kamila_21 11.07.08, 12:00 Ciesze sie ze powstalo takie forum Moj turysta ma 20 miesiecy a na koncie juz spory bagaz doswiadczen jesli chodzi o podroze. Na szczescie lubi to tak samo jak rodzice. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-w-w Re: Witam :) 11.07.08, 12:49 i ja witam moj Szymek ma juz prawie 4,5 na pierwsze wspolne dalekie wakacje zdecydowalismy sie dopiero gdy Szymus mial 2,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_i_dzieci Re: Witam :) 11.07.08, 15:53 Witamy Amelka i Patryk mają 3,5 roku. Za nami z dalszych podróży tylko Mazury pod namiotem dwa lata temu. A z mniejszych działka nad Narwią i dużo ognisk (czasem całonocnych W planach na te wakacje ponownie Mazury, a na przyszłe Bieszczady Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Witam :) 11.07.08, 21:22 I ja się przywitam Miło porozmawiać na tematy , które mnie bardzo interesują. Mikołaj ma skończone 4 lata i tak jak my lubi podróżować Odpowiedz Link Zgłoś
gmmazur Re: Witam :) 14.07.08, 08:49 Witam serdecznie. Dzisiaj wyjeżdżamy z trójką (5,5 - 4 i 4 miesiące)pod namiot. Zaczynamy podróże. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Witam :) 14.07.08, 12:00 To i ja się przywitam, jestem mamą 7-latka, 5-latki i 8-miesięczniaczki, dzieci złapały bakcyla podróżniczego jeszcze w moim brzuchu , jeździmy po Polsce, okolicach i dalej - egzotyka dla smyka Odpowiedz Link Zgłoś
anete Re: Witam :) 14.07.08, 12:08 To i ja się przywitam. Mój mały podróżnik (córka) ma już ponad 3 lata (mo1717 powinna nas znać z innego forum)...i do tej pory zwiedziła juz wiele polskich zakątków (łącznie z morzem i Tatrami) oraz troche Niemiec i Słowacji. Teraz w wakacje wybieramy się w Alpy austriackie, skąd będziemy robić wypady do Niemiec i Włoch. anete (mama Wiktorki 09.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś