Gość: HOP IP: *.chelmno.mm.pl 10.08.09, 14:46 Gdzie w Świeciu są jakieś sklepy rowerowe? Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a i owszem Re: Sklep rowerowy IP: *.xdsl.centertel.pl 10.08.09, 15:35 1. ul.Klasztorna (przy rynku) - ceny z kosmosu 2. ul.Wojska Polskiego ( hotel cukrowniczy) obok Apteki, schodami w dół - drożyzna, nie właź tam 3. ul. Parkowa (jak się jedzie do Kocika, lub Tesco lub do "wodociągów")- cen nie znam O istnieniu innych sklepów rowerowych - nie wiem. Może inni pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Sklep rowerowy IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.09, 21:45 Blaupunkt ( 10 lutego) Media Expert (Sikorskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolarz pioter Re: Sklep rowerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 22:49 tylko ciclo sport ludziska jak chcecie miec dobry rower czy tez czesci to nie kupujcie z np. krossa gdzie towar jest słaby i obsługa ciagle pijana tylko zainwestujcie raz a dobrze.bo jestem pewnien ze zwykły turysta nie wyjezdzi sprzetu ktory tam kupi przez długie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1111 Re: Sklep rowerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 22:49 zgadza sie we wszystkich tych wymienionych miejscach są rowery - tylko pytanie o jaki Ci choodzi?????? ja osobiście wole kupno przez Allegro wiekszy wybór i o wiele tańsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HOP Re: Sklep rowerowy IP: *.chelmno.mm.pl 12.08.09, 12:32 Chodzi mi o rower miejski dla kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sklep rowerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:21 Polecam Mediaexpert.Ceny przystępne.Sam tam kupiłem rower Romet MTB(oczywiście nie jakiś profesjonalny),za cenę podobną jak na Allegro(900 PLN).Przejechałem nim w dwa miesiące 700 km i nic się nie dzieje.Myślę że sklep a w szczególności marka Romet godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Sklep rowerowy IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.09, 23:29 Romet.... średnia jakość... ale ogólnie szeroki zakres cenowy od 400 zł do 1500 zł - za najpopularniejsze modele dla "zwykłego śmiertelnika" nie bede wspominal o drozszych, bo takowe też sie znajdą... Ogólnie polecam Univege (www.univega.com), na polski rynek importuje go romet wiec na stronie rometu można ceny prześledzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gordon Re: Sklep rowerowy IP: *.swiecie.vectranet.pl 13.08.09, 09:28 polecam rower.com.pl Od zamówienia rower przyszedl w 24h (kurierem). B.duzy wybór, dobre marki i promocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HOP Re: Sklep rowerowy IP: *.chelmno.mm.pl 14.08.09, 12:14 Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sklep rowerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 16:11 nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
medime Re: Sklep rowerowy 04.02.22, 10:12 Ja kupiłem planetapierogow.pl/skuteczny-preparat-uszczelniajacy-do-kol/ dostaniesz od ręki. Odpowiedz Link Zgłoś