redakcja 11.02.02, 17:19 W Salt Lake City (takie miasto w USA) trwa zimowa Olimpiada. Rywalizację obficie transmituje telewizja. Oglądasz? Kiedy? Codziennie? Jak długo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Oglądasz Igrzyska? 11.02.02, 17:22 w ogóle nie ogladam. Szkoda czasu, wolę posiedziec na forum, a poza tym nie lubie tego typu "rozrywak" większośc i tak to robi dla kasy, a reszta żeby się pokazac...bez sensu... (mówię tak bo ogólnie nie lubię ogladac jakiegokolwiek sportu w TV;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Oglądasz Igrzyska? IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.02.02, 17:25 Oglądasz?- NIE (odpowiadanie na resztę pytań nie ma sensu) Kiedy? Codziennie? Jak długo? pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Oglądasz Igrzyska? 11.02.02, 17:30 Jeszcze nie oglądałam ani minuty. Aż sama się sobie dziwię. Starzeję się, czy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Oglądasz Igrzyska? 11.02.02, 20:29 Oglądam, oglądam, nie śpie ale oglądam Droga Redakcjo i reszta nieświadomych, olimpiada to czas pomiędzy jednymi a następnymi igrzyskami! Teraz w SLC są Igrzyska Olimpijskie! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
makowinka. Re: Oglądasz Igrzyska? 12.02.02, 14:17 redakcja napisał(a): > W Salt Lake City (takie miasto w USA)... Chyba wypada podziękować szanownej Redakcji za wyczerpujące objaśnienie dotyczące tego, czym jest Salt Lake City. >Rywalizację obficie transmituje telewizja. Tu bym jednak polemizowała. Tego zlepka przekazów i skrótów z igrzysk nie nazwałabym obfitą transmisją (poza rywalizacją skoczków narciarskich, no ale to tylko dzięki Małyszowi).Sądzę, że gusty prawdziwych kibiców nie są w ten sposób zaspokajane. Poza tym, ja akurat lubię oglądać rywalizację sportową, a nie jedynie występy Polaków "wyłuskane" i wytrącone z kontekstu zmagań sportowców z wielu krajów. >Oglądasz? Kiedy? Codziennie? Jak długo? Oglądam codziennie. Jak długo? Do momentu, aż się nie zdenerwuję. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Oglądasz Igrzyska? 13.02.02, 08:44 Nie oglądam. Piszę pracę magisterską o Drizzcie i jego kumplach (kto wie o co chodzi, tego podziwiam). Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Oglądasz Igrzyska? 19.02.02, 15:16 Teraz zaczynają się ciekawe mecze w hokeju. Teraz to ja już nie wiem kiedy ja pośpie. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Oglądasz Igrzyska? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 20:43 NUDA Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Oglądasz Igrzyska? 21.02.02, 20:52 Kurczę, nie oglądam... A zawsze do tej pory oglądałam pasjami. Miałam jeszcze do niedawna własne pisemko, zredagowane w wieku siedmiu lat, w którym relacjonowałam co ważniejsze wydarzenia Igrzysk :-), niestety gdzieś mi się zapodziało... A jeszcze podczas poprzedniej Olimpiady (sorry, HuBar, przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka...) oglądałam wiele relacji... Zwłaszcza narciarstwo (alpejskie i skoki, które bardzo lubiłam nawet kiedy o Małyszu jeszcze świat nie słyszał) i łyżwiarstwo szybkie i figurowe. Teraz chyba czasu nie starcza :-( Odpowiedz Link Zgłoś