witoldzbazin 08.10.09, 22:04 niektórzy piszą o V Rozbiorze Polski,dotyczy to także Łodzi i okolicznych wsi,koniec niepodległości jest bardziej trafny z chwilą akcesji i dwudniowego szemranego referendum tym razem Prezydent się nie POpisze...szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefnef Re: Sobota dzień zaborów 08.10.09, 22:27 Poczekaj na Klausa bo Lech zrobi nam na razie wigilię tego święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Taka prawda. IP: *.retsat1.com.pl 09.10.09, 06:58 Więcej nie ma co pisać. I tak zaraz obśmieją tutejsi wszystkomądrzy. I nawet nie żal, że w RP nie ma referendum. I tak by robili do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Re: Sobota dzień zaborów IP: *.opera-mini.net 09.10.09, 07:41 witoldzbazin napisał: > niektórzy piszą o V Rozbiorze Polski Ja moge pisac o VI stajac sie jednoczesnie jeszcze wiekszym idiota niz ci "niektorzy" Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Sobota dzień zaborów 09.10.09, 08:09 Weź już przestań, wyprowadź się na Białoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Sobota dzień zaborów 09.10.09, 08:40 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Pitera-uczyla-innych-jak-skutecznie-walczyc-z-korupcja,wid,11576309,wiadomosc_prasa.html ta wiadomość mnie ubawiła,a co do Białorusi...to sympatyczni ludzi,ale zostaję by walczyć dalej z UE i PO oj!!!w końcu ryży wyPOwiedział wojnę prawym i sprawiedliwym hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Sobota dzień zaborów IP: *.toya.net.pl 09.10.09, 09:01 A Marysia dalej o pierogach... Niech ten Big juz wroci, bo on przynajmniej o golabkach lub wroblach w garsci > by walczyć dalej z UE i PO oj! A jak ty walczysz? Przynudzajac na FŁ? I dorabiajac gebe wyborcom Pis? Swoja! Tak, tak Panie Zanudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Sobota dzień zaborów 09.10.09, 09:03 Chłopcze, wszyscy wiemy, że tego nie czytałeś, jedyne co potrafisz, to wklejać linki. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Sobota dzień zaborów 09.10.09, 09:21 synku i ty też przyłożyłeś rękę do dziadostwa jakie POnoszy się w kraju więc masz okazję by zamilknąć i się nie kompromitować jak twoi idole co na wojnę idą hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd jak przyłożył? IP: *.toya.net.pl 09.10.09, 11:30 karmi cię? fakt to dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Sobota dzień zaborów IP: 67.159.5.* 10.10.09, 20:25 yavorius napisał: > Chłopcze, wszyscy wiemy, że tego nie czytałeś, jedyne co potrafisz, > to wklejać linki. A Ty potrafisz tylko zwracać komuś uwagę po to tylko chyba żeby zwrócić uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
paralentum Re: Sobota dzień zaborów 10.10.09, 20:30 Może walczy o odznakę sprawny jak ormowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Sobota dzień zaborów IP: *.toya.net.pl 09.10.09, 08:59 some write about the Polish partition of VI, this also applies to Lodz and the surrounding village, the end of independence is more accurate at the time of accession and the two-day szemranego referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: top one Re: Sobota dzień zaborów IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.09, 19:10 www.niepoprawni.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Sobota dniem zaborów 10.10.09, 20:37 witoldzbazin napisał > > tym razem zabrałam się i poszłam R był daleko. Przy mnie. Pozdrawiam mojego ulubionego człowieka z nikąd:) Odpowiedz Link Zgłoś