Dodaj do ulubionych

Waldemar Bohdanowicz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 14:46
Kim jest ten facet? Słyszałam, ze był wojewodą i senatorem, ale słuch po nim
w Łodzi zaginął. Powiedźcie mi trochę, bo mam z nim kontakt i nie wiem, czego
sie po nim spodziewać.
Obserwuj wątek
    • Gość: marko Re: Waldemar Bohdanowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 08:20
      wiem, ze teraz siedzi gdzies na podlasiu ale co tam robi to nie wiem
    • Gość: marcel Re: Waldemar Bohdanowicz IP: 80.55.165.* 21.06.04, 14:14
      a nie wrócił ostatnio w rodzinne strony?
    • mamajudo Re: Waldemar Bohdanowicz 30.10.04, 20:27
      A czego sie nie chcesz po nim spodziewac:)))
      Mówia, ze to jedyny wojewoda, który nie bral lapówek.
      I wrócil.
      • camelot Re: Waldemar Bohdanowicz 30.10.04, 20:40
        Mieszkał lub mieszka gdzieś w okolicy Pabianicka - Chocianowicka. Często go
        widywałem na starej poczcie na Pabianickiej. Ale od pewnego czasu nie widzę go.
        W sumie był fajny gość.
        • Gość: html Re: Bawicie się? IP: *.toya.net.pl 30.10.04, 20:48
          Tylko po co?
          Doskonale wiecie kim jest Bohdanowicz, gdzie obecnei pracuje i jakie są jego
          relacje i uwikłania.
          Szkoda mi tylko Pana Waldemara; styl, metody wdeptywania go w trawnik przypomina
          mi jak żywo, metody dawnej "TL" Nieprawdaż? Skąd tyle zacietrzwienia. Może jest
          tak, w co muszę wierzyć, działacie nieświadomie, szukacie pomysłów na prowokację
          intelektualną, ale jakoś dziwnym trafem łaczę pewne zdarzenia z niedalekiej
          przeszłości.
          • lodzermensch Re: Bawicie się? 30.10.04, 21:07
            Wiesz, niektorzy naprawde nie kojarza specjalnie goscia i probuja wysuplac z
            glowy to co wiedza. Ja moge tylko napisac, ze z tego co wiem jest obecnie
            pelnomocnikiem u Jezuitow ds. remontu kosciola przy Sienkiewicza. Moge jeszcze
            napisac, zeby na niego uwazac, bo jest konfliktowy i falszywy, jak kazdy
            polityk.
            • Gość: html Re: też kiedyś tak sądziłem, IP: *.toya.net.pl 30.10.04, 21:23
              Trochę wyciągnięty niczym królik z kapelusza w 1989 roku. Miał być i był
              skutecznym kotrkandydatem Drygalskiego na stołek prózniony po prezydencie z
              PZPR. Pamietasz kto to był?. Potem dookoptował Grzegorza Palkę na stanowisko
              wiceprezydenta. Po wyborach samorządowych w 1990 roku został wojewodą łódzkim z
              woli premiera Mazowieckiego. W 1993 roku po wygranych wyborach prze koalicję SLD
              i PSL, to Grzegorz Palka jeżdził do niejakiego Strąka (taki buc z PSL) aby
              chronić Pana Waldemara od dymisji. Na nic to!

Jakoś tak mam dziwne przekonanie do dobrych pomysłów Pana Grzegorza Palki.
              Ufałem mu. Bardzo. Podziwiałem i podziwiam szczerze. Jego następcy nie dorastają
              mu do pięt. Przykładów mam mnóstwo. Ale to nie dziś, sorry!

Pan Waldemar płaci dziś okrutną cenę za uwikłanie w historię.
              • lodzermensch Re: też kiedyś tak sądziłem 30.10.04, 21:27
                Jestes dobrze pinformowany. Co najmniej tak dobrze, jak ABW.
                • Gość: html Re: też kiedyś tak sądziłem IP: *.toya.net.pl 30.10.04, 21:33
                  Nie wiem jak Ty, ale kilkanaście lat pracowałem na to, abysmy mogli konwersować
                  swobodnie. Przytyk do ABW - nieuzasadniony. Jestem osobą pokrzywdzoną z punktu
                  widzenia ustawy o Instytucie Pamięci Narodowej. Ale nie przypisuję sobie funkcji
                  kombatanta.
                • eremus1 Re: też kiedyś tak sądziłem 30.10.04, 22:00
                  lodzermensch napisał:
                  > Jestes dobrze pinformowany. Co najmniej tak dobrze, jak ABW.

ABW z pewnością o tej postaci wie więcej niż html.
                  • Gość: html Re: też kiedyś tak sądziłem IP: *.toya.net.pl 31.10.04, 01:31
                    Z pewnością.
                    Nie uzurpuję sobie prawa do odgrywania guru na forum. Szukam tylko racjonalnych
                    ocen postaci ważnych z historycznego punktu widzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka