slobod Re: SAPER!!! 06.02.02, 18:13 Jeszcze w pracy ale tylko do 19.00. A poza tym juz ciemno i nie ma chetnych na piwko! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: SAPER!!! 06.02.02, 18:16 proponuj z sokiem malinowym, zobaczysz, ilu chetnych sie znajdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER!!! 06.02.02, 18:20 Eee tam, piwo z sokiem to zostaw dla siebie. SloboD, my to tradycyjnie, po żółtym szaliku? A może wściekłego psa? Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: SAPER!!! 06.02.02, 18:24 Najlepiej na zmianę i potem znowu trzeba bedzie dobrac z kasy. hi hi hi.... A tak poza tym czy duży ruch? Czy był dzisiaj erotoman? Co u Państwa Świstaków i Cesarza Calussa? Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: SAPER!!! 06.02.02, 18:25 Jak sie czułes po wirtualnym kwasiku? A do Kropki - kiedy i jak ten Twoj dzieciak? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER!!! 06.02.02, 18:31 Odpowiem zbiorowo: ruch jest codziennie taki sam - jednym słowem kocioł. Na mojej zmianie erotoman się nie pojawia. Wirtualny kwasik pokazałem El Koyote i Świstakowi - byli zachwyceni. Mnie też się spodobał :) Nie wiem co z Cesarzem, podobno wciąż jeździ na tych samych oponach :) A Świstaki siedzą i zawijają w te sreberka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: SAPER!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 14:42 "Calus" to "Kojot" a tamten to "Wariat". Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER!!! 07.02.02, 16:09 Eee, bo taką konspirację robisz, że trudno się domyślić o kogo Ci chodzi. W takim razie u Kojota wszystko w porządku. Często mnie odwiedza i wtedy spijamy sobie po browarku. Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: SAPER!!! 07.02.02, 17:11 JA tez chce! Najblizszym razem jednak to zrobimy. PS Juz jest 25? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER!!! 07.02.02, 17:15 25? Jakie 25? Sorry, ale nie mogę zajarzyć o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER!!! 07.02.02, 17:21 Aaaaaaaaaaa to trzeba było tak od razu! Ja jakiś niekumaty jestem (to chyba przez nadmiar pączków dzisiaj). Pewnie że jest już 25. I mam już program do zarządzania, więc jestem jak Pan i Władca. Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: SAPER!!! 07.02.02, 17:23 SAPER DE BEŚCIAK! A ja dzisiaj znowu do 18 i jutro a w sobote do 22 ale moze potem do tutejszej Synapsy. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER!!! 07.02.02, 17:28 To i tak masz dobrze, ja codziennie do 24. Dzisiaj jest nasze party w Riff Rafie, ale nie wiem czy się wyrwę żeby się rozerwać. Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: SAPER!!! 08.02.02, 17:40 A ja właśnie zastanawiam sie czy iśc na angielski czy olać bo szykulje sie disco. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER!!! 08.02.02, 17:46 To jeszcze się zastanawiasz? Pewnie, że olać! Angielski nie zając, nie ucieknie, a disco może uciec :-? Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: SAPER!!! 09.02.02, 09:04 Na angielskim byłem, a potem daliśmy tak ognia,że jeszcze jestem $%#@&*! Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER!!! 09.02.02, 17:28 Czytałem już o twoim kacu. Na pocieszenie - mnie też męczy. Tradycyjnie już były wściekłe pieski. Byliśmy tylko we trzech - ze Świstakiem i Kojotem. Późno wystartowaliśmy, bo dopiero po pierwszej, ale w szybkim tempie szukaliśmy racji w paranoi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: SAPER!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 16:12 Dawno tu nikt nie pisał i długo musiałem szukać- ale znalazłem - jutro po 16.00 więcej. Cius. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER!!! 19.02.02, 16:46 Ej, odkurzanie wątków to moja specjalność :) , ale co tam, kumplowi wybaczę - w takim razie do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: SAPER!!! 21.02.02, 16:53 Dzisiaj wprawdzie nie jest jutro ale w końcu udało mi sie napisać. Na pewno wiem, ze przyjade do Łodzi na targi turystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Po długich poszukiwaniach... IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 09:51 W końcu znalazłem. Mam już sdi. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Po długich poszukiwaniach... 08.03.02, 16:35 Hurra! To teraz będziesz częściej gościł na forum (mam nadzieję:) I koniecznie sprawdź liczbę postów, bo na mój rozum to już dawno powinieneś należeć do KFL. Pozdrawiam 8-? PS. Świstak też pozdrawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Odświeżacz. 11.03.02, 13:44 A co to jest KFL. A nie pisałem bo miałem gościa w weekend. :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Odświeżacz. 11.03.02, 15:59 Koniecznie zajrzyj na podforum KFŁ - czyli Klub Forumowicza Łódzkiego, tam się wszystkiego dowiesz :) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Saper Sorry:) 11.03.02, 16:08 Wybacz że nie wlazłem wczoraj, ale w pewnym momencie tak po 15 położyłem się na moment i obudziłem się dzisiaj.... Pardon:) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Odświeżacz. 11.03.02, 16:31 Wszyscy forumowicze, którzy przekroczyli magiczną liczbę 100 postów mogą zostać KaeFeLkami - czyli członkami Klubu Forumowicza Łódzkiego. To w skrócie. Więcej, naprawdę powinieneś przeczytać sam, bo sporo tego już się zrobiło. Na razie mamy klubowe znaczki, certyfikaty, podobno kiedyś będą koszulki :) A poza tym do KFL należy cała elyta forumowiczów, więc grono jest szacowne i zasłużone :) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Odświeżacz. 12.03.02, 16:35 Jak sprawdzić? Zajrzyj tu: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0533&dzial053304.x=1 link prowadzi prosto do wyszukiwarki. Ale możesz też wejść w wyszukiwarkę z głównej strony forum. W wyszukiwarce dajesz swój nick, zaznaczasz szukanie w podpisie, na forum regionalnym Łódź - i znajdujesz listę swoich postów. Twoja liczba postów wynosi aktualnie: 126 Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: Odświeżacz. 12.03.02, 16:56 a łacznie na wszystkich wyszło mi 208 przy czym na warszawskim był raz tez gościu o pseudo slobo. a 208 bo nie zawsze sie logowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Odświeżacz. 12.03.02, 17:06 ale tu chodzi tylko o Łódzkie Forum. W końcu to Klub Forumowicza Łódzkiego....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: Odświeżacz. 12.03.02, 17:43 No jasne! poza tym często piszę gościnnie. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Odświeżacz. 12.03.02, 17:50 chwila, chwila. mam nadzieję, że zrozumiałem.:)) po pierwsze- podgladam i się wtracam- bo bo to publiczne forum, a że saper nie odpisywał na twoje pytanie, to ja postanowiłem ci odpowiedziec na zadane pytanie. po drugie- gościnnie nie gościnnie, wszyscy sa równi i musisz miec setkę na forum Łódź :))) pozdrawiam i dopinguję do pisania i wstępowania;) Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: Odświeżacz. 12.03.02, 17:58 Nie bulwersuj się. wiem, że forum jest ogólnodostępne. 1. Skąd ten nick? 2. Mam już setkę na lódzkim, ale nie zawsze się logowałem 3. A występy gościnne bardzo lubię. 4. Cafe del Mundo THE BEST! Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Odświeżacz. 12.03.02, 17:57 Skoro już wiemy, ile masz postów, to teraz pędź ponownie na wątek: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=405&wid=1240818&aut=kropka.&aid=1240818 (musisz sobie doleić tę część w adresie) i ogłoś wszem i wobec, że pragniesz być kafelkiem bo masz ponad 100 postów. Potem zajrzyj na stronę www.kfl.prv.pl i wypełnij formularz zgłoszeniowy. I już będziesz kafelkiem :)))) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Odświeżacz. 12.03.02, 18:12 Kawa dla Geo - raz! :)))) A co dla Ciebie? Browarek? Żółty szalik? Wściekły pies? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Odświeżacz. 12.03.02, 18:14 och dziękuję....:) jak niedługo wpadnę to wypiję ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: Odświeżacz. 12.03.02, 18:25 Bez przesady, delikatnie - Podwójny żółty! Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Odświeżacz. 12.03.02, 18:32 Jak masz jeszcze chwilkę czasu, to zapraszam na łódzki czat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: Odświeżacz. IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 08:44 Byłem raz. Sam. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: SAPER!!! 06.02.02, 18:48 dzieciak nieregularnie od czasu do czasu. Dam Ci znać, jak będzie jechał :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rubin Piwo z sokiem?? Brrr!!! 06.02.02, 21:09 To marnowanie piwa i marnowanie soku!! Kiedyś w czasach szkolnych, gdy mieszkałem w Gorzowie, wszedłem - pierwszy raz (cha, cha!) z kumplem do pijalni piwa. Mordownia jak smok, kufle z grubego szkła (takie są najlepsze), za kontuarem stara, gruba barmanka w "nieświeżym" kitlu z podwiniętymi rękawami i papierosem w zębach. Na zewnątrz - ostra zima. Siedzimy sobie z kumplem i sączymy złocisty napój. Wchodzi jakiś obcy facet - wyraźnie zmarznięty, podchodzi do kontuaru i mówi grzecznie: - "Poproszę małe, ciepłe i z sokiem." Barmanka zmierzyła go dokładnie: - poznała jego numer butów, kolor skarpetek, - na którą dziurkę zapina pasek spodni, - natychmiast zauważyła, że w pasie jest dwa razy większy niż w klatce, - poznała numer jego kołnierzyka i czapki, a potem powiedziała z naciskiem i wyższością: - "A nasze piją duże, zimne i bez soku!!" Po czym odwróciła się do niego grubym zadem i już dla niej nie istniał. Facet był bardzo grzeczny, więc wyszedł. Żal nam go było jak cholera, ale przecież to ona w końcu miała rację!! Pozdrawiam Przeciwnik ciepłego piwa - Rubin. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Piwo z sokiem?? Brrr!!! 06.02.02, 21:22 Rubin, przyjacielu, wiesz co dobre. Masz rację, ciepłe piwo trzeba tępić jak karaluchy. Sok jeszcze toleruję (ze strachu przed Kropką. :) Pozrawiam zimno - jak piwo :-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto do Saper'a! IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.03.02, 19:53 Ja z taką sprawą... Zajrzyj na wątek "wesołe strony" i dorzuć może coś- jeśli masz :)P Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: do Saper'a! 09.03.02, 20:17 Szczerze mówiąc - to nie mam, bo cały wolny czas pochłania mi forum. I na dodatek zastępuje wszystkie wesołe strony :) Ale jak będzie trzeba znaleźć coś konkretnego - to polecam swoje usługi :) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: SAPER!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.03.02, 17:54 Saperq- czy u Ciebie są angrywarki i ktoś do ich obsługi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER!!! 12.03.02, 18:17 Nagrywarek jest całkiem sporo , a do obsługi jestem (na przykład) ja 8-D Zapraszam i pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: SAPER!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.03.02, 20:45 a do znalezienia i nagrania to tez Ty...? (czy to już nie jest wykorzystywanie?) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER!!! 12.03.02, 21:08 Ja się daję łatwo wykorzystywać, zwłaszcza miłym, uśmiechniętym ludziom 8-D Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: SAPER!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.03.02, 21:21 no to ja się tak baaaardzo uśmiechnę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: SAPER!!! IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 08:46 Le S. Kto iz it? Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: SAPER!!! 14.03.02, 12:09 saper_ napisał(a): > Czy możesz uściślić pytanie? lxtlilto? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER!!! 14.03.02, 16:18 No cóż, Ixtlilto to Ixtlilto, w skrócie: Ixik, czasem zwana IXtequilą, chodzący uśmiech :))))))))) Od niedawna radna KFL. Co więcej? To wszystko co mogę napisać o Ixtlilto. Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: SAPER!!! 15.03.02, 18:33 saper, czy był na naszym forum jakiś watek muzyczny? bo szukam nazwy najsłynniejszej piosenki Nirvany i nie wiem gdzie się zapytac... a może ty znasz odpowiedź?? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: SAPER!!! 15.03.02, 18:47 Najsłynniejsza? To może Smells like teen spirit? (o ile dobrze pamiętam, i dobrze napisałem tytuł :) A najsłynniejszy wątek muzyczny, to pytanie o ulubioną piosenkę forumowiczów: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=63&wid=376837&aid=376837 Odpowiedz Link Zgłoś