witoldzbazin 08.10.09, 15:43 ...hm? co by tu wpisać? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew_konia Re: To Forum jest 08.10.09, 15:55 Forum łódzkim. Niektórzy forowicze mimo stałej na nim obecności, do dzisiaj nie zorientowali się, że nie jest forum brzezińskim. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: To Forum jest 08.10.09, 16:17 moment...dobrodzieju!!! czy mam rozumieć że nie wychwalacie się POza rudery z centrum? staram się zrozumieć że psie kupy to problem,ale nie jesteście samotną wyspą województwa,chyba ze zrezygnujecie z Sejmiku i wtedy będzie wolność dla okolicy,ale na razie gnębicie nas swoją głupotą...niestety region POdupada dzięki PO :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: To Forum jest IP: *.toya.net.pl 08.10.09, 16:42 > okolicy,ale na razie gnębicie nas swoją głupotą...niestety > region POdupada dzięki PO :-( A Marysia dalej o pierogach. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: To Forum jest 08.10.09, 16:27 Pierwsza tuba propagandowa PO napisała...że nie jest ale jesteś żałosny idź se POgraj na jednorękich bandytach,to se przypomnisz co pisałeś na temat PiS chwaląc kanciarzy z PO przed wyborami,właśnie na tym forum wyglądasz teraz jak pół ...zza krzaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: To Forum jest IP: *.retsat1.com.pl 08.10.09, 17:13 i nic się na to nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin niestety Bigiego nie ma 08.10.09, 18:28 brite napisał: > ...pełne ciekawych ludzi. > ale większość to POspolite typy sterowane przez TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk to po co tyle oglądasz IP: *.toya.net.pl 08.10.09, 19:19 Ja zrezygnowałem jakieś 6 lat temu z tv a jak mi powiedzieli że muszę płacić abonament za samo posiadanie odbiornika to kupiłem monitor do kompa full hd i tv dałem mieszkańcom akademika. Też tak zrób i od razu ci sie polepszy Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: To Forum jest 09.10.09, 18:11 zamek napisał: > ... nie dla ciebie, longeto. A POdobno starzy forowicze odeszli,a tu masz :-( inwigilują;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: To Forum jest IP: *.toya.net.pl 09.10.09, 14:15 Nie wiem czy PO gwarantuje normalność ale moralności z pewnością nie! Czy mało platfusy już nakradli jeszce jak tworzyli AWS. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Pisiory też kradły w aws 09.10.09, 21:24 na szczęście to tylko POmówienia PO...jeden dorsz cudów POmówień nie czyni heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Pisiory też kradły w aws 09.10.09, 21:52 marianczyk0 napisał: > wypierdalaj POkaż co POtrafisz...bo jak na razie tylko PO heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Pisiory też kradły w aws IP: 91.193.160.* 09.10.09, 23:02 Longowicie, dopóki się tu nie zacząłeś produkować lubiłem to miasteczko, ale dzięki tobie ilekroć przejeżdżam przez Brzeziny mam odruch wymiotny. Każdy rozumny człowiek już by dawno zmył się z miejsca gdzie go nie chcą, ale nie ty... . Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Re: Pisiory też kradły w aws IP: *.opera-mini.net 09.10.09, 23:03 > Każdy rozumny człowiek już by dawno zmył się z > miejsca gdzie go nie chcą, ale nie ty... . Szkoda. longeta to po prostu taki NOWOTWÓR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cht Re: Pisiory też kradły w aws IP: *.toya.net.pl 09.10.09, 23:17 W sumie jest tu tyle czasu że już STAROTWÓR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : nie rob zamieszania, bo nie skuma IP: *.opera-mini.net 09.10.09, 23:21 ze chodzi o RAKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Pisiory też kradły w aws IP: 91.193.160.* 10.10.09, 15:59 Longowit, dlaczego większość swoich wpisóe kończysz trm debilnym hehehehe , czyżby przykład stąd? www.youtube.com/watch? v=r3v7wyHE-Yw Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Pisiory też kradły w aws 10.10.09, 16:55 udowodnij że kradli...jak na razie za PO żyje się lepiej tylko PO i to z czuba,następne afery wkrótce hehehehe(debilne) hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mala_gruba_dziwka Re: To Forum jest 09.10.09, 18:18 witoldzbazin napisał: > ...hm? > co by tu wpisać? > ;-) ayyyyyyy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opman Re: To Forum jest IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.09, 22:04 komunistyczne Odpowiedz Link Zgłoś