Dodaj do ulubionych

Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiątce"

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 15:35
Moi zdaniem ta krytyka skierowana w stronę dyrektora tej szkoły jest zbyt
ostra kurcze przecieZ wszyscy jesteśmy tylko ludzmi i pewnie nie jeden z nas
też dałby się tak nabrać.
Obserwuj wątek
    • Gość: maturzysta z IXLO Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 16:09
      śmieszy mnie fakt że ktos taki wogóle mógł wejść do nas do szkoły
      buhahahaha...laski z mojej klasy nawet miały z nim lekcje wf!podobno nieźle je
      wymęczył!!!!!!!!ale...błędy każdemu się mogą zdarzyć,dobrze ze go dość szybko
      naprawili,ale co do błedu z panią pedagog to juz maksymalna przesada!!!! P.S.DO
      ZOBACZENIA JUTRO NA STUDNIÓWCE!!!!!!
      • Gość: maturzystki Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 16:14
        DO ZOBACZENIA JUTRO NA STUDNIOWCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: maturzysta Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 16.01.04, 17:14
        co do tego bledu jesli chodzi o pania pedagog to sie zgadzam. ta pani nie ma
        pojecia, jaka jest rola pedagoga w szkole i traktuje nas jakbysmy byli
        smieciami. pozdrawiam:) do zobaczenia na studniówce
      • Gość: A. Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.toya.net.pl 16.01.04, 20:05
        cala ta akcja odkryla prawdziwe oblicze tej szkoly!ludzie sa spoko i smieja sie
        z tej akcji oszukal nas ale juz powstaly dowcipy o znanym aleksie:)pedagog sciga
        nas za kolczyko krotkie sfeterki a nie scignela oszusta-jaka ironia
    • Gość: maturzystka Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: 62.233.181.* 16.01.04, 16:33
      naszym zdaniem dyrektor jest odpowiedzialny za nasze bezpieczenstwo-w koncu po
      to jest,nie?a na podstawie ksera wpuscil do szkoly alexa,pozwolono mu prowadzic
      w-f z nami.moja mama twierdzi ze dyrkowi nalezy sie kara za to,teraz byl to
      tylko oszust a nastepnym razem kto?nie mozna caly czas usprawiedliwiac
      dyrektora,wszyscy jestesmy ludzmi,wszyscy sie nabralismy ale czemu dyrektorka
      innej szkoly doszla do klamstwa?ja tego nie rozumiem....
    • Gość: uczeń IX LO ALEX IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 16.01.04, 16:42
      nie wiem jak do tego dopuszczono, ze Alex brykal sobie u nas w szkole. Poza
      tym nie mamy awersji do gazety wyborczej i chetnie odpowiemy na wszystkie
      pytania. Moze przy okazji wyjdzie pare innych spraw. NP. Terror pani pedagog
      wobec uczniów naszej szkoly
    • Gość: Lach Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 16.01.04, 16:48
      Jeśli Was to zainteresuje, Bartek K., przez ro "studiował" na pierwszym roku
      nauk politycznych na UŁ- poprzedni rok, i oczywiście nie było go na żadnych
      listach, legitymację zgubił, ale na zajęcia był wpuszczany jak inni studenci,
      tam też dochodziło do różnego rodzaju przekrętów finansowych z nim w roli
      głównej, myślę, że wiele osób bardzo chętnie chciałoby z Wami na ten temat
      porozmawiać, aż wstyd, że studenci też się na to nabierali.pzdr
      • Gość: djhg Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 17:07
        ej moim zdaniem , pedagogo juz sie troche uspokoila ( biorac pod uwage to ,
        jaka byla kiedy bylismy w 1 klasie....) szczerze mowiac teraz jej nawet nie
        zauwazam w tej szkole , za to inni nauczyciele pokazali na koniec , ze latwo
        nie bedzie , ale nie o tym ... ja jestem w szkole codziennie i nawet nie
        widzialam ' tego Niemca' na korytarzu dziwne.....w kazdym razie mysle , ze
        wiele osob , by sie nabralo jak widac na uczelniach wyzszych wcale nie bylo
        lepiej i to nie jest tak do konca wina wykladowcow czy tam dyrektorow
        szkol...no nic do zobaczenia na 100dniowce...aaaaa to juz jutro!
    • Gość: xXx moje zdanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 17:13
      hehhehe ale sie narobilo! wszyscy o Alexie mowia! ten artkul jest o wiele
      bardziej trafny niz poprzedni! Duzo w nim faktow, ktore naprawde mialy miejsce!
      I to nie prawda ze nie chcemy wspolpracowac, my bardzo chetnie o tym mowimy! to
      jest naprawde smieszna sytuacja! :)
      • Gość: Były IX-kowicz Re: moje zdanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 17:59
        To fajnie ! Ale gdybys troche dluzej chodzil do tej szkoly wiedzialbys jak
        kiedys Wyborcza obsmarowała 9LO w sprawie studniowki, a Wy teraz ich
        popieracie , gratulacje :) A dyrektor Kolasinski to bardzo porządny człowiek ,
        każdy popełnia błędy a Wy jako uczniowie powinniscie stanąć za nim murem ..
        Nauczyciele to juz inna sprawa bo np. pani "prof" Solińska jest beznadziejną
        Polonistką tak samo jak ta choleryczka .. hmm Barbara O., pedagog jest niezbyt
        pomocna i sama często sobie zaprzecza (ahhh ten make-up Pani Nino :D), ten
        ślepy idiota od PO z tym samochodem-puszką:) ale kuiedy Wyborcza przez głupie
        układy obsmarowywuje kolejny raz Waszą szkołę to Wy to popieracie nic tylko
        pogratulować , klap klap klap !
    • Gość: ela Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.01.04, 17:43
      jestem w szoku po przeczytaniu tego . Jak człowiek może przyciemnić rozum
      drugiemu człowiekowi i wydawało by się dobrze myślącemu i na stanowisku.
      Mającego pod opieką całą szkołę, pozwolił peowadzić lekcje wf a gdzie
      odpowiedzialność np. za przypadkowy wypadek na takiej lekcji.
      Na miejscu DYREKTORA zrezygnowałabym z tej funkcji i zaszyła się na drugiej
      półkuli.
      • Gość: ziomal Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 19:37
        ten ... to pod... i sobie z nas jaja robi jak go spotkam na ulicy to dostanie w
        led a te fakty co sa w gazecie opisane sa jak najbardziej prawdziwe
    • Gość: Maciek Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.vline.pl 16.01.04, 19:35
      Popierwsze SZkoła nie jest odrapana jak piesze pani Izabela Adamczewska
      • Gość: uczen Jak to nie?? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 16.01.04, 19:56
        Stary chodze do tej szkoly codziennie od prawie 4 lat i jest odrapana, wyglada
        syfiaście z zewnatrz zreszta od wewnatrz rowniez. ale to nic nowego wsrod
        lodzkich szkol.
    • Gość: A. Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.toya.net.pl 16.01.04, 19:47
      dyrusapowinni wywalic bo narazil uczniow na jakiegos oszusta a co by byla jakby
      wszedl do naszej szkoly jakis psychopata!?dobrze ze za 3 miesiace koncze ta
      szkole bo ona "schodzi na psy"
    • Gość: DJ z IX LO Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: 81.219.* / 81.219.160.* 16.01.04, 19:59
      Widziałem gościa... Wyglądał na miłego. Od nas nic nie wyłudzał, praktycznie z
      nami nie rozmawiał.Czasem nawet dawał nam klucze do szatni i na tym sie
      kończyło.A jednak...Pozory często mylą.Co do takiego podejścia do dyrektora
      uważam, że jest stanowczo niewłaściwe! Pan Kolasiński jest super chemikiem,
      świetnym dyrektorem i nikt nie powinien miec do Niego najmniejszych pretensji.
      Wszyscy przeciez popełniamy błędy...Wkońcu wszyscy się nabrali, więc dlaczego
      tylko pan profesor został tak źle potraktowany ?? No cóż... Pozdrawiam całe IX
      LO wraz z kadrą wychowawczo- wykładowczą.
      • Gość: maturzystka Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: 81.219.* / 81.219.160.* 16.01.04, 21:32
        see yoo all....jezu teraz non stop wszyscy o tam gadaja..........i w ogole
        jakies pretensje do kolasinskiego JEZU on jest dobry czlowiek ja nie wiem co
        wy od niego chcecie :P a Alex faktycznie niezla rozgrzewke nam zrobil na WF
        normalnie na polskim bylam nieprzytomna przez niego...az dziwne jak on to
        robil...jak perfekcyjnie mu sie udawalo UDAWANIE hehee no coz...tacy jak oni
        tez sie zdarzaja...TYMCZASEM DO JUTRA NA STUDNIOWCE....POKARZEMY ZE 9lo JEST
        GORA :p
      • Gość: dyr.A.Kolasinski Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 17.01.04, 19:58
        Czy szanowny DJ moglby podac swoje imie i nazwisko? Chcialbym zaprosic na
        szklaneczke wazeliny. W poniedzialek po lekcjach? Bedzie lodzik i usmiech
        dyrektora.

a tak na marginesie,to niewiele smarkacze wiecie. Kolasinski wraz z ekipa
        wywalili po kolei najlepszych pedegogow tej marnej budy. Poszla Kozlowska,
        Binek i Zarnotal...Obrebska trzyma sie resztakami sil,ale ona jest
        szalona...zostal placz i zgrzytanie zebow (Solinska i Dederska) z Rozycka na
        okrase...zgrrrroza!
        • Gość: Minnie Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.toya.net.pl 17.01.04, 20:05
          A pani Cypryńska jeszcze uczy? Niby taka straszna, a wspominam ją najlepiej.
          Pani Żarnotal - historyczka?
    • Gość: Damian Kreczmer 1 Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 16.01.04, 20:14
      1. Ludzie gostek był spoko a każdy może sie pomylić.
      2. Pani redaktor płaciła za wywiad wiec niejest to obiektywne
      3. I odczepcie sie od dyrektora on jest fajny i go bardzo lubie
      4. Pozdrawiam całą 1 a z dziweiątki!
      • Gość: Gall Anonim Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: 81.219.* / 81.219.160.* 16.01.04, 20:28
        Pozdrawiam Honoratke !! (dla wszystkich wtajemniczonych)
        • Gość: Gall Anonim 2 Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: 81.219.* / 81.219.160.* 16.01.04, 20:31
          A ja Nine !!
      • Gość: just kocham szkole IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 16.01.04, 20:39
        ja chce pozdrowic faceta od PO i jego żonę i córkę są to bardzo mili i
        przyjaźni ludzie
        o i popieram kolegę z klasy damiana!
        Pozdro dla całej naszej klasy
      • Gość: ja Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 16.01.04, 20:42
        ty debilu, lizusie głupi zrobiłeś wstyd szkole!!! czy ty myślisz (tak wiem -
        nie)
    • Gość: Holi z IX L.O. Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 16.01.04, 20:35
      Pan dyrektor jest wporządku. To bardzo dobry pedagog i chemik!
      Nierozumiem także osoby która uważa że w szkole jest terror pani pedagog.
      Ale ochrona to jest zupełne nie porozumienie... łażą tylko wokol szkoly i nic
      nie robią, najwyżej jak jakiś nauczyciel zbilży się do nich to wtedy udają że
      coś robią a tak to ZERO!!!!
      • Gość: IX LO - uczeń Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: 81.219.* / 81.219.160.* 16.01.04, 20:42
        Faktycznie z tą ochroną to nieporozumienie. Może i pani pedagog wygląda na
        straszną, lecz do wszystkiego da sie przyzwyczaić ;) Co do dyrektora również
        uważam, że to super gościu... dla każdego ma czas, więc skoro ktoś się
        domyślał czegoś, zawsze mógł się do Niego zgłosić - na sto procent byłby
        wysłuchany! Teraz się nagle wszyscy mądrzy zrobili i wszystko poszło na Pana
        Kolasińskiego. Dlaczego ?? Ludzie!! To jest tylko człowiek...
        • Gość: just Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 16.01.04, 20:46
          popieram was ale pani pedagog to bardzo miła osoba!!! a wy z jakich klas
          jesteście? (DJ i Holi)?
          • Gość: ..... Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 16.01.04, 23:16
            bardzo mila osoba?? chyba nie miales z nia do czynienia!! probuje wprowadzic
            rygor jak w wiezieniu. poza tym ja uwazam ze do pedagoga trzeba miec zaufanie
            i mozna sie do niego zwrocic z kazdym problemem. Sorry, ale pani Nina by byla
            ostatnia osoba, do ktorej bym sie zwrocil o pomoc, poniewaz ona nie potrafi
            udzielic rady, jedynie cie bardziej przygnebic i wytknac, co zle zrobiles
    • Gość: Wielbiciel IXLO :) Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.toya.net.pl 16.01.04, 22:14
      Pewnego dnia, kiedy przyszło mi sie stawic pierwszy raz w tej szkole
      pomyslalem "Co za burdel" - i tak mi juz zostało.
      Pewnego dnia przyszlo mi tez poznac pania Nine, ktora lubi cwiczyc gadki i
      miny przed lustrem a potem straszyc swoim makijazem pierwszoklasistow :D
      Ojciec dyrektor - w niektorych kregach znany jako "Samochwała" zawsze umiał
      zadbac o dobre imie naszej placowki oswiatowej. Dba o to, aby czesto i gesto
      sie o nas mowilo :) Bardzo dokladnie selekcjonuje nauczycieli, aby grono
      pedagogiczne bylo godne zaufania i w pelni profesjonalnie przygotowane do
      edukacji przyszlych elit narodu polskiego.
      Przyjecie bezrobotnego z pabianic bylo z pewnoscia wlasnie taka dobrze
      przemyslana decyzja. Dyrekcja szkoly o nas dba i to sie liczy.
      Co do udzielania wywiadu do Gazety to zrobiłbym to bardzo chętnie gdybym tylko
      miał okzaje - to nieprawda, ze uczniowie nicby nie powiedzieli. Moznaby
      opowiedziec o tym i jeszcze wielu innych rzeczach :D
      Pozdrowiania dla pani od Biologi z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia :)
      • Gość: maturzystka z IXLO Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 12:08
        ludzie odczepcie się od dyrektora to naprawde spoko człowiek, podejście do
        ucznia ma na piątkę!!! każdy sie może pomylić...jak widac nie on pierwszy i
        moze nie ostatni! Przezyłam w tej szkole juz prawie 4 lata-w maju matura, i
        będę naprawdę załować że to już koniec... bo szkoła jest świetna ,a zwłaszcza
        towarzystko jest bombowe....!!!!!! do zobazcenia o 21.00 na studniówce
        w "pałacu" - ale będzie jazda.......;)
    • Gość: ---- Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 16.01.04, 23:31
      brak mi słów aby wypowiedzieć sie na ten temat, jest to nie tyle co
      smieszne,lecz tragiczne, zreszta jak cała ta szkoła.począwszy od pani pedagog
      po honorate aż do liliany.dzieki bogu juz opuszczam ten cyrk, pozdrowienia dla
      przyszłych absolwentów IX cyrku na kółkach
      • pewnie-wiecie-kto Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt 17.01.04, 00:13
        Chciałam tylko zapytać czy Wy jesteście normalni?! zastanówcie się trochę
        ludzie nad sobą, bo zaczynam wątpić czy istnieje jeszcze coś takiego jak
        solidarność!!! tu chodzi o NASZĄ szkołę!!! a Wy pozwalacie na to zeby na nas
        wjeżdżali?! brak mi słów!!! najlepiej całą winę zwalić na dyrektora tak?!
        najperw zastanówcie się nad sobą a potem oceniajcie postępowanie innych! Wy
        nigdy nie popełniliscie błędu...? pozdrawiam naszego dyrektora i życzę mu dużo
        siły, bo przy takich niewdzięcznikach będzie mu potrzebna...
        • Gość: Absolwent IX LO Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.lodz.mm.pl 17.01.04, 00:43
          Powiem wam wszystkim drodzy uczniowie "Dziewiątki",że nie rozumiem waszego
          postępowania sracie we własne gniazdo najeżdzacie na szkołę w której się
          uczycie, a co więcej taką, którą sami sobie wybraliście. Ja jestem bardzo
          zadowolony z tego, że skończyłem tą szkołę.A co do dyrektora Kolasińskiego to
          jest to wspaniały człowiek, który rozumie ucznia. A błędy no cóż - Dyrektor
          też człowiek i pewnie teraz głupio mu, że nie kazał podać temu kolesiowi całej
          kartoteki do obejrzenia ale tak serio to teraz nie chiałbym być w skórze tych
          studentów którzy będą chcieli odbywać praktykę w IX LO.Pozdrawiam Dyrektora i
          życzę mu dużo sił bo jest czymś okropnym kierować szkołą z taką ilością
          niewdzięczników.
          • Gość: sdfdfsd Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 17.01.04, 11:16
            za co mamy byc wdzieczni?? za kilka starych komputerow i za nowa sale
            gimnastyczna??
    • Gość: student Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.toya.net.pl 17.01.04, 09:32
      chicialem takze dodac ze najprawdopodobniej ten czlowiek wczesniej tj. w roku
      2002 i 2003 probowal wmowic ze jest studentem nauk politycznych na UŁ...czego
      On nie mowił...jak nie bajerował i oczywiście "był piłkarzem" tylko ze mówił o
      innym klubie bodajże FC Koln, najprawdopodobniej miał jakis transfer, w
      końcu "utalentowany i świetny" zawodnik....
      • Gość: alchemia Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 18.01.04, 16:29
        bartosza k znam osobiscie.ten czlowiek nie ma zadnych skrupolow ,zalezy mu
        tylko na kasie,posuwa sie do najgorszego klamstwa by zdobyc pieniadze.Myslalam
        ze oszukal tylko pare osob ale z tego co widze prowadzil "dzialalnosc" na
        szersza skale.Wspolczuje wszystkim poszkodowanym i nie ludzcie sie ze kiedys
        zobaczycie te pieniadze ktore od was wyludzil.Ja juz dawno przestalam
    • Gość: Młoda M. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 10:58
      POznalam Alexa pierwszego dnia jak przyszedła do naszej szkoły. Nie podobał mie
      sie jego sposób zachowania. Wszystkie laseczki z IV klas latały za nim i
      piszcały. Słyszałam tez sprzeczki o niego w damskim WC. Kto dał sie nabrać do
      dał. Ale nie wiem czmu nikt nie spostrzegł nieścisłości w opowieściach Alexa. I
      czemu jego rodzice na fotach nie byli do niego podobni..? Operował tylko
      kilkoma słowami po niemiecku. KOmedia. Jestem w teh szkole pół roku i odchodze.
      Nie wiem czy szkoła powinna uczyć czy mam sie jej bac skoro pani pedagog ściga
      mnie za czerwona blzeczką? Nie wiem czy to jest dobre podejscie do
      indywidualnosci uczniów.
      • Gość: xxxxxx Re: M. IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 17.01.04, 11:10
        Mloda zycze Ci powodzenia. Tez bym odszedl z tej szkoly (bo to cyrk). Trzyma
        mnie tu tylko moja klasa która jest wspaniala i sobie lepszej nie wyobrazam
        oraz pani wychowawczyni, którą serdecznie pozdrawiam. Nie chce mowic z ktorej
        klasy jestem bo wylądowalbym pewnie na dywaniku u pani pedagog. Wiesz,
        niektorzy ludzie nie wiedzą, jaka pelnia funkcje w szkole
      • Gość: Minnie Re: M. IP: *.toya.net.pl 17.01.04, 11:38
        A czy panią pedagog jest pani Nina?
        • Gość: m Re: M. IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 17.01.04, 12:03
          TAK A KTÓŻBY INNY ??
          • Gość: Minnie Re: M. IP: *.toya.net.pl 17.01.04, 12:04
            Współczuję. Pamiętam panią Ninę T., niestety. I pamiętam jej pseudopedagogiczne
            występy.
            • Gość: mmmm Re: M. IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 17.01.04, 12:45
              chcialbym zeby ta pani otworzyla kiedys gazete a tam artykuł o niej na całą
              strone. nalezy jej sie to i zycze jej tego z calego serca. moze zmienilaby
              swoje postepowanie, prawda Minnie ??
              • Gość: Minnie Re: M. IP: *.toya.net.pl 17.01.04, 12:53
                Och, nie wiem :) Pani Nina wydawała się zawsze dosyć konsekwentna w tym, co
                robi. I święcie przekonana o słuszności swoich teorii. Pamiętam jak weszła
                kiedyś do klasy, popatrzyła na nas i powiedziała: ja nie muszę z wami
                rozmawiać, wiem, jacy jesteście...I okazało się, że jesteśmy klasą pijaków,
                narkomanów, sekciarzy etc. A to tylko dlatego, że sporo osób ubierało się na
                czarno...
                • Gość: :] PozdrÓwka :P IP: *.skynet.org.pl 17.01.04, 13:20
                  A Ja pozdrawiaM i caLuje oLEnke L. i RafaLa T. :P
                • Gość: Lepper Re: M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 17:33
                  NINA I BAŚKA MUSZĄ ODEJŚĆ !!! TAK MÓWI LEPPER !!
    • Gość: Minnie Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.toya.net.pl 17.01.04, 13:35
      A czy ktoś pamięta aferę z dziennikami? :)
      • Gość: ABSOLWENT IX LO Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.lodz.mm.pl 17.01.04, 16:42
        Zastanawia mnie jedno czy to, że został popełniony ludzki błąd ma świadczyć o
        tym że obrzuca się błotem jedną z lepszych szkół w Łodzi?Przeciez nikt Was tam
        siłą nie trzyma jak się komuś nie podoba miejsce w którym się jest to trzeba z
        niego uciekać zwykły ludzki odruch a nie najeżdzać a potem mówić że się tam
        uczy.Ale pożyjecie zobaczycie jeszcze bedziecie tęsknić do "Dziewiątki", a z
        czasem przekonacie się że Nina to pestka w porównaniu z szefem no cóż też
        kiedyś byłem 17 i 18 latkiem>Pozdrawiam....;)
        • Gość: Minnie Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.toya.net.pl 17.01.04, 17:38
          Proszę mi wierzyć - pani Nina to nie taka pestka :) Mury IX LO opuściłam lata
          temu, ale pamięć o pani pedagog wciąż żywa.
    • Gość: Wilemo Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 23:05
      W Pabianicach chyba wszystkim znany jest Bartosz K. Słynie on z załatwiania
      róznych rzeczy i pobierania za to zaliczek. Naciągnął tak juz kilkadziesiąt
      osób w Pabianich. Znam go osobiście. To mitoman, który na każdym kroku wciska
      jakąś historyjkę. Nie raz wylądował już w szpitalu bo "ktoś" sam wymierzył mu
      karę za długi i naciągania. Takiego człowieka powinno się raz na zawsze
      zamknąć...
      • Gość: paskudnik Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.toya.net.pl 23.01.04, 21:11
        Zostawcie kolana w spokoju i Krysie Solniczke oraz cyprę. Niny nie
        oszczędzajcie! Ja lubię tę szkołę, choć histeryczka K. mnie nie lubi. Żołnierz
        jest spoko. Pozdrawiam tych debili z IV E!!!!!
        • Gość: :[ hohoho IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.01.04, 12:51
          jakich debili z 4e?????????????????? 4e jest najlepsza klasa w tej
          szkole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec bez zadnych wrzutów na
          nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdroofki dla
          wszystkich z klasy!!
        • Gość: 4e ej ty !! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.01.04, 13:05
          jestes taki madry to czemu nie podejdziesz do nas w szkole i nie nazwiesz nas
          debilami ???????????????
        • Gość: uczen 4e do PASKUDNIKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 13:09
          sluchaj no drogi kolego jesli ci cos nie pasuje w klasie 4e to chetnie o tym z
          toba porozmawiam ale na zywo a nie przez internet! ujawnij sie a ja ci
          gwarantuje ze sobie to wyjasnimy...
          • Gość: globus Re: do PASKUDNIKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 17:30
            on ma racje :) 4e jest beznadziejna :/
            • Gość: 4e Re: do PASKUDNIKA IP: *.toya.net.pl 08.02.04, 20:13
              ej jak macie cos do nas do najlepszej 4E na swiecie to podejdzcie do nas w
              szkole i nam to powiedzcie to wtedy pogadamy
    • Gość: flip a Gogol... IP: *.p.lodz.pl 18.01.04, 02:59
      wydawaloby sie, dawno juz nie zyje :-)
    • Gość: nigdyy Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: *.toya.net.pl 30.01.04, 18:42
      buahahahahahahahaha
    • Gość: IX LO 4abcedf Re: Jak piłkarz Schalke miał praktyki w "dziewiąt IP: 193.16.255.* 05.02.04, 13:55
      Pani Ademczawska "poszukując prawdy" zaokrągliła pewne fakty, próbowała,
      dotarła do drugoklasistów, którzy wiedzą tyle co usłyszeli, nie do ludzi którzy
      naprawde mogliby coś powiedzieć, znali go od samego początku. Ale to dobrze, my
      nie jesteśmy konfidentami, nie chcemy bezkarnie słucha wrzuty na naszą szkołę -
      jaka by nie była!! "obdarte drzwi", "na peryferiach miasta" - co to w ogóle
      jest!? A przestraszone uczennice???-wiem coś o tym! BUJDA!!!! P. Adamczeska
      oprócz talentu ma jeszcze dużą wyobraźnie....!! Nie miałam AWERSJI do
      Wyborczej, po artykule już mam.
      dyrektor popełnił bład, ale jest w porządku.
      PS. dlaczego zmazali ten duży piękny napis w szatni JE.AĆ PEDAGOG? szkoda ;)
      DO BARTKA K:
      jak Cię spotkam sk.... .......!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka