Gość: Boczek IP: *.toya.net.pl 13.09.09, 20:43 Kibice zawsze będą z Wami. Nawet jak krytykujemy to w dobrej wierze. Stary widzew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddd Piłkarz Widzewa: Chcę strzelać więcej bramek IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.09, 20:51 Grzeszczyk podnieca się po tym jednym meczu prawie tak jakby zdobył mistrzostwo. Wielka gwiazdeczka, z takim podejściem nic nie osiągnie. Zrozum chłopaczku, że to jest Widzew, a nie Płock. Może tam się cieszą z wygrywania niektórych meczów. Nie potraficie wygrać 3 meczów pod rząd i się dziwisz, że kibice was krytykują? Może jeszcze kwiaty z przeprosinami...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiacik Re: Piłkarz Widzewa: Chcę strzelać więcej bramek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 23:52 wygrali 4... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Lukasz stań sie liderem tej druzyny IP: *.lodz.mm.pl 13.09.09, 21:05 Poprowadź Widzew do ekstraklasy a póżniej na salony europejskie.Pokazałeś,że potrafisz i graj tak a będziesz w przyszłości liderem Widzewa i reprezentacji! Tego zycza kibice! a krytykują w dobrej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Piłkarz Widzewa: Chcę strzelać więcej bramek IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 21:41 Będzie se strzelał na orlikach bo w ekstraklasie długo nie,chyba,że Cycek cos kupi bo to normalka w tym klubiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pejs hunter Re: Piłkarz Widzewa: Chcę strzelać więcej bramek IP: 91.193.160.* 13.09.09, 21:54 Normalne to jest to, że jesteście pośmiewiskiem w Łodzi, dwa lata(?) starsi, 10x głupsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew RTS Re: Piłkarz Widzewa: Chcę strzelać więcej bramek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 08:15 Wiem kolego że u Was cienko z kasą.. ale żeby z zazdrości takie rzeczy pisać? Strzel sobie galerkę strong to ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Piłkarz Widzewa: Chcę strzelać więcej bramek IP: *.centertel.pl 13.09.09, 22:13 Łukasz, w meczu z Wisłą pokazałeś że jesteś w stanie zostać w najbliższych latach najlepszym rozgrywającym w Polsce. Technikę już masz, walczyć też potrafisz, wiec nie zmarnuj tego kapitału bo wszystko co najlepsze i najważniejsze dopiero przed Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś