu, kiedy przychodzi pierwszy rachunek to z wielkim żalem i pretensjami przychodzi, że on tego by nie wziął, gdyby wiedział, że tak to będzie. Ludzie litości!!! Owszem terminy rozwiązania umowy z Cyfrą były chore... Teraz jest trochę lepiej, a nawet jest dobrze... Owszem Cyfra nie należy do tanich. Oferta jest jaka jest. Każdy widzi. Ale nie rozumiem tych wszystkich żali... Jeśli wszyscy tak na pałe podchodzicie do zakupów tego typu i wiąrzecie się umowami to potem płaczcie, ale po cichu. Wierny Abonent, były Dystrybutor Canal+/Cyfra+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Re ŚWIĘTA RACJA- POSŁUCHAJCIE... IP: *.resetnet.pl 08.12.03, 16:01 Nie naleze do bandy ludzi ślepo podpisujacych umowy, Cyfre wziałem kiedy była jeszcze Wizja TV, wywiazywałem sie ze wszystkich punktów umowy, tylko po okresie minimalnym , okazało sie ze znowu musze przejść kolejny minimalny, bo to juz była Cyfra, chociaz napisane było że wraz z przejsciem do cyfry z wizji pozostałe warunki nie ulegają zmianie, wymyślili róznokolorowe pakiety za duze pieniadze, a tzw Biały za 56 zł, nie zawierał prawie nic. W miedzyczasie zmieniono adres siedziby i polecone też do nich nie docierały itd itd..Nigdy wiecej cyfry...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpina b12 Re: Re ŚWIĘTA RACJA- POSŁUCHAJCIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 16:47 nie chce mi się komentowac tego co napisałes, bo: 1. w mojej umowie nie było nic o fatalnej jakości odbioru- jesli ty ich nie masz to twoje szczęście. 2. nie płaczę z powodu wysokiego abonamentu, ale o bezprawne podnoszenie jego ceny, która ( na marginesie) jest ZA WYSOKA do jakosci c+ 3. A co powiesz na to, że ZŁODZIEJE Z C+ zwrócili mi 100 złotych kaucji za dekoder, zamiast 200, które wplaciłam, hę?Po wielu telefonach dałam sobie spokuj z tymi ZŁODZIEJAMI. Ale co tu mówic- wiadomo kto Był prezesem spółki Odpowiedz Link Zgłoś