Gość: med_max IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.02.04, 20:48 Spróbuj.. powąchaj no... wczesne listopadowe spod Grójca południowe stoki na kropelkę no.. dla zdrowotności.. Kasa Chorych zwraca pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michael00 Re: Pogadałbym z kimś inteligentnym 01.02.04, 21:07 Ja w takich chwilach próbuję nawiązać dialog z osobnikiem w lustrze. Ale ostatnio on kwituje to stwierdzeniem, że nie będzię się zniżał do mojego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: Pogadałbym z kimś inteligentnym IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.02.04, 21:17 Spojrzałem...Hej chwila momencik Musiałem się kurczę przekręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: spotkałam kiedyś takiego gościa :) IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.02.04, 21:29 o gościa łatwiej niż o prawdziwego człowieka:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya dopowiadam, bo misię enter fallstartował 01.02.04, 21:32 ten gościu (a był też człowiekiem zagadkowym) mówił, że jest z Kasy Chorych, trochę knuł, lał wodę i wino ale rzeczywiście zapłacił ;) baci, hanya - la vostra intelligenza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: dopowiadam, bo misię enter fallstartował IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.02.04, 21:38 na fall jest już inny wątek (ale nie podoba się sztywniakom) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya no przecież się już dopisałam i tam :) 01.02.04, 21:45 ale tu też dichiaro fallimento (tzn. ogłaszam upadłość) na il foro hanya upadła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: spotkałam kiedyś takiego gościa :) IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.02.04, 21:29 o gościa łatwiej niż o prawdziwego człowieka:) Odpowiedz Link Zgłoś
inspector_clouseau Re: spotkałam kiedyś takiego gościa :) 02.02.04, 01:40 Gość portalu: med_max napisał(a): > o gościa łatwiej niż o prawdziwego człowieka:) Słusznie. Sam mam paru takich gości w areszcie. Nie chcieli się rozejść w porę! PS. Skąd tu tyle włóczki?! Odpowiedz Link Zgłoś
sergent_cruchot Re: spotkałam kiedyś takiego gościa :) 02.02.04, 02:00 inspector_clouseau napisał: > PS. Skąd tu tyle włóczki?! Nim mnie Pan znowu nazwie gamoniem, to zapytam się, czy mam ją odprowadzić do aresztu? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marple Ani mi się waż! 02.02.04, 02:02 To moja włóczka, ty gamoniu! PS A co tu robią lakierki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr_W Chcesz pogadać z kimś inteligentnym? IP: *.toya.net.pl 02.02.04, 01:20 To nie to forum. Na tym forum brak takich osób. Odpowiedz Link Zgłoś
holmes_i_watson Re: Chcesz pogadać z kimś inteligentnym? 02.02.04, 01:30 Holmesie! Znowu ktoś mnie sklonował, a na dodatek kwestionuje Twoją i Zusmanna przenikliwość! Czy zawiązujemy związki zawodowe i ogłaszamy okupację? DrW Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marple Re: Chcesz pogadać z kimś inteligentnym? 02.02.04, 01:35 holmes_i_watson napisali dzielnie we dwóch: Czy zawiązujemy związki zawodowe (...)? Zawiązujemy! Gdzie moja włóczka? Odpowiedz Link Zgłoś
holmes_i_watson Re: Chcesz pogadać z kimś inteligentnym? 02.02.04, 01:38 panna_marple napisała: > Gdzie moja włóczka? Watsonie! Podejmujemy energiczne śledztwo w sprawie włóczki! Podaj mi proszę skrzypce, kalafonię i kapciuch. ShH PS. Oczywiście, gdy odmotasz sobie to paskudztwo z nadgarstków... a w ogóle w coś Ty się tak zamotał, przyjacielu? Odpowiedz Link Zgłoś
hercules.poirot Mam taki maleńki pomysł... 02.02.04, 01:45 D'accord, ma cherie! Zdecydowanie powinniśmy przedsięwziąć kroki. Przestępca nie może zostać na wolności! PS Czy masz może złociste włosy? PPS Co się dzieje ze sznurówkami w moich lakierkach? Odpowiedz Link Zgłoś
sergent_cruchot Nie mam żadnych włosów! 02.02.04, 01:55 Noszę sztyblety i kepi! Lakierki konfiskujemy jako dowód rzeczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Bełkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 01:48 Ale się stadko śmiesznych grafomanków dorwało do klawiatury. Hi, hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
aspazja.z.miletu Prawda? 02.02.04, 01:56 Nie znoszę pisać na klawiaturze, to takie pretensjonalne. I szkoda fortepianu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tales z Miletu Re: Prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 10:29 Dlaczego klawiaturay nie są trójkątne, obliczalbym ich przeciwprostpkątne? Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Prawda? 02.02.04, 10:32 aspazja.z.miletu napisała: > Nie znoszę pisać na klawiaturze, to takie pretensjonalne. I szkoda fortepianu! A ja przeciwine - lubię grać na fortepianie. Tylko się trochę karty ślizgają. Odpowiedz Link Zgłoś