uerbe 14.02.04, 15:05 Jak w temacie - czy ktoś z Forum dysponuje może dokładnym planem? Byłbym wdzieczny za podanie w/w, względnie namiarów na www, gdzie mógłbym takowych szukać. Dziekuję z góry, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Plac Wolności - dokładne wymiary 14.02.04, 16:46 proponuję przejrzeć linki na stronie KFŁ ( www.kfl.ho.pl/linklodz.htm ) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe [up] Plac Wolności - dokładne wymiary 16.02.04, 11:42 ixtlilto napisała: > proponuję przejrzeć linki na stronie KFŁ... [ciach] Dziękuję bardzo, ale to zrobiłem jeszcze przed wysłąniem tamtego posta - rezultat to masa pop-upów skutecznie spowalniających przeglądanie stron... i kilka stron pustych... a na google znalazłem tylko fotki, do tego w większości całego placu (a chodzi mi o fasady budynków, ich wymiary i wymiary części skłądowych placu). Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: [up] Plac Wolności - dokładne wymiary 18.02.04, 23:44 ło rany, człowieku, do czego Ci aż takie szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: [up] Plac Wolności - dokładne wymiary IP: 212.191.74.* 19.02.04, 16:23 Na www.modgik.lodz.pl jest urządzenie którum można sobie na oko pomierzyć. A jeśli potrzebne Ci są baaardzo dokładne pomiary to zapraszam do geodeazji na Solną. Szykuj sporo kaski Odpowiedz Link Zgłoś