Dodaj do ulubionych

Rekapitulacja...

07.12.03, 21:13
.. no troszke mnie nie bylo, ale znow jestem, a wiec prosze o krotka
rekapitulacje...tego co bylo na forum ostatnimi czasy... Moze jakas
klotnia??? Mowcie i piszdcie do tego wszyscy...
pozdr.hm`
a oczywiscie priti plis
Obserwuj wątek
    • Gość: lucy_fair Re: Rekapitulacja... IP: *.plusgsm.pl 07.12.03, 21:26
      Koluniu, to ja spędziłem nudny, długi wieczór w Łodzi, siedząc w hotelu i
      pijąc piwo przed telewizorem, bo pewnych łodziaków "troszke nie było" w sieci
      i nie miałem możliwości skaptować tychże na małe poniewieranie po lokalnych
      przybytkach.
      Kłótnia na forum? Nie ma z kim się pokłócić, oszołomów i pajaców forumowych
      mamy ciągle tych samych, nikt nie przybył, brak świeżej krwi wśród
      nawiedzonych, nie ma więc porządnego przeciwnika ;) Pozdr.
      • hm` Re: Rekapitulacja... 07.12.03, 21:33
        Hm, kiedy byles, bo mnie kurwica strzeli zaraz, pokazalbym ci uroki zycia
        miasta mego. Szlag by to trafil, no, ale coz sesja, rozmowy z rektorem takie
        tam.. ;]
        pozdr. hm`
        • Gość: lucy_fair Re: Rekapitulacja... IP: *.plusgsm.pl 07.12.03, 21:38
          środa/czwartek byłem, ale cóż, skoro jakieś pogawędki aż z rektorem, to chyba
          ciężko musiało być :) Pozdr.
          • hm` Re: Rekapitulacja... 07.12.03, 21:44
            Ciezko bylo, ale jakos wybrnalem z podbramkowej sytuacji... Oj to zle bys
            trafil, wtedy wlasnie odrabialem panszczyzne w domu swoim w postaci malowania
            pokoju.. Az strach pomyslec, po kilku godzinach roboty same nogi mnie niosly na
            piwo...reasumujac taki robotnik to po prostu musi wpasc w alkoholizm..nic mu
            innego nie pozostaje.
            pozdr. hm`
            • Gość: L. Re: Rekapitulacja... IP: *.lublin.mm.pl 07.12.03, 22:06
              no ktoz to sie pojawil na forum ? zyje ? pisze ? niewiarygodne :) hm` gdzies
              ty sie ku_wa czleku podziewal ? do camp babilon cie wyslali ? gorzej ? no
              mowże ...
              • Gość: ryża małpa Re: Rekapitulacja... IP: *.lublin.mm.pl 07.12.03, 22:08
                Ech, pojawial sie i znikał..już kilka razy wylewnie go witałam a on znów
                odchodził......Mam nadzieję, ze wrócił na dobre :))
                • Gość: hm` Re: Rekapitulacja... IP: *.retwilan.pl / 217.153.156.* 08.12.03, 00:35
                  Wrocil, wrocil, ha daj linki do wylewnych powitan...;]]] Primo bom leniwy,
                  secundo booooooo chce polechtac swoja proznosc.
                  pozdr. hm`
                  • Gość: ryża małpa Re: Rekapitulacja... IP: *.lublin.mm.pl 08.12.03, 06:15
                    Ty myslisz że o tej porze, w poniedziałek, mi się chce szukac i
                    wyciagać.....zieeeeew!
                    • Gość: hm` Re: Rekapitulacja... IP: *.retwilan.pl / 217.153.156.* 08.12.03, 11:27
                      Hm.....a juz myslalem, a juz mialem nadzieje, ze stara milosc nie
                      rdzewieje...gdzie sie podziala ta sztuka dyplomacji czy czegos tam??? Gdzie ta
                      milosc do blizniego(znaczy sie do mnie)??? Gdzie ta altruistyczna "chcica"
                      pomocy mnie biednemu????
                      No a tak przy okazji Malpo??? Czemu pisujesz w nocy..tzn o 6 rano??? Co byc????
                      pozdr. hm`
                      • Gość: ry ża małpa Re: Rekapitulacja... IP: *.lublin.mm.pl 08.12.03, 17:10
                        Kochanu hm`ie!
                        Pisze o 6 albowiem zostałam biurwą( już niedługo - hy hy - niech se same
                        ganiaja do sekretariatu!!!) i dzień pracy rozpoczynam o 7.30.
                        I prosze mnie nie wpieniać.
                        Cmok cmok, zebyś nie płakał że juz zardzewiała.....
                        • hm` Re: Rekapitulacja... 08.12.03, 17:34
                          No to gratuluje, piekna Malpko. Juz niedlugo 7:30 pojdzie precz... Odcmokuje
                          (odcmokowuje??) by nie bylo, ze jestem niewdziecznikiem...
                          pozdr. hm`
                          • pepperoni78 Re: Rekapitulacja... 08.12.03, 17:39
                            7.30. Do 19.XII godzina mojej pobudki. Później jestem bezrobotny :-/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka