Dodaj do ulubionych

FORUM EKSPERTÓW

IP: 10.0.219.* 13.02.02, 14:24
na wa-wskim forum działaja 2 forum ekspertów: Zabytki wa-wy i jeszcze jedno (jeju, jaka ja mam krótka opamięc...).
Może zamiast tworzyc nowe podfora typu "Inicjatywa", czy "Architektura i urbanistyka" powalczymy wspólnie o takie fora ekspertów, gdzie eksperci będa odpowiadali na nasze pytania, a przy okazji dostaniemy to, o co prosimy...
Co wy na to? może wspólna akcja mailowa do GW?
Obserwuj wątek
    • Gość: geograf Re: FORUM EKSPERTÓW IP: 10.0.219.* 13.02.02, 14:26
      oczywiście wcale nie watpie, że na tym forum sa esperci, ale tacy "z zewnatrz" oceniliby chłodnym okiem nasze pomysły. Co wy na to?
    • p8 Re: FORUM EKSPERTÓW 13.02.02, 14:26
      Gość portalu: geograf napisał(a):

> na wa-wskim forum działaja 2 forum ekspertów: Zabytki wa-wy i jeszcze jedno (je
      > ju, jaka ja mam krótka opamięc...).
      > Może zamiast tworzyc nowe podfora typu "Inicjatywa", czy "Architektura i urbani
      > styka" powalczymy wspólnie o takie fora ekspertów, gdzie eksperci będa odpowiad
      > ali na nasze pytania, a przy okazji dostaniemy to, o co prosimy...
      > Co wy na to? może wspólna akcja mailowa do GW?

Moje Poparcie!!!

panBozia
    • Gość: dekster Re: FORUM EKSPERTÓW IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 14:41
      Gość portalu: geograf napisał(a):

> Może zamiast tworzyc nowe podfora typu "Inicjatywa", czy "Architektura i urbani
      > styka" powalczymy wspólnie o takie fora ekspertów, gdzie eksperci będa odpowiad
      > ali na nasze pytania, a przy okazji dostaniemy to, o co prosimy...
      Prosiłem Cię abyś nie mącił!! I obiecałeś !!
      Wysuwasz pomysł- bardzo dobrze -ale dlaczego kosztem innego, dlaczego zamiast
      innego - nie zaprzepaszczaj wysiłku innych - Ja się na to nie zgadzam ! w swym i
      ich imieniu.
      A Twój pomysł - dobry pomysł - zupełnie niezależny pomysł i tak go rozpatrujmy.
      Ale naipierw muszę dokończyć co zacząłem .Dlatego "pomóż pomóc"
      ---STOP dla trwonienia Inicjatyw i energii ludzi zaangażowanych !--------
      dopisz swe poparcie

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=LODZ&wid=1071057&aid=1072320

• michal.ch Re: FORUM EKSPERTÓW 13.02.02, 18:05
      To dobry pomysł.
    • redakcja Re: FORUM EKSPERTÓW 13.02.02, 18:12
      Dobrze, a skąd wziąć ekspertów? Może Wy macie kandydatów?
      • jasam Re: FORUM EKSPERTÓW 13.02.02, 18:42
        Wydaje się, że pomysł bardzo dobry, tylko KTO?
        W Łodzi w GW pisuje się tylko lokalne doniesienia i nie ma (przepraszam, jeżeli
        kogoś urażę) "ekspertow w temacie". W przypadku kilku dużych materiałow
        popełnionych przez łdzkich dziennikarzy, to bardziej była to akcja wyszukiwania
        i śledzenia informacji niż efekt nagromadzonej wiedzy.
        A ekspert zewnętrzny - jeżeli zarazimy go mikroben forumowym. Inaczej będą to
        suche odpowiedzi bez emocjonalnego kontaktu z piszącymi.

pozdr.
        • michal.ch Re: FORUM EKSPERTÓW 13.02.02, 18:45
          Może by tak wciągnąć tu takich ludzi jak M. Z. Wojalski czy R. Bonisławski ?
      • kropka. Re: FORUM EKSPERTÓW 13.02.02, 18:46
        I może jeszcze "Sabat czarownic", "Modny ciuch", "Porady prawne" i co jeszcze?
        Czy wyście powariowali?????!!!!!
        Jak jakiś ekspert z zewnątrz zajrzy na forum, to wszyscy wylądujemy w zakładach
        zamkniętych! I to różnych, żebyśmy kontaktu nie mieli, bo to niebezpieczne dla
        planety Ziemia!!!
        I jak pisałam na innym wątku - wprowadzimy ścisłą specjalizację na podforach,
        a na głównym badziewie zostanie!
        Natomiast nie byłoby głupie, gdyby Redakcja mogła co jakiś czas organizować
        czaty z osobami znaczącymi w Łodzi. Redakcjo, co Ty na to? Dałoby się?
        pozdrawiam
        • redakcja Re: FORUM EKSPERTÓW 13.02.02, 18:49
          kropka. napisał(a):

> I może jeszcze "Sabat czarownic", "Modny ciuch", "Porady prawne" i co jeszcze?
          > Czy wyście powariowali?????!!!!!
          > Jak jakiś ekspert z zewnątrz zajrzy na forum, to wszyscy wylądujemy w zakładach
          >
          > zamkniętych! I to różnych, żebyśmy kontaktu nie mieli, bo to niebezpieczne dla
          > planety Ziemia!!!
          > I jak pisałam na innym wątku - wprowadzimy ścisłą specjalizację na podforach,
          > a na głównym badziewie zostanie!
          > Natomiast nie byłoby głupie, gdyby Redakcja mogła co jakiś czas organizować
          > czaty z osobami znaczącymi w Łodzi. Redakcjo, co Ty na to? Dałoby się?
          > pozdrawiam

Wszystko by się, naszym zdaniem, dało. Oprócz tego, rzecz jasna, co by się nie dało...
          • jasam Re: FORUM EKSPERTÓW 13.02.02, 18:59
            Redakcja zaczyna pisać filozoficznie.
            pozdr.
            • kropka. Re: FORUM EKSPERTÓW 13.02.02, 19:07
              to już dobry znak, Jasam :-)
            • Gość: geograf Re: FORUM EKSPERTÓW IP: 10.0.219.* 13.02.02, 19:25
              redakcja narzeka, że dekster i dobry_brat gada bez sensu i mało się rozwija, a teraja sam powiem, że gada TAK SAMO!!! więc może jednak redakcja powie o co jej chodzi??
              • kropka. Re: FORUM EKSPERTÓW 13.02.02, 21:26
                Jezu! Skąd Redakcja ma wiedzieć, o co nam chodzi, jak my sami nie wiemy?
                Geo, przeczytaj wątki. Ktoś rzuca pomysł potwora. Redakcja natychmiast
                realizuje. Za 10 minut ja piszę, że jestem przeciwna. Michał.ch. -
                pomysłodawca - zgadza się ze mną. Redakcja podforum zabiera. Ale dyskusja trwa.
                Ktoś mnie jutro przekona. Redakcja podforum układa. Ale my się rozmyślamy.
                Redakcja zabiera.
                A potem opieprzamy Redakcję, że nie ma w gazecie tego, co byśmy chcieli.
                To kiedy Redakcja ma pisać, jak z potworem lata w te i nazad bez przerwy?
                Spokojnie. Przedyskutujmy, a potem powiedzmy, co chcemy.
                Te chłopy straszne raptusy! Przed walentynkami tak się wam porobiło?
                • Gość: geograf Re: FORUM EKSPERTÓW IP: 10.0.219.* 13.02.02, 21:28
                  u mnie? przed walentynkami? to nie mnie, u mnie to święto raczej sapowolnienie i dół przynosi...ech....(a po co ja to w ogóle napisałem??!!)
                  • kropka. Re: FORUM EKSPERTÓW 13.02.02, 23:53
                    Geo, nie martw się. Z miłosci jeszcze nikt nie umarł.
                    Tylko w bajkch tak mają. I u Shakespeare'a.
                    serdeczności :))
                    • Gość: geograf Re: FORUM EKSPERTÓW IP: 10.0.219.* 14.02.02, 09:10
                      ech..tutaj hcchiałem napisac, że jednak można umrzec, ale nie będę tego pisał bo po co....to mogłoby sie źle skończyc...:(((
                      ech..pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka