hm` 07.12.03, 21:13 .. no troszke mnie nie bylo, ale znow jestem, a wiec prosze o krotka rekapitulacje...tego co bylo na forum ostatnimi czasy... Moze jakas klotnia??? Mowcie i piszdcie do tego wszyscy... pozdr.hm` a oczywiscie priti plis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lucy_fair Re: Rekapitulacja... IP: *.plusgsm.pl 07.12.03, 21:26 Koluniu, to ja spędziłem nudny, długi wieczór w Łodzi, siedząc w hotelu i pijąc piwo przed telewizorem, bo pewnych łodziaków "troszke nie było" w sieci i nie miałem możliwości skaptować tychże na małe poniewieranie po lokalnych przybytkach. Kłótnia na forum? Nie ma z kim się pokłócić, oszołomów i pajaców forumowych mamy ciągle tych samych, nikt nie przybył, brak świeżej krwi wśród nawiedzonych, nie ma więc porządnego przeciwnika ;) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Rekapitulacja... 07.12.03, 21:33 Hm, kiedy byles, bo mnie kurwica strzeli zaraz, pokazalbym ci uroki zycia miasta mego. Szlag by to trafil, no, ale coz sesja, rozmowy z rektorem takie tam.. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_fair Re: Rekapitulacja... IP: *.plusgsm.pl 07.12.03, 21:38 środa/czwartek byłem, ale cóż, skoro jakieś pogawędki aż z rektorem, to chyba ciężko musiało być :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Rekapitulacja... 07.12.03, 21:44 Ciezko bylo, ale jakos wybrnalem z podbramkowej sytuacji... Oj to zle bys trafil, wtedy wlasnie odrabialem panszczyzne w domu swoim w postaci malowania pokoju.. Az strach pomyslec, po kilku godzinach roboty same nogi mnie niosly na piwo...reasumujac taki robotnik to po prostu musi wpasc w alkoholizm..nic mu innego nie pozostaje. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Rekapitulacja... IP: *.lublin.mm.pl 07.12.03, 22:06 no ktoz to sie pojawil na forum ? zyje ? pisze ? niewiarygodne :) hm` gdzies ty sie ku_wa czleku podziewal ? do camp babilon cie wyslali ? gorzej ? no mowże ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Rekapitulacja... IP: *.lublin.mm.pl 07.12.03, 22:08 Ech, pojawial sie i znikał..już kilka razy wylewnie go witałam a on znów odchodził......Mam nadzieję, ze wrócił na dobre :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Rekapitulacja... IP: *.retwilan.pl / 217.153.156.* 08.12.03, 00:35 Wrocil, wrocil, ha daj linki do wylewnych powitan...;]]] Primo bom leniwy, secundo booooooo chce polechtac swoja proznosc. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Rekapitulacja... IP: *.lublin.mm.pl 08.12.03, 06:15 Ty myslisz że o tej porze, w poniedziałek, mi się chce szukac i wyciagać.....zieeeeew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Rekapitulacja... IP: *.retwilan.pl / 217.153.156.* 08.12.03, 11:27 Hm.....a juz myslalem, a juz mialem nadzieje, ze stara milosc nie rdzewieje...gdzie sie podziala ta sztuka dyplomacji czy czegos tam??? Gdzie ta milosc do blizniego(znaczy sie do mnie)??? Gdzie ta altruistyczna "chcica" pomocy mnie biednemu???? No a tak przy okazji Malpo??? Czemu pisujesz w nocy..tzn o 6 rano??? Co byc???? pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ry ża małpa Re: Rekapitulacja... IP: *.lublin.mm.pl 08.12.03, 17:10 Kochanu hm`ie! Pisze o 6 albowiem zostałam biurwą( już niedługo - hy hy - niech se same ganiaja do sekretariatu!!!) i dzień pracy rozpoczynam o 7.30. I prosze mnie nie wpieniać. Cmok cmok, zebyś nie płakał że juz zardzewiała..... Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Rekapitulacja... 08.12.03, 17:34 No to gratuluje, piekna Malpko. Juz niedlugo 7:30 pojdzie precz... Odcmokuje (odcmokowuje??) by nie bylo, ze jestem niewdziecznikiem... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Rekapitulacja... 08.12.03, 17:39 7.30. Do 19.XII godzina mojej pobudki. Później jestem bezrobotny :-/ Odpowiedz Link Zgłoś