boczek2001 03.02.04, 10:13 Ciepło sie robi, śniegi topnieją, wody zaraz odejdą, czas więc coś wykombinować we wakacje... Macie jakies plany? Myślał juz ktosik moze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koaa Re: Jakie plany? 03.02.04, 12:07 Ja w maju planuje spływ pontonami co dalej tego nie wiem ale w góry muszę wyskoczyć bo nie byłem w zeszłym roku pierwszy raz od wielu lat Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Jakie plany? 08.02.04, 22:25 jak robisz takie serduszko? podziel się linkiem do kodów Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Jakie plany? 08.02.04, 22:47 własnie ostatnio złozono mi wakacyjną propozycje. I jeżeli tylko czas pozwoli to wyląduje na Mazurach.... Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Jakie plany? 09.02.04, 10:20 majass napisał: > własnie ostatnio złozono mi wakacyjną propozycje. I jeżeli tylko czas pozwoli > to wyląduje na Mazurach.... No to cieszy mnie niezmiernie bardzo! :-) No i spełniło sie: "gdyby tak ktoś przyszedł i powiedział - >>Stary czy masz czas...<<" Zresztą ta propozycja to chyba sama się złożyła rok temu... no i jeszcze dwa lata temu... ;-)) Oferty już powyszukiwane a ceny przystępne jak na kieszeń biednego studenta, tak więc kompletujemy załogę i w drogę... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (koaa) 09.02.04, 10:39 Hiihhih... Wyszukuję u innych i poprostu wklejam :) Proponuję poszperać np. na forum testowym, tam tego jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
andziap1 Re: Jakie plany? 09.02.04, 15:58 "Na Mazury, Mazury, Mazury popłyniemy tą łajbą z tektury...."Oczywiście jak co roku Mazury to podstawa. Wyssałam to z mlekiem matki i nie potrafie tego zmienić. Poza tym "Hej Morze moje,Morze..." To druga pasja bez której sie nie da żyć. Mam nadzieje że zdam pomyślnie na sternika jachtowego:) No i oczywiście mam jeszcze wiele planów ale żeby wypaliły trzeba jechac do pracy...Napewno ktoś nie do końca będzie zadowolony z moich planów...:))) Odpowiedz Link Zgłoś