Gość: marekvegas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 21:53 Cóż pismaczek jest kibicem Dajks(i to tym dla którego cel uświęca środki).Zrobić wszystko aby wygrać było łatwiej.Ale nie nie nie,Widzew wygra z kibicami lub bez. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TYLKO WIDZEW Kara musi być - komentarz IP: 195.69.80.* 02.03.10, 23:43 Panie bińczyk ale pod przekrętem wałks w urzędzie to żeś się podpisywał obiema rękami.Z kibicami na stadionie czy bez wasze zniszczenie jest nieuchronne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MkUltra Kara musi być - komentarz IP: *.zb.lnet.pl 03.03.10, 10:05 Brak kibiców Widzwea to także kara dla Łks przy 5000tys kiboli po 20 zł za bilet to 100000 zł których Łks nie dostanie .Czy w takim przypadku kara dla klubu za wybryki kibiców innego jest fair ?? Po drugie panie redaktorku .Czy zastanawiał sie pan jak policja zabezpieczała mecz ze kibice Widzewa znalezli sie pod kasami Górnika ?? Wyelimonowanie czarnych owiec buheheh kara minie a karawana będzie dalej szła.Moim zdaniem lepiej jak sie biją w lesie niż na stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Panie Bińczyk 03.03.10, 11:09 To że obiektywne media nie istnieją to wiadomo. Ale że osoba mieniąca się kibicem Widzewa, za przeproszeniem, sra we własne gniazdo to przegięcie. Zamiast pisać bzdury może zainteresował się Pan co było przyczyną zajść w Zabrzu? Dlaczego kibice Widzewa zostali rozdzielenie i część z nich wprowadzona bezpośrednio pod sektory kibiców Górnika? Dlaczego ochrona walczyła ramię w ramię z kibicami Górnika przeciw kibicom Widzewa? Dlaczego to WSZYSCY kibice Widzewa mają odpowiadać za nieudolność działań policji? Całkiem niedawno na łamach GW był artykuł o człowieku którego straż miejska zakuła w kajdanki jak się okazuje "stróże" prawa też nie zawsze są nieskazitelni. A już śmiech mnie ograną po przeczytaniu tego: "Co z tego, że było ich kilkuset, a prawdziwych kibiców kilka tysięcy, skoro mówiono tylko o tych pierwszych." A kto mówił o tych pierwszych? Media! Dla was to jest pożywka i wspaniały temat na pierwsza stronę. I wracając do komentarza "Wracając zaś do nieuchronności kary, to może przykre doświadczenie, jakim jest niemożność oglądania derbów na żywo, sprawi, że ci prawdziwi kibice wyeliminują ze swojego grona czarne owce i wkrótce doczekamy się takich derbów, jakie pamiętamy sprzed kilkunastu lat." Jestem już dosyć starym kibicem i pamiętam doskonale derby z przed kilkunastu lat. I wie Pan co? Śmiem twierdzić że było zdecydowanie łatwiej dostać po głowie niż to ma miejsce teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZERWONY BANDYTA Kara musi być - komentarz IP: 81.219.160.* 03.03.10, 14:10 Pajac i tyle !!!!!.. kto czyta te zydoska gazete? zal mi GO !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Będę na derbach IP: *.toya.net.pl 03.03.10, 15:24 Będę na Derbach i zapraszam Prawdziwych Kibiców Widzewa. Będę z moim kolegą Widzewiakiem na trybunie. Będę ubrany na biało, mój kumpel na czerwono. Nie podpisuję się pod bojkotem derbów przez Stowarzyszenie ŁKS. Piłka nożna jest dla Kibiców. A co do Zabrza. Jeżeli chuligani mieniący się kibicami Widzewa zostali złapani jest na nich kodekd karny, ale to osobny temat. Nie jest karą eliminowanie całego społeczeństwa przez zachowania bandytów. Czy przez to, że ktoś kogoś pobił, to należy osądzić wszystkich mieszkańców miasta. Należy wprowadzić kary dla bandytów i tyle Pozdro dla normalnych Tylko Łódź, Tylko ŁKS. ŁKS-Widzew 2:0 tak będzie Zapraszam normalnych kibiców Widzewa na Derby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haze Re: Będę na derbach IP: *.toya.net.pl 03.03.10, 17:20 Oczywiście, że kibice Widzawa powinni być na derbach.Mam mieszane uczucia jeśli chodzi o ich postawę w sprawie Lks-u ale przecież to jest święto; niezależnie od wszystkiego mecz jest punktem kulminacyjnym całej tej zadymy i kibice obu drużyn powinni to oglądać. Chodziłem kiedyś na mecze derbowe na Widzew ale teraz sobie nie wyobrażam bym mógł się wybrać z rodziną ( jako stary ełkaesiak) na stadion Widzewa. W odwrotną stronę jest chyba podobnie. Czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19marcin08 Kara musi być - komentarz IP: *.centertel.pl 03.03.10, 18:02 jak zydy sie zachowac na wyjezdzie nie umieja to powinna byc jakas kara a tak wgl to oni nie chcieli derbow bo byli przeciwni pomocy dla ŁKS. az wstyd przynosza Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS-35 Re: Kara musi być - komentarz IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.10, 21:16 TY WSZAWY DAJDAJU.JAKA KARA I ZA CO.BYLES PEJSIE W ZABRZU ZE ZABIERASZ GLOS. SIEDZ CICHO I NIE WYSKAKUJ Z TAKIMI TEKSTAMI. CZERWONA ARMIA GORA. LKS-WIDZEW 0-3 Odpowiedz Link Zgłoś