Gość: jędrek IP: 77.255.253.* 21.01.10, 17:15 Szczera PRAWDA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piszczel Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: 109.243.83.* 21.01.10, 18:05 świeta prawda, rozliczymy ich za to w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do piszczela Re: Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: 77.255.46.* 22.01.10, 11:02 szczekać,szczekać i ujadać- podmiejskie kundle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miasto Łódż Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: 91.90.57.* 21.01.10, 18:27 Pseudo Łodzianin odwal sie od Widzewa kmiotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do miasto Łódż Re: Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: 77.255.46.* 22.01.10, 11:05 ...i kto to mówi!?- ten co płaci KRUS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.10, 16:12 Uważasz oczywiście, że płacenie KRUS'u jest czymś wstydliwym, zaś ciągłe wyciganie ręki po cudze jest OK, "mieszczaninie". Zauważyłem, że najbardziej "miastowe" jest zawsze pierwsze pokolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rick waŁeKS PSS to kpina z łodzian !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 18:59 waŁeKS PSS to kpina z łodzian !!! Spłata długów prywatnej spółki, wydzierżawienie terenów (wartych kilkaset milionów) "wirtualnemu inwestorowi", miesięcznie kilkaset tysięcy na opłacenie kopaczy a wszysttko to z miejskiej kasy. Tusk coś, kiedyś, bredził o państwie prawa ... a prokuratura śpi .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew RTS Re: derdzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 19:07 Chyba nie wiesz co to osiedle, kmiotku. Artykuł pokazuje całą prawdę.. miasto nie może finansować prywatnej spółki, zwłaszcza z 9 milionowym zadłużeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tylko widzew ks Re: derdzik IP: 77.255.46.* 22.01.10, 11:06 coś takiego jak rts nie istnieje od 2004 roku- kmiocie jeden!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy-limanka Do Prokuratury. IP: *.lodz.mm.pl 21.01.10, 19:35 czy Łódzcy Prokuratorzy sie w końcu obudzą.Przecie ten cały wał PSS,to istny przekret.Pytanie czy w Łodzi działa prawo.w Ostrołece nie zarejestrowano takiej spolki,a w Łodzi mozna.Kropa i se pleniacy przegrali przez te patologie.co trzeba jeszcze zrobic,zeby było w tym miescie normalnie.jesli sad ich zarejestruje,to trza chyba sie wzrocic do Rydzyka,ze tu daja fory zy..... mu klubikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 19:58 Ciekawe co Derdzikowski napisze,jeśli WSA przyzna rację ŁKS-owi? Przecież doskonale wie,że budżety klubów Eklasy opierają się o kasę z Canal+.A ŁKS(słusznie,czy nie) został od tego odcięty.Nie wspomnę o kasie za 7-me miejsce.Po spadku tej kasy po prostu zabrakło,zawodnicy mieli prawo upomnieć się o swoje uczciwie zarobione pieniądze.Także niech Derdzikowski nie żegna osób,które wymienił,tylko przeczyta wywiad z Latą po wyborach na prezesa PZPN,w którym ŁYSOL bez ogródek stwierdził,że tylko z ŁKS-em mu ABSOLUTNIE nie po drodze,bo Goszczyński zarzucił mu przekręt przy sprzedaży Dudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity C Z A S N A Z M I A N Y!!!!!!!! IP: *.fejk.se 21.01.10, 20:11 Bur...l jaki panował i panuje w Naszym KLUBIE odpowiada wszystkim tym,którzy dzieki temu mogą robić swoje "interesy"."Interesy" te polegają na tym,że okrada się KLUB. Pierwszym sposobem na okradanie Naszego KLUBU jest przynależność do SK ŁKS.Co bardziej "kumaci" czlonkowie tej organizacji oraz ich koledzy wchodzą na mecze za darmo.Wytłumaczenie na takie postepowanie jest oto takie iż oni nie będą nabijać kiejdy pasożytowi (czyt.goszczyńskiemu).Niestety, przez nie nabijanie kiejdy pasożytowi stali się jeszcze większymi pasożytami a w mojej ocenie wrzodami na dupie Naszego KLUBU Drugi sposób na okradanie Naszego KLUBU to "organizacja" tzw.grilla na galerze.Pomysl może i fajny tylko jakie korzyści ma z tego tytułu Nasz KLUB???? Żadne !!!! Trzeci sposób,najbardziej dochodowy to produkcja gadżetów z logo ŁKS.Ile na tym procederze traci Nasz KLUB ? Nie wiem,ale wydaje mi się,że bardzo,bardzo,bardzo dużo!!!! Żeby to wszystko funkcjonowało i było w miarę wiarygodne potrzebna jest strona kibiców lksfans.To na tej stronie "kumaci" "fani" kreują pesymistyczną rzeczywistość a ich ulubione powiedzenia to:"niestety możemy tylko czekać" albo "nie pozostało nam nic innego jak czekać na rozwój wypadków","Goszczyński nas okrada !!!",Pasożyty!!!".Ale już w innych wątkach można wyczytać,że są do kupienia nowe klubowe gadżety...Hahaha!! A TERAZ PYTAM SIĘ WAS KUMACI FANI JAKI MACIE POMYSŁ NA RATOWANIE NASZEGO KLUBU??????? POMYSŁÓW NA OKRADANIE MACIE OD GROMA WIĘC MOŻE JEDEN MALUTKI NA RATOWANIE SIĘ ZNAJDZIE... NIE ROBICIE ABSOLUTNIE NIC.JESTEŚCIE ZEROWĄ ORGANIZACJĄ I ZEROWĄ STRONĄ DLA KIBICÓW!!! CZEKALEM KIEDY SK ŁKS WYPOWIE SIĘ NA TEMAT REJESTRACJI KLUBU NA 6-go SIERPNIA ALE SIĘ NIE DOCZEKAŁEM.ZAŁATWILI TO ZA WAS DZIENNIKARZE EI i DŁ!!! CZEKAŁEM NA REAKCJE SK ŁKS NA WYPOWIEDZI PRASOWE PANA SKRZYDLEWSKIEGO W SPRAWIE WIĘKSZEGO ZAANGAŻOWANIA FINANSOWEGO MIASTA W KLUB WIDZEW NIŻ W ŁKS NA PRZESTRZENI OSTATNICH LAT.I SIĘ NIE DOCZEKAŁEM...KTOŚ ZADAŁ PUBLICZNE PYTANIE W TEJ SPRAWIE??? KTOŚ "GRZEBIE" W TEMACIE?? NIE!!!! TO PO CO WY JESTEŚCIE ??? NIE UMIECIE??? NIE POTRAFICIE??? NIE MACIE ODPOWIEDNICH LUDZI???? ODPOWIEDNIO WYKSZTAŁCONYCH I PRZYGOTOWANYCH??? T O W Y P A D !!!!!!! D O Ś Ć !!!!! C Z A S N A Z M I A N Y!!!!!!!! Wyjście są dwa i jak dla mnie oba optymistyczne.Albo wchodzi inwestor i robi DOGŁĘBNE zmiany albo upadłość i IV liga i zmiany DOGŁĘBNE zrobią się same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Są efekty !!! Brawo !!!! IP: *.fejk.se 21.01.10, 20:41 Dzięki za artykuł w GW i dzięki za felieton na fansach : Są efekty !!! Brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kumaty kumaci IP: *.4web.pl 22.01.10, 10:32 bardzo podoba mi sie twoj pomysl na ratowanie klubu brawo!!!! negowac i drwic jest latwiej nisz napisac cos konstruktywnego niz 1zdanie (w twoim przypadku) nadajesz sie tylko na pogotowie i pawulon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.toya.net.pl 21.01.10, 20:35 ty piszesz glupoty i to za darmo po co czytacie gazete jak wam nie pasuje tyle razy juz pisalem czytajcie sobie SX Fakt i co tam chcecie durne komentarze durnych kiboli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeep Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.toya.net.pl 21.01.10, 21:13 No,nie powiem,takie rozwiązanie sprawy, śni sie niektórym po nocach. Ja jestem sympatykiem WIDZEWA,ale nigdy bym nie życzył ŁKS-owi takiego rozwiązania sprawy. Gościu,do czego ty nawołujesz? Owszem,zrobić porządek ,to normalne. Ale nie rozwalać klubu z takimi tradycjami. A co powiesz na moją propozycję? NIKT NIE KUPUJE GAZETY WYBORCZEJ.Wymienić wszystkich redaktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ełaesiak Re: Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.toya.net.pl 21.01.10, 22:48 Kurcze, to rzadko się zdarza, ale jednak zdarza. W 100% zgadzam się w Twoją wypowiedzią, chociaż Ty jesteś kibicem Widzewa a ja ŁKS-u i jak wiemy, wiele razy obie strony potrafiły sobie nieźle nawtykać. Cieszę się że po jednej i drugiej stronie są normalni kibice którzy wiedzą że Łódź musi istnieć z dwoma klubami w ekstraklasie, z Widzewem i ŁKS-ew. Jakby któregoś nie było, to o czym by miały pisać oszołomy z obu stron:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 22:10 Panie Derdzikowski ten artykuł BOLI. boli kibiców i kiboli ŁKS-u , boli kibiców i kiboli WIDZEWA. bo zawsze BOLI prawda powiedziana prosto w twarz. a im mniej rozumu tym bardziej boli. 10/10 prawdy ...... niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskarpl Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.toya.net.pl 21.01.10, 22:50 Drogi autorze odpowiem Ci tak ty nie znasz chyba wszystkich realiów ŁKS z ostatnich kilku miesięcy. Piłkarze mogli już odejśc dużo wczesniej z klubu jak ten od razu nei otrzymał licencji, ale Oni postanowili zostać i ja jako kibic bardzo się z tego ciesze że mogę takich piłkarzy jak Hajto czy Adamski oglądać. Ponadto zawodnicy starali sie naprawić swoimi nazwiskami to co spieprzyli działacze i to także nie wszyscy. Panu Grzegorzowi Klejmanowi powinno się całować ręce za pożyczki jakie udzielił poprzedniej spółce bo bez nich już dawno nie byłoby tego ponad 100letniego klubu, więc nie uważam że on także jest winny riuny jaką stał się ŁKS. Prawda jest taka że CI co chciaeli ratowac klub nie byli w stanie sprostać ciężarowi długów jakie stworzył PAn Goszczyński, ale to nie powód żeby oni musieli odchodzić i nie uczestniczyć w odbudowie ŁKS-u. Moim zadniem powinni już nie wdawać się w zarządzanie klubem CI którzy doprowadzili do takeij sytuacji. Podsumowując, dochodzę do wniosku że Twoja wiedza na temat ŁKS-u i jego ostatnich problemów jest znikoma i nie wiesz ile CI ludzie wymienieni wyżej uczynili dla tego klubu i błędem byłoby ich nie dopuszczac do procesu odbudowy tego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adm Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.10, 08:14 "TAK, bo ŁKS to ponad wszelką wątpliwość ikona Łodzi, jeden z jej największych sportowych symboli." pelna zgoda panie redaktorze. z tym ze klub ŁKS nie upada, jedynie jego sekcja pilkarska. gdy inne sekcje padaly, to jakos nikt sie nawet nie zajaknal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jędrek Re: Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: 77.255.46.* 22.01.10, 11:01 brawo,gazeta widzewska,brawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bodzio Re: Pogłupieliśta???? IP: 77.255.46.* 22.01.10, 11:03 ujadaj,ujadaj sobie burku osiedlowy-tyle twojego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek lat45 Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.toya.net.pl 22.01.10, 12:28 Panie Derdzikowski kto panu płaci za te bzdury wypisywane w GW . Przecież pan jest przesiąknięty jadem do tego klubu! Tacy dziennikarze nie powinni istnieć.Pan Wypacza wizerunek tego klubu i jego piłkarzy oraz kibiców.Czy brak akredytacji na mecze Widzewa jeszcze nie dał panu nic do myślenia? Dziennikarz ma prawo szukać i pisać o prawdzie a pan tego nie robi!!! Gazeta Wyborcza między innymi przez pana artykuły w wielu domach jest traktowana tak pan na Widzewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gor Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: 109.76.4.* 22.01.10, 14:35 Jak zwykle w sprawie ŁKS głos zabierają czerwone wiejskie burki z psidzewa, do budy ćwoki,a ci pseudo dziennikarze najlepiej niech skończą z onanizmem prasowym i wezmą się za węgiel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODOWITY Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.toya.net.pl 22.01.10, 18:18 Szmatława gazeta szmatławy artykuł szmata nie dziennikarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do brodowitego Re: Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: 77.255.127.* 22.01.10, 20:54 jaki klub, takie teksty o nim :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-ce Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.10, 21:01 Amnie się podoba.Wszystkie pejsy wypie...ć,a ostatni niech zgasi światło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.toya.net.pl 22.01.10, 22:59 Bujajcie się f.....y Pan d(z małej litery)rodowity podmiejski wieszczy koniec ŁKS-u.Panie d..... odwal się pan od Nas. Zajmij się wałlkiem B.......Panie d.... chcialbym aby pański profesjonlizm był rzetelny niestety firma jaką reprezentujesz............ celowo piszę na "ty" )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.toya.net.pl 23.01.10, 19:49 Derdzikowski jesteś ......nikim....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.smrw.lodz.pl 23.01.10, 21:17 Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy żeby nie było bandyctwa,żeby nie było nie było złodziejstwa,żeby nie było niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Z ŁKS-u powinni odejść wszyscy IP: *.toya.net.pl 23.01.10, 23:32 Derdzikowski- musisz odejść Odpowiedz Link Zgłoś