Gość: berry IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 03.08.09, 00:25 Ogląda ktoś ten serial ? Jakie wrażenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickname22 Re: Wyspa Harpera w AXN 05.09.09, 20:53 Ja obejrzalam wszystkie odcinki . Musze przyznać ze spotkalam sie z wielona negatynymi opiniami ale mi tam sie serial bardzo podobal. Ma fajny klimat:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babjaga Re: Wyspa Harpera w AXN IP: 188.33.133.* 05.09.09, 22:28 Cięzki ale fajny film, momentami irytujący, szczególnie dziewczynka (wiecznie smutna, dziwne dziecko) Warto zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
slubujacy Re: Wyspa Harpera w AXN 07.09.09, 12:10 Ostatnie dwa odcinki i wyjasnienie to porazka wg mnie. Z tego co wiem to serial w Stanach nie chwycil i pewnie zakonczenie pisali na szybko byle tylko do konca wytrwac... Pomysl byl fajny, tajemnica, atmosfera, morderstwa OK. Ale powody, i wyjasnienie do bani... Odpowiedz Link Zgłoś
nickname22 Re: Wyspa Harpera w AXN 08.09.09, 11:26 wlasnie, fajny pomysl i początek ale z koncowka troche przegieli ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Wyspa Harpera w AXN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 20:40 Tu można sciągnąć cały serial. chomikuj.pl/madejka1 Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: Wyspa Harpera w AXN 19.10.09, 20:21 czy ja wiem czy przegieli.. ale ogolnie serial swietny, kazdy odcinek trzymal w napieciu, szkoda tylko ze zakonczyl sie w sposob nie dajacy mozliwosci na kolejne sezony, bo chetnie bym wciagnal sie raz jeszcze w podobny serial:D Odpowiedz Link Zgłoś
dominikad2 Re: Wyspa Harpera w AXN 28.10.09, 19:57 Serial bardzo Fajny trzyma w napięciu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: Wyspa Harpera w AXN 06.11.09, 17:46 jako ze serial juz dobiegl konca a podobnego chyba raczej nie ma to moze ten nowy serial co bedzie niedlugo na axn, ten no kurde tytul wypadl mi z glowy.. cos z przyszloscia w tytule.. o juz pamietam flashforward! Odpowiedz Link Zgłoś