h8red 24.01.04, 21:29 Dlaczego występ Pani Okropnik z zespołem nie został ocenzurowany??? Przecież w takim stroju i z takimi nogami to ona napewno już nigdzie nie pojedzie. Dzieci mogły to ogladać!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: Eurozwizja 24.01.04, 21:37 Gdyby to był konkurs na najgorszą piosenkę miałbym trudny orzech do zgryzienia a teraz to zostawię telefon w spokoju. Nie warto wydawać złotówki na takich buraków! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Ależ emocje, proszę państwa, ależ emocje! 24.01.04, 23:53 Co do dzieci, to jak mają mądrych rodziców, to im rodzice wytłumaczą, gdzie się lęgną smoczyce, o ile pozwolą im oglądać tv o tej porze. A co do meritum, to [ROTFL] odnośnie calusieńkiej Eurowizji i wszelkich tego rodzaju festiwali. Nie są warte żadnych emocji. Obchodzą mnie tyle, co cotygodniowe kładzenie dowcipów przez pana Hamburgera w Familiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Ależ emocje, proszę państwa, ależ emocje! 25.01.04, 00:09 Wole ich niż tych kiczowatych ich troje. mam nadzieję, że Ci troje definitywnie si e skońzczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr_W Śmieszni internauci...po prostu dzieci. IP: *.toya.net.pl 25.01.04, 01:53 Wszystkie głosy jak widać krytyczne. Świadczy to o tym, że macie problemy z osobowością. Nic wam się nie podoba. Zróżnicowanie piosenek było duże, a i tak wszyscy jesteście na NIE. Sami nie potraficie zaśpiewać, słuchu pewnie też nie macie, ale krytykować musicie. Jak dorośniecie inaczej spojrzycie na życie... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red O, przepraszam!!! 25.01.04, 07:45 Ja o muzyce nic nie napisałem. Wyraziłem tylko swoje zdanie na temat tego, że wokalistka zapomniała zaożyć sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: O, przepraszam!!! 25.01.04, 10:08 Babeczka całkiem ładnie wyglądała, zgrabne nogi płaski brzuszek,ładna buzia i niespotykany głos, dodatkowym plusem jest to,że jest z Łodzi. O co Ci chodzi? Jak ogladasz w tv prawie dzień w dzień o 20 przewijajace sie gołe dupy nie masz pretensji, Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: O, przepraszam!!! 25.01.04, 14:02 Chodzi mi o to, że mi się nie podoba i już. Nie za bardzo wiem, w którym miejscu były te zgrabne nogi i ładna buzia. Czy aby na pewno rozmawiamy o tym samym programie??? Co do drugiej części wypowiedzi to jej nie rozumiem i nie mogę się do niej odnieść poza tym, że nie znam programu gdzie o 20 puszczają gołe dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann Re: O, przepraszam!!! 25.01.04, 15:02 h8red napisał: > Nie za bardzo wiem, w którym miejscu były te zgrabne nogi i ładna buzia. Czy > aby na pewno rozmawiamy o tym samym programie??? > Co do drugiej części wypowiedzi to jej nie rozumiem i nie mogę się do niej > odnieść > Nie znam programu gdzie o 20 puszczają gołe dupy. > Skoro tak mało wiesz, znasz i rozumiesz to może nie powinieneś się na razie wypowiadać publicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: O, przepraszam!!! 25.01.04, 18:19 zusmann napisał: > Skoro tak mało wiesz, znasz i rozumiesz to może nie powinieneś się na razie > wypowiadać publicznie? Wiesz co??? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Śmieszni internauci...po prostu dzieci. 25.01.04, 23:36 Gość portalu: Dr_W napisał(a): > Zróżnicowanie piosenek było duże AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Eurozwizja IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 25.01.04, 10:28 Bez przesady, nawet jakby jakieś dziecko zobaczyło jej wystep to naprawde by sie nie zgorszyło.Nie przepadam za taka muzyka ale uważam,że każdy ma prawo ubierać się w to co mu sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdyy Re: Eurozwizja IP: *.toya.net.pl 25.01.04, 14:10 1. bardziej rozebrane babki mozna zobaczyc w reklamach z supermarketu ktore leza pod drzwiami 2. poziom konkursu nie byl najgorszy , ale wygrac powinny "sistars" bo ich poziom byl najwyzszy 3. a tak wogle to kto wie co sie tak do konca podoba w innych krajach... moze blue cafe wygra 4. pamietaj - telewizja klamie a walki sa ustawiane... Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Eurozwizja 25.01.04, 14:26 Gość portalu: nigdyy napisał(a): > 2. poziom konkursu nie byl najgorszy , ale wygrac powinny "sistars" bo ich > poziom byl najwyzszy Do "poziomu Eurowizji" najbardziej pasował mi Offside, czy jak też ten twór zwą... szkoda, że nie wygrali, byłyby jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture eeeee... 25.01.04, 20:16 Gość portalu: nigdyy napisał(a): > 1. bardziej rozebrane babki mozna zobaczyc w reklamach z supermarketu ktore > leza pod drzwiami Ja nie mieszkam w Łodzi, ale pod moimi drzwiami nie leżą rozebrane babki z supermarketu. Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann Re: Eurozwizja 25.01.04, 15:09 Tatiana mi się podobała, piosenka nie, ale biorąc pod uwagę inne żałosne wręcz utwory (zwłaszcza Ostrowskiej, Klich, Sistars jak też kilku "artystów, których już nigdy nie będę miał okazji spotkać) to Blue Cafe wypadło w miarę i spośród polskich kandydatów niestety miało najlepszą propozycję (może równali się z nimi tylko Rozynek i grupa Goya). Poziom konkursu ogólnie żenujący ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Import z forum muzycznego 25.01.04, 15:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=10361333&a=10361333 LOL, świetny tekst!! Polecam, Odpowiedz Link Zgłoś
saralee Re: Import z forum muzycznego 25.01.04, 20:03 Nie wiem, czy już gdzieś się pojawiły na forum te wyniki...Mimo wszystko podaję je za eurowizja.com: 1. Blue Cafe 57 125 2. Łzy 54 652 3. Marcin Rozynek 51 736 4. Alex 30 952 5. Janusz Radek 28 607 6. Goya 24 566 7. SiStars 22 107 8. Kasia Klich 15 090 9. Planeta 9 648 10. Krzysztof Kiljański 7 835 11. Golden Life 6 690 12. Offside 5 532 13. Kowalski 3 697 14. Indigo 2 008 15. Małgorzata Ostrowska 1 431 BC było bezkonkurencyjne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdyy .............. IP: *.toya.net.pl 26.01.04, 00:36 jestescie tandetni , jak ten kraj , to miasto , spoleczenstwo , zacznijcie myslec , ja wyjezdzam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdyy Re: .............. IP: *.toya.net.pl 26.01.04, 00:39 i wiecie co... chyba wam to forum nie wychodzi na dobre bojestescie jak psy spuszczone ze smyczy , mowicie bardzo ,duzo ,staracie sie mowic madrze ale jest to belkot jak dialogi w "wiedzminie"..... najpierw sie mysli potem sie mowi... dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: .............. 26.01.04, 00:59 Gość portalu: nigdyy napisał(a): staracie sie mowic madrze ale jest to belkot jak dialogi w "wiedzminie".. Chciałabym tak bełkotać: radkowiecki.republika.pl/odc4.html#reod4 Mam nadzieję, że choć tobie forum wyjdzie na dobre - przydałoby się. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: .............. 26.01.04, 07:02 Gość portalu: nigdyy napisał(a): > jestescie tandetni , jak ten kraj , to miasto , spoleczenstwo , zacznijcie > myslec , ja wyjezdzam... Pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdyy Re: .............. IP: *.toya.net.pl 26.01.04, 08:36 1. tak jak myslalem nie umiecie sie bawic ludzmi ;] 2. wiedzialem ze odpowiecie... ;] buahahahahaha . trzeba sie umiec bawic... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: .............. 26.01.04, 09:59 Gość portalu: nigdyy napisał(a): > 1. tak jak myslalem nie umiecie sie bawic ludzmi ;] 2. wiedzialem ze > odpowiecie... ;] buahahahahaha . trzeba sie umiec bawic... Pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś