rempa_1n 18.06.04, 11:26 Czy ktos sie wybiera w tym roku na pokazy? Z polskich samolotow ma byc jedynie Bryza nalezaca do MW. Szczegoly na www. airtattoo.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g_boaf Re: FAIRFORD 2004 19.06.04, 00:01 Nie jestem fanem samolotow wojskowych, ale musze przyznac, ze pokazy w zeszlym roku byly niezle. Robia wrazenie. Zreszta nawet te samoloty "nielatajace" warto bylo obejrzec. Osobiscie najbardziej mi sie podobalo ladowanie B747 bo to byl pierwszy raz, kiedy bylem TAK blisko ladujacego i (potem) kolujacego 747. Gdybym mial ciut dluzsze rece to prawie prawie moglbym dotknac koncowek skrzydel. Zaleca sie zabranie ze soba wtyczek do uszu... Odpowiedz Link Zgłoś
birdy.gb Re: FAIRFORD 2004 20.06.04, 00:21 Mam juz kupione bilety wraz z ze znajomymi wlasnie na tegoz B747 ktorego kolega chcial dotknac podczas ladowania.Co roku BA sponsoruje przelot z LHR do Fairford,a pieniadze za bilety i datki ida na konto "RIAT Flying Scholarships for the Disabled".Poprzedniego roku przegapilem,ale tym razem polece na sto:) Teraz juz tylko zostalo zamowic pogode...hmm Pozdr birdy __________________ www.birdlike.com www.airliners.net/search/photo.search?photographersearch=Birdlike%20-%20Gregory%20Bajor Odpowiedz Link Zgłoś