Gość: amg IP: *.toya.net.pl 08.09.09, 20:47 Tylko WIDZEW! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łodzianin Sytuacja w ŁKS-ie? Brak danych IP: *.xdsl.centertel.pl 08.09.09, 20:49 bo łks to jest właśnie scienice-fiction już nawet śmiać się z nich nie ma siły to jest poprostu żenada !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do amg Re: Sytuacja w ŁKS-ie? Brak danych IP: *.opera-mini.net 08.09.09, 20:49 >... do piachu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Sytuacja w ŁKS-ie? Brak danych IP: 81.219.114.* 08.09.09, 20:53 Choć jestem sympatykiem ŁÓDZKIEGO KLUBU SPORTOWEGO to niestety musze sie pdpisać pod tym artykułem obiema rękami...smutne ale prawdziwe tam panują rządy "komunistyczne" czyli jakoś to będzie w mniemaniu prezesów tego klubu. Nadal jestem przekonany ,że wybudowanie w Łodzi wspólnego stadionu dla Widzewa i ŁKS-u jest bardzo dobrym pomysłem, wiem że spotkam się z sprzeciwem kibiców obu drużyn to z zazdrością można popatrzeć na dorobek stadionowy INTERU i MILANU tam też dwie zwaśnione dwa kluby dzielą jeden ale na poziomie europejskim stadion pozdrawiam normalnych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Re: Sytuacja w ŁKS-ie? Brak danych IP: *.centertel.pl 08.09.09, 21:10 Projekt wspólnego stadionu już był, jednak kibice i działacze ŁKS nie przyjmowali do wiadomości faktu że stadion taki powinien być na neutralnym terenie. Upieraliście się przy al. Unii i stąd jest jak jest. Teraz na cokolwiek jest już za późno. To efekt krótkowzroczności i zacietrzewienia waszych władz jak i was samych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: Sytuacja w ŁKS-ie? Brak danych IP: *.toya.net.pl 08.09.09, 23:31 nie wciagniecie nas do swojego bagna zeby potem wychodzic po naszych plecach. nie chcieliscie stadionu na neutralnym tereni to nie bedziecie mieli nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Sytuacja w ŁKS-ie? Brak danych IP: *.toya.net.pl 09.09.09, 08:45 przykład Mediolanu niespecjalny - tam san siro jest dzielone i Inter planuje wybudowanie stadionu a Milan odkupienie siro od miasta bo niechcą dzielić stadionu - stadiony Barcy, MU, Liverpoolu przynoszą zyski właścicielom są tam sklepy itp - odbywają się tam imprezy niepiłkarskie na których klub zarabia - san siro stoi puste i martwe - ożywia się tylko na mecze... Projekt czegoś takiego w Łodzi byłby cofaniem się podczas gdy trzeba iść do przodu (a to że nawet takie cofanie się dla ŁKSu byłby krokiem do przodu to już inna historia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jiji Re: Sytuacja w ŁKS-ie? Brak danych IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 23:20 tak w Łodzi korumpował tylko on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crac GW - żenada IP: *.zaczek.ds.uj.edu.pl 09.09.09, 00:25 Co za żenujący poziom dziennikarzyny, co za wsparcie ze strony łódzkiej gazety dla 100-letniego klubu? Wyborcza tworzy skrzywioną rzeczywistość, nie jest idealnie ale to co uskutecznia Bińczyk z Walczykiem to czysta dywersja - żadnego poparcia w walce o licencję etc. Łódź to ŁKS i nie zmienicie tego nawet najbardziej żałosnymi artykułami! Crac PS. Czy znów skasujecie niewygodne posty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: GW - żenada IP: *.ip.netia.com.pl 09.09.09, 08:17 Śmieszny jesteś gościu. I mało kumaty, bo jeśli twierdzisz, że to dziennikarze są winni syfowi w klubie. Nie macie ŻADNEJ marki na piłkarskim rynku i to jest powód, że nikt poważny nie chce inwestować w ten klubik. Trzymają się was tylko leszcze tacy jak PTW czy Konfident, którzy sami nie mają kasy, a chcą się dorobić na ŁKS. Poza tym wy nie jesteście skoncentrowani na swoim klubie i tym co się tam dzieje, ale na "wrogach" z zewnątrz - PZPN, dziennikarzach, Walczyku, Bońku, Widzewie, Cracovii, Czerkasie itd. Nie istniejecie ani piłkarsko, ani finansowo, ani kibicowsko, ani organizacyjnie. Zaorać ten syf, powiększyć park. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Sytuacja w ŁKS-ie? Brak danych IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.09, 09:03 bińczyk czerwony to to twój ukochany klub koszerny. dla twojej wiadomości - w 1958 Tatarkówna/jezeli nie wiesz kto zacz jebnij w gogle/pobudowała koszernym stadion i jeszcze jedno jak myślisz, na którym stadionie bywał miller? Odpowiedz Link Zgłoś
wassercug_fajwel Tatarkówna i inne komuchy załatwiły łksowi mistrza 09.09.09, 09:51 w 58 roku, a potem w nagrodę tournee po ZSRR podczas gdy prawdziwi patrioci polscy jeździli do ZSRR ale bilet mieli tylko w jedną stronę i tylko jeden ce - obozy pracy na Syberii. Stadion łksowi też komuniści wybudowali a część obecnych działaczy łksu to UB, ZOMO, ORMO i byli członkowie PZPRu. Z czerwonymi więc łachmyci z łksu nie wyskakujcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tatarkówna i inne komuchy załatwiły łksowi mi IP: *.altec.pl 09.09.09, 10:12 Gdzie się trzeba wychować,co czytać,żeby myśleć(?)tak jak wassercośtam? Odpowiedz Link Zgłoś