Gość: Justi IP: *.ibngr.edu.pl 23.07.04, 10:01 Wycieczka na wyspe Giftun czy rezerwat Sharm el Naga? Co polecacie? Z gory wielkie dzieki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek r Re: Giftun czy Sharm el Naga IP: 62.233.171.* 23.07.04, 17:21 suchara czy wz-kę? :) a tak serio - oba miejsca są godne uwagi - z tym że Sharm el Naga jest duuuużo mniej zniszczona pod wodą. Na Giftun za to sam pobyt na statku i nurkowanie z neigo sa fajną zabawą pozdrawiam marek rokowski Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: Giftun czy Sharm el Naga 23.07.04, 21:12 Jesli chodzi o zapierajace dech w piersiach widoki pod woda - Sharm el Naga. Jesli lubisz poplywac stateczkiem, pocelebrowac sam fakt wchodzenia do wody, oraz widoki "nadwodne" - Giftun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justi Re: Giftun czy Sharm el Naga IP: *.osk.pl / *.osk.pl 23.07.04, 21:41 Slicznie Wam dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Giftun czy Sharm el Naga IP: 195.47.201.* 08.09.04, 12:49 A jezeli interesuje mnie bardziej zobaczenie ladnej plazy, zrobienie kilka ladnych fotek niz nurkowanie, to które miejsce byście polecili?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puffy Re: Giftun czy Sharm el Naga IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 14:23 Ładna plaża jest w Sharm el Naga , fotogeniczna ,romantyczna ,niezbyt zatłumiona ,Giftun jest ryzykowny , mogą "rzucić" cię na jedną z kilku wysp Giftun - nie wszystkie są ładne . Sharm el Naga to pozostałości tego co było w Hughadzie i blisko niej kiedyś piękne , kilka lat temu można było przenocować w namiotach , bez tłumów i z "klimatem" jaki jest np jeszcze w Dahab i Nuweibie.teraz na miejscu namiotów są betonowe pawilony , dalej basen , parasole , beachbar itp , dojazd z Hurghady ok 40 min -zależy z którego hotelu w kierunku na Soma Bay , Makadi i Safagę, częściowo przez urokliwą pustynię .Opłata wejściowa ok 7-9 Euro nie pamiętam dokładnie - w tym parasol , leżak i ręcznik.,basen też.Polecam - mam miłe wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Giftun czy Sharm el Naga IP: 195.47.201.* 08.09.04, 14:39 Mam jeszcze jedno pytanie czy znacie jakąś strone na ktorej moge znalezc zdjecia sharm el naga i giftun? Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś