gray 23.02.04, 08:36 dla byłegologowanego, lenona, mrówczyńskiego we wszystkich wcieleniach i całej reszty kretynów - artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lennon1 Re: na pocieszenie 23.02.04, 08:46 Jesteś taki szary, a pewnie marzysz o kolorach Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: na pocieszenie 23.02.04, 19:05 strasznie głupie to co napisałeś - masz sukces murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: na pocieszenie 23.02.04, 09:40 Światem rządzi sekretna Pomiędzynarodówka Agresywnego durnia I nadętego półgłówka. Samym instynktem głupoty Odnajdują się wzajem. Rozumieją się wspólnym Językiem i obyczajem. I hasłem, które woła Z ochotą raźną i rączą: KRETYNI WSZYSTKICH KRAJOW LACZCIE SIĘ! Więc się łączą. Żyję tylko tą drobną Otuchą i nadzieją Ze my umiemy śmiać się. A durnie nie umieją. Kto wie... może po wiekach, Kto wie... może w oddali, To jedno przed durniami Obroni nas i ocali. (Marian Hemar :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: na pocieszenie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.02.04, 21:23 "Ptaszek" Ptaszek idiota głupszy niż się zdaje... aut. M. Pawlikowska-Jasnorzewska A propos: Czy Ty cokolwiek zrozumiałeś z tego artykułu? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: na pocieszenie 23.02.04, 23:59 Gość portalu: byłylogowany napisał(a): > "Ptaszek" > Ptaszek idiota głupszy niż się zdaje... > > aut. M. Pawlikowska-Jasnorzewska o to to! widzę, że jesteś świadomy swojego sukcesu :) > A propos: Czy Ty cokolwiek zrozumiałeś z tego artykułu? no jak bardzo chcesz to mogę potłumaczyć troszkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: na pocieszenie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.02.04, 00:08 Obejdzie się z tym tłumaczeniem:) I pytanko: jakim cudem wytrzymałeś tyle dni bez zaczepek? Bo przecież nie umiemy bez nich żyć, prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: na pocieszenie 24.02.04, 00:24 Gość portalu: byłylogowany napisał(a): > Obejdzie się z tym tłumaczeniem:) oj nie unoś się dumą - to żaden wstyd nie rozumieć. jakbyś od podstawówki prosił o powtarzanie to może by nie było tego cyrku jaki robisz teraz :) > I pytanko: jakim cudem wytrzymałeś tyle dni bez zaczepek? Bo przecież nie > umiemy bez nich żyć, prawda:) jakoś nie mogłem znaleźć tematu tak głupiego żeby pasował do ciebie. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: na pocieszenie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.02.04, 00:33 Chłopie, Ty w rzeczywistości jesteś głupszy, niż dotąd sądziłem. Sam nie wiem co mnie skłoniło do odpowiedzi na Twoją zaczepkę. Jedno jest niepodważalne: obcowanie z Twoimi wypocinami, niewątpliwie powoduje zanikanie szarych komórek. Aby nie narażać się dłużej na taki szwank, czym prędzej znikam z Twojego pola rażenia. Siedź w tym wariatkowie z podobnymi do Ciebie. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: na pocieszenie 24.02.04, 00:50 Gość portalu: byłylogowany napisał(a): > Chłopie, mieszkam w mieście - nie wiem jak ty. > Ty w rzeczywistości jesteś głupszy, niż dotąd sądziłem. a dotąd znałeś mnie z nierzeczywistości? miewasz halucynacje? > Sam nie wiem powinieneś się tego trzymać. > co mnie skłoniło do odpowiedzi na Twoją zaczepkę. ach te hormony... > Jedno jest niepodważalne: śmierć i podatki. > obcowanie z Twoimi wypocinami, niewątpliwie powoduje zanikanie szarych > komórek. pod warunkiem, że je się kiedykolwiek miało. > Aby nie narażać się dłużej na taki szwank, oo nie martw się - lepienie ludzików z uranu by ci nie zaszkodziło. > czym prędzej znikam z Twojego pola rażenia. Siedź w tym wariatkowie z > podobnymi do Ciebie. pod warunkiem że to wariatkowo będzie dookoła niewielkiego terenu, na którym umieszczeni zostaną podobni tobie :) (tylko nie mów, że komuniści też internowali - ja po prostu nie lubię kretynów. masz pecha, że nim jesteś). > Pa. lubię jak ci puszczają nerwy - stajesz się taki.. buraczany :) no wystarczy bo się za bardzo dowartościujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś