Gość: makary IP: 193.0.117.* 19.01.04, 11:12 Kochani łodzianie, gdzie mieszka ta menda? Czy nie moglibyście mu "wytłumaczyć" , że jednak 14-latki nie nadają się do makaronu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lahliq Do niezorientowanych 19.01.04, 12:56 ten pan to bohater "Ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym" zamieszkały na jednym z łódzkich osiedli. Typowy erotoman, ostatnio odkrywający równiez skłonności pedofilskie. Więcej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=8222497 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=10247163 Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Dobrze, że ktoś wyjaśnił;) 19.01.04, 13:19 Bo jako wyjąt z kontekstu wątek jest cudownie absurdalny i już się cieszyłam na nowego surrealistę. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Dobrze, że ktoś wyjaśnił;) 19.01.04, 19:15 szprota napisała: > Bo jako wyjąt z kontekstu wątek jest cudownie absurdalny i już się cieszyłam > na nowego surrealistę. A widziałaś może to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=8222497&a=10246555? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Wrrr... wyrzuć pytajnik z adresu 19.01.04, 19:20 Albo kliknij poprawiony link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=8222497&a=10246555 Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Widziałam :( 24.01.04, 13:54 I z jednej strony przeraziła mnie agresja w tej wypowiedzi, a z drugiej co najmniej niepokoi (ale i sprawia uciechę jako miłośniczce absurdu) fakt, że mamy (jako telewidzowie) takie priorytety, iż idolem staje się przeciętnie obleśny po polsku facet o zapatrywaniach seksistowskopedofilskich. Coraz bardziej gratuluję sobie, że w ogóle nie oglądam tv! Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Czarku Czarku hop hop!!! 19.01.04, 12:56 Gość portalu: makary napisał(a): > Kochani łodzianie, gdzie mieszka ta menda? > Czy nie moglibyście mu "wytłumaczyć" , że jednak 14-latki nie nadają się do > makaronu? No gdzie? Pewnie we Włochach...znaczy się Włoszech... 14-latki rzeczywiscie sie nie nadają, mają za twarde kości ogonowe... Odpowiedz Link Zgłoś
e_mock Łodzianie???? 19.01.04, 13:00 Co jest, jeszcze nikt nie przyłożył temu oblechowi??? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Eeeeeeee... 19.01.04, 13:28 Ja nie oglądam telewizji, to nie wiem, czy warto przykładać (tzn generalnie wiem, że przeważnie nie warto). (Ale zrobiliście fajny desant na Łódź :D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Czarek Mończyk IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 09:06 bloki podobne do tych na Retkini... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Czarek Mończyk 20.01.04, 09:53 Ale czy cos więcej? czy nikt z Łodzi nie oglada tego dokumentu? Nikt nic więcej nie wie? My na forum Telewizja jesteśmy żadni plotek... I wieści... I wszyscy są zdziwieni, że taki pedofil, erotoman i zboczeniec tak sobie spokojnie żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Czarek Mończyk 20.01.04, 13:01 Co do Czarka to nie wiem, ale czesto widze tego wiesniaka, jego fotografa. Albo na Piotrkowskiej, albo w Galerii Łodzkiej. Chodzi sobie z dumnie uniesiona glowa i dzierżąc w dloni aparat wyglada co fajniejszych trzynastek. Dziarżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Czarek Mończyk 20.01.04, 13:18 dziad_borowy napisał: > Co do Czarka to nie wiem, ale czesto widze tego wiesniaka, jego fotografa. Albo > > na Piotrkowskiej, albo w Galerii Łodzkiej. Chodzi sobie z dumnie uniesiona > glowa i dzierżąc w dloni aparat wyglada co fajniejszych trzynastek. > Dziarżbór!!! Czyli istnieją, działaja i mają się dobrze. I nadal prowadzą swóje pedofilski interes... Tak z tego wynika... Dziarżbór...? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Czarek Mończyk 20.01.04, 22:15 > Dziarżbór...? Też mnie to dziwi. Dziad zazwyczaj pisze: "Dzierżbór", co jest wykrzyknikiem o znaczeniu wszetecznym;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Up 20.01.04, 22:06 Do góry. Moze nocne marki coś dopiszą. :) Pzdr. z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Czarek Mończyk - niestety znam tego draba 20.01.04, 22:22 Tja, czasy teatru "Słup" nie zawsze należą do chwalebnych. Przytelepało się to cóś za Szytenchelmem jeszcze wraz ze swoją podówczesną cizią (pewnie wiele ich było) - dla Marcela w sam raz, bo etatowe słupniczki nie chciały się rozbierać, a tę trudno było ubraną zobaczyć. Mończyk jest jednym z bardzo niewielu, o których wprost mówię, że szczerze i serdecznie ich nienawidzę. Po prostu chamstwo wcielone zstąpiło na ziemię. Całe szczęście, że tej "Ballady..." nie oglądam, bo chybabym telewizor rozwalił (jakby mi co ten biedny sprzęt zrobił). Odpowiedz Link Zgłoś
saralee Re: Czarek Mończyk - niestety znam tego draba 21.01.04, 01:15 'Bończyk' mieszka chyba na Dabrowie w okolicach Tatrzańskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
g.enetyk Re: Czarek Mończyk 21.01.04, 09:11 kutwa! ten program zawsze u mnie przegrywał z 24 godzinami i wczesniej go nie oglądałem. Zacząłem dopiero gdzieś od 3 tygodni. To było za mało, żeby się połapać, że to ŚCIERWO mieszka w Łodzi. Jedyne co do głowy przychodzi to lać w mordę i jaja odciąć. Jak tak można? Znacie historie czternastolatki? Jestem chory zawsze kiedy to oglądam. Matka nauczycielka, może uczy wasze dzieci? Nie potrafi poradzic sobie z wlasna córką no i mężusiem, który pewnie tą małą sam w łazience podgląda. Czy nie czas, żeby się tym żałosnym "agentem" zajął jakiś prokurator? Czy w telewizji już nie wystarczająco pokazano? Bo grozić to ja sobie tu mogę ale to nic nie da... No i na koniec. Nie wierze, że to tylko Łódź, obawiam się, że to już w całym kraju tak się wszystko poj...ło. Przykro mi jest, że jestem bezradny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.enetyk I jeszcze coś... IP: *.vline.pl / *.vline.pl 21.01.04, 09:51 mi przyszło do głowy. Czemu bojówki LPR walczące tak zaciekle (i skutecznie) z wszystkim co minimalnie może się kojarzyć z obraza uczuć religijnych, a w takim przypadku nie robią nic. Skoro to jest zgodne z prawem bo wystarczy podpis jednego rodzica, to w takim razie do sądu takiego wyrodnego rodzica co to swoje 14 letnie dziecko chce puścić w kanał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: I jeszcze coś... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 17:21 bo może to najlepsi klienci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz To co w Łodzi to małe piwko. 22.01.04, 10:07 Gość jeszcze lepiej radzi sobie na wsiach i peryferiach Łodzi. Ja jestem ciekaw ile panienek wyrwał w ten sposób, jak to one okreslają do wielkiego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann Re: To co w Łodzi to małe piwko. 24.01.04, 14:03 Będzie w piątek w Łódzkiej artykuł o tym śmieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Artykuł 24.01.04, 15:28 zusmann napisał: > Będzie w piątek w Łódzkiej artykuł o tym śmieciu. Poprosze o link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr x Misja telewizji publicznej pelna geba! IP: *.p.lodz.pl 24.01.04, 17:27 Ciekawe czy mozna to zaskarzyc? wszak to jest robienie sobie jaj z podatnikow, gdyby ten program lecial w jakim polonia 1 to rozumiem ale jest on w publicznej TV ktora ma obowiazek w zamian za placenie abonamentu dostarczac nam programow na poziomie a nie takiego chlamu... Czy ktos wie co nalezy zrobic i czy sa szanse by ten program zaskarzyc? pytam sie powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Misja telewizji publicznej pelna geba! 24.01.04, 18:54 Gość portalu: mr x napisał(a): > Ciekawe czy mozna to zaskarzyc? wszak to jest robienie sobie jaj z podatnikow, > gdyby ten program lecial w jakim polonia 1 to rozumiem ale jest on w > publicznej TV ktora ma obowiazek w zamian za placenie abonamentu dostarczac > nam programow na poziomie a nie takiego chlamu... > Czy ktos wie co nalezy zrobic i czy sa szanse by ten program zaskarzyc? pytam > sie powaznie A o co chodzi z tym poziomem? Jak dla mnie to jest to program czysto edukacyjny. Mam nadzieje, że choc kilka dziewczyn pooglada go sobie wi yciągnie jakies wnioski. Za co byś chciał zaskrażać??? Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Misja telewizji publicznej pelna geba! 25.01.04, 10:21 Najlepiej iść na policję. Aledlaczego chłam? Technicznie źle zrobione, czy co? Pokazane jest przecież zjawisko jakie istnieje. Cieszczę sie, że takie coś jest prezentowane. bo to pozwala mi poznać nowe oblicza ludzi, o których istnieniu mógłbym nie wiedzieć. A wolę wiedzieć. Poza tym abonament płacą różni ludzie. To co dla Ciebie będzie czymś wartościowym, dla innego może być gniotem. Tak jak różne są poziomy ludzi, tak różne muszą być poziomy serwowanej im rozrywki. Człek człekowi nie jednaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarysa To jest karalne... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 12:42 Ale to nie o to chodzi.Dziad jest obleśny pełną gębą i na oczach tysięcy ludzi obiecuje 14 latce karierę modelki{a naprawdę będzie to walka w makaronie na jekiejś wsi i wiadomo ,co po walce)O ile wiem stosunki seksualne z osobą poniżej 15 roku zycia są w Polsce karalne ,a ten program to reklama objazdowego burdelu!!!!Może Jego Wielmożność Jrzy Kropiwnicki zajął buy się pedofilią w swoim mieście,a nie wyjazdami zagranicznymi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Czarek Mończyk 03.02.04, 22:35 Wydaje mi się, że tu nie tylko on jest winien... co po tym, że zlikwiduje się agencję Mończyka jak rodzice tych "lasek" zaprowadzą je do kogoś innego? ps a tvp nakręci kolejne odcinki tylko zmieni nazwę na "telenowela o lekkim..." Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Widziane z Warszawy 24.02.04, 14:44 Powinniście być dumni. Prawdziwy biznesmen. Prawdę mówiąc, to, ostatnimi czasy, jedyny slawny łodzianin, jakiego znam. Jest po prostu najlepszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Widziane z Warszawy 24.02.04, 14:47 Powinniście być dumni z p. Mończyka. Dzięki niemu Wasze miasto znowu jest sławne. To, ostatnimi czasy, jedyny łodzianin, który zrobił medialną karierę. Odpowiedz Link Zgłoś