Gość: plazma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 19:09 błagam pomózcie mój kierownik ma romans z jedną z nas nie było by w tym nic dziwnego tylko ta dziewczyna ma męza marynarza i dziecko strasznie się zrobiła ważna jak zaczeła jeść Banana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Citibank Szczecin romans kwitnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 21:09 Ale w czym mozemy pomoc, przeciez nie napiszemy donosu do jej męza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Citibank Szczecin romans kwitnie IP: 212.122.214.* 18.09.04, 09:12 a w ktorym odziale pracujesz, bo ja pracuje w toruniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpepe Re: Citibank Szczecin romans kwitnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 10:25 What is your problem? Powiadomcie marynarza. Ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystent Re: Citibank Szczecin romans kwitnie IP: 217.153.29.* 18.09.04, 14:46 Zdiagnozowałem Twój problem. Banan jest jeden, a Wy jesteście dwie. Moja propozycja - zróbcie grafik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Citibank Szczecin romans kwitnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 00:58 Jak będzie się stawiać to napisz jej maila (oczywiście anonimowo) że jak będzie fikać to poinformujesz męża o tym fakcie i podpisz się "życzliwa" - zobaczysz jak szybko się uspokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Citibank Szczecin romans kwitnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 07:36 Co ciebie to wszystko obchodzi....jestes zla ze ciebie nie wybral ten wasz kierownik... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Citibank Szczecin romans kwitnie 20.09.04, 06:48 ech, ta zazdrość... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john990 Re: Citibank Szczecin romans kwitnie IP: 192.11.224.* 20.09.04, 22:14 Dlaczego zadrość? Ja znam takie firmy, gdzie nawet romans nawet pomiędzy osobami wolnymi - nawet szefem i pracownicą, jest tak skrzętnie skrywany, że nawet osoby tam pracujące muszą się nieźle nagłówkować żeby cokolwiek "odkryć". Z tego opisu mi Citybank przypomina państwowy urząd, gdzie szef - buc wybiera swoją faworytę - prymitywną lafiryndę, która uprzyksza wszystkim życie. Na pewno nie jest to motywujące dla pozostałych pracowników. A jak wiadomo szef powinien mieć autorytet i umieć motywować pracowników. Takimi działaniami wystawia jak najgorsze świadectwo o sobie. Ale jak napisałem nie jest to urząd państwowy. Znam nawet taką firmę prywatną - też bank w którym szef - na zewnątrz babiarz, przyjmuje do pracy tylko brzydkie kobiety żeby go nie kusiło. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Citibank Szczecin romans kwitnie 21.09.04, 07:33 po prostu odniosłem wrażenie, że osobie piszącej nie chodziło o skrytość, faworyzowanie czy motywowanie. O tym ani słowa nie było (znaczy coś było: troska o męża - marynarza). No chyba że trzeba między wierszami przeczytać. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Citibank Szczecin romans kwitnie IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 20.09.04, 21:00 Nie za bardzo wiem co chcesz tu zrobić. Takie romanse w citku to już chyba normalka... Odpowiedz Link Zgłoś