Gość: rozbitek IP: 195.117.116.* 03.02.10, 20:31 Czasem dobrze jest zmienić program. Tylko czy nowy sam "będzie odnotowywał"..? Chyba ZOO musi przejść na system codziennych zbiórek inwentarza w dwuszeregu. I "kolejno odlicz". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egon MOSiR nie oddał? Ja bym szukał na alUnii 2 IP: *.acx.pl 03.02.10, 21:12 Tam bida z nędzą po gruzowisku pędzą, to może zeżarli te łabędzie na święta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pudzian Zoo do MOSiR-u: gdzie są łabędzie, które pożycz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 21:14 Łabędzie zjedli głodni piłkarze ŁKS :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekstra! Zoo do MOSiR-u: gdzie są łabędzie, które pożycz... IP: *.158.rev.vline.pl 03.02.10, 21:25 dla mnie artykuł roku!!! :D uwielbiam go :] Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku dla mnie tez 04.02.10, 00:35 w zasadzie mamy w ostatnich dniach materiał na nowego Misia np o łódzkiej inicjatywie, dzięki której pracę przy odśnieżaniu może dostać tylko inwalida;-) Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku łódź jest debest 04.02.10, 00:48 lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,7520869,Za_zwaly_sniegu_w_miescie_odpowiedzialni_sa___inwalidzi.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zoo do MOSiR-u: gdzie są łabędzie, które poży IP: *.astral.lodz.pl 03.02.10, 21:33 Po ostatnim meczu na MOSiRze, był wystawny bankiet. Głodni piłkarze PSSa nie pytali się skąd były tak wielkie "kurczaki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiałem się do łez Zoo do MOSiR-u: gdzie są łabędzie, które pożycz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 22:04 oj dawno nic mnie tak nie ucieszyło jak ten artykuł ot to będzie BZDURA ROKU gwarantowane , śmiałem się do łez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolblue Re: Zoo do MOSiR-u: gdzie są łabędzie, które poży IP: *.range86-184.btcentralplus.com 04.02.10, 13:25 Nie wiem co cie tak znowu rozsmieszyło. To ze artykul o labedziach, czy ze zainteresowano sie ich losem po latach... Chyba lepiej ze w ogole sie nimi zainteresowano... A gosc z MOSiR-u usiluje z powaznej sprawy zrobic 'kuriozum', bo sam ma balagan i nie wie nawet ze labedzie zostaly pozyczone. Przeciez nie mowa tu o sprawie sprzed 70 czy 50 lat, ale 10 lat. Chyba dokumentacje z takiego okresu jeszcze sie trzyma, nie mowiac o tym, ze oni sami nie zainteresowali sie przez te 10 lat co sie dzialo ze zwierzetami, ktorymi powinni sie opiekowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Zoo do MOSiR-u: gdzie są łabędzie, które pożycz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 22:22 Artykuł zabawny, to fakt, ale... "- Dla mnie to jakieś kuriozum. Jakie łabędzie? - zastanawia się na głos Gałązka. - Nic nie wiem o żadnych łabędziach." Gałązka nie wie co się dzieje wokół niego i zamiast sprawdzić o co chodziło z tymi łabędziemu, chwali się swoją niewiedzą i głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c-102 Pytanie kto karmił te łabędzie IP: *.toya.net.pl 03.02.10, 23:27 Na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać, że to śmieszna historyjka. Problem polega na tym, że były sobie zwierzęta w ZOO - karmione, leczone etc. Ktoś (MOSiR) je wypożyczył i powinien sie nimi zajmowąc, tzn prócz tego, że one sobie pływają, to jednak coś jeść muszą, zimą muszą przetrwać, są chore trzeba le leczyć karmić etc. Tymczasem, skoro MOSiR nie wie w ogóle że coś pożyczał, to pewnie się nimi nie zajmował. Zwierzaki miały podcięte lotki, więc nawet nie miały szansy odlecieć czy coś. Żena. Powinni ludzi odpowiedzialnych za to wywalić na bruk. Za burdel i bezduszność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczurka Re: Pytanie kto karmił te łabędzie IP: *.toya.net.pl 04.02.10, 06:46 Lotki odrastają, więc ptaszyska najprawdopodobniej po jakimś czasie po prostu odleciały. Pewnie już po paru miesiącach. Przynajmniej mam taką nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomysz Afrykańskie plemię przeprasza rodzinę IP: 77.255.55.* 03.02.10, 23:47 angielskiego misjonarza, za to, że go zjadło, ale wypiera się, że miało cos wspólnego z zaginięciem łabędzi... Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku a do artykułu dołaczono fotkę 04.02.10, 00:37 pt "łabędzie" nie ze te same ale na wypadek jakby ktoś nie widział kiedyś;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JarasM Zoo do MOSiR-u: gdzie są łabędzie, które pożycz... IP: *.grs-k0.g1.pl 04.02.10, 02:29 Łał, wiadomość roku, łódzkie Zoo porządkuje swoje dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Skutki ideologii na pierwszym miejscu mamy znów... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.10, 07:17 co tam łabędzie - liczy się polityczny koleś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan autor! autor! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 08:55 Artykuły pana po prostu Dany miażdżą. wehikuły czasu, zupełnie jakbym czytał gazetki szkolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Zoo do MOSiR-u: gdzie są łabędzie, które pożycz... IP: 83.1.16.* 04.02.10, 09:38 To smutne, że zwierzęta traktuje sie jak rzeczy, a nawet gorzej. Byle krzesło co roku rejestruje się przy okazji corocznej inwentaryzacji. O łabędziach nikt nic nie wiedział. Wypożyczanie zwierząt jest jakieś chore. Znieczulica totalna. I jeszcze kompletny brak zainteresowania ich losem przez parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Zoo do MOSiR-u: gdzie są łabędzie, które poży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 10:05 Najwyraźniej dyrektorowi MOSiRu trudno sobie wyobrazić, że można mieć "na stanie" coś innego niż piłki, kajaki, narty i że w ZOO pracownicy wiedzą ile mają słoni, węży boa, które ile ma lat i które z nich będzie w najbliższym czasie mieć potomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruchy Zoo do MOSiR-u: gdzie są łabędzie, które pożycz... IP: *.chello.pl 04.02.10, 11:25 Pewnie zjedli, szelmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labedz niemy Witam! Jestem jednym z wypozyczonych labedzi IP: *.microsoft.com 04.02.10, 12:05 Wyjechalem za granice i zalozylem tam rodzine razem z reszta labedzi, mamy sie dobrze. MOSiR wiele nas nauczyl w tym - pisac, czytac i liczyc. Swietna sprawa to wypozyczenie, obysmy czesciej jako labedzie mogli doswiadczac takich tranferów! Good job! Odpowiedz Link Zgłoś